USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye'deki ecnebi işlev temsilcileri: Türkiye'nin el değmemiş atılan mevzusundaki görevi önemli

Türkiye'deki AB, Fransa, İrlanda ve İsrail büyükelçileri, Türkiye'nin kullanılmamış atılmış politikasının hem Türkiye aynı zamanda evren düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu vurguladı.

Türkiye'deki ecnebi işlev temsilcileri: Türkiye'nin el değmemiş atılan mevzusundaki görevi önemli
17-01-2023 19:07
Ankara

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katılmış olduğu büyükelçiler ve eşleri düşüncesince planlı "Ortak Evimiz Dünya İçin Sıfır Atık" programına dahil bulunan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Herve Magro, İrlanda'nın Ankara Büyükelçisi Sonya McGuinness ve İsrail'in Ankara Büyükelçisi Irit Lillian, matbuat mensuplarına Türkiye'nin el değmemiş atılmış politikasına bağlı değerlendirmelerde bulundu.

Emine Erdoğan: Bugün çarpıcı adımlar atmazsak üstünde sulh ve adaleti kasılma edebileceğimiz hissedar hayat endüstrisi kalmayacak

Büyükelçi Meyer-Landrut, atıkları azaltmanın ve art tahavvül ürünleri politikası uygulamanın baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayarak bu sayede atığa etmen bulunan mamüllerin de üretiminin azalabileceğini söyledi.

Meyer-Landrut, Türkiye'deki el değmemiş atılmış politikasının hem Türkiye bununla beraber evren düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu belirterek, atığı azaltmaya müteveccih bu projenin hissedar parçası olmaktan büyüklük duyduklarını anlatım etti.

Atık yönetimini sağlamanın önemine yer veren Meyer-Landrut, bunun ehemmiyetli ortaklaşa iş dallarından birisi ve Türkiye'nin uyguladığı baş döndürücü ehemmiyetli hissedar siyasa bulunduğunu dile getirdi.

Meyer-Landrut, her insanın oldukça besin ve giysi israfından kaçınmaya çalıştığını, canlılık ve erke tasarrufu yapmanın da ehemmiyetli bulunduğunu belirtti.

Gelecek nesiller düşüncesince hayat standartlarının yükseltilmesi düşüncesince her insanın yardım sağlaması icap ettiğini tamlayan Meyer-Landrut, amme kurumlarından insanlara denli her insanın yardım sağlaması gerektiğine hırçın hâlde mergup kurda atıkların azalmayacağına dikkati çekti.

"Ülkeler bununla yegâne başına uğraş etmemeli"

Fransız Büyükelçi Magro ise atıkla daima baş başa uğraş edilmesi icap ettiğini belirterek "Maalesef, bu mevzular doğacak zamanlarda da bitmeme edecek. Sayın Cumhurbaşkanı'nın eşinin (Emine Erdoğan) inisiyatifi de baş döndürücü önemli. Ancak devletler bununla yegâne başına uğraş etmemeli." dedi.

Magro, güre nesiller düşüncesince terbiye mevzusunun baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu ve Fransa'da da bu çeşit girişimler çıkmaya başladığını anlatım etti.

Gittiği kazı bilimsel yerlerde plastiklerle karşılaştığını tamlayan Magro, bunun değişmesi icap ettiğini vurguladı.

Magro, bu çeşit girişimlere baş döndürücü dayanak noktası verilmesi icap ettiğini vurgulayarak, "Gelecek Biyo-çeşitlilik Zirvesi, sanırım 2024'te Türkiye'de yapılacak. Bu vesileyle bu girişimler şahika düşüncesince de baş döndürücü önemli. Biz bunu desteklemeye bitmeme edeceğiz." niteleyerek konuştu.

"Türkiye, bu bölgede alanda ehemmiyetli hissedar role sahip"

İrlanda Büyükelçisi McGuinness de bahis konusu projenin baş döndürücü akilane olduğunu, Emine Erdoğan'ın el değmemiş atılmış dair rastgele kişiyi, evi ve hükümet politikasını birbirine bağladığını söyledi.

McGuinness, bu girişimlerle ulusal, diyalekt ve ferdî adına çabaların bağlandığını ve bunda her insanın görevi bulunduğunu vurguladı.

İklim değişikliğinin herkesi etkilediğini kaydeden McGuinness, günce meydana getirilen rastgele hissedar eylemin arsıulusal etkiye etmen olabileceğini belirtti.

McGuinness, el değmemiş atılmış dair Türkiye'nin girişimlerine yönelik, "Türkiye, bu bölgede alanda ehemmiyetli hissedar role sahip. Tüm yapılanlar evlatların istikbaline bulaşık ediyor." ifadesini kullandı.

"Türkiye atıktan içtinap dair güçlü"

İsrail Büyükelçisi Lillian da atılmış problemininin hayattaki en iri problemlerden birisi olduğuna dikkati çekerek, bu programın hepsi güçleri birleştirmek ve el değmemiş atılmış hedefine erişmek düşüncesince kusursuz hissedar girişimi oluşturduğunu kaydetti.

Lillian, el değmemiş atılmış hedefinin az buçuk hayalî bulunduğunu fakat bunun güzel ve mütekâmil uygulayım bilimi kullanarak gerçekleşebileceğini anlatım etti.

Temel hedefin kuma kuvvet kıymetlendirmek ve dünyayı elan güzel ve parlak bir duruma iletmek olduğuna yer veren Lillian, "Her devir işbirliğine hazırız. Türkiye atıktan içtinap dair güçlü." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ