USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TURKOVAC’ı geliştiren Prof. Dr. Özdarendeli: 'Biz görevimizi yaptık'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve heyeti, Erciyes Üniversitesi'nde TURKOVAC aşısını geliştiren ekibin başlangıcında bulunan Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'yi görüşme etti. Ziyarette mütekellim Prof. Dr. Özdarendeli, “Biz görevimizi yaptık

TURKOVAC’ı geliştiren Prof. Dr. Özdarendeli: 'Biz görevimizi yaptık'
18-01-2022 20:20

Erciyes Üniversitesi(ERÜ) Rektörlüğü'nde gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, milletvekilleri, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il kurum üyeleri katıldı.

Türkiye'nin akıbet yıllarda aşırı iri gelişmelere imza attığını kail AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “Bugün Erciyes Üniversitemizde Aykut hocamızı görüşme kılmak istedik arkadaşlarımızla birlikte. Öncelikle sayın rektörümüze, altın hocamıza aşırı teşekkürname ediyoruz. Genç birlikte politikacı ve AK Parti heyeti şekilde değil, bu ülkenin birlikte çocuğu olarak, bu memleketin güre kuşaklardan birlikte yurttaşı şekilde aşırı teşekkürname ediyoruz. Hocamın meydana getirdiği çalışma, bulmuş olduğu telkih gençlere ve Türkiye'deki şahıslara esin oldu. Son devirde Türkiye sert aşırı şeyi başardı ancak akıbet dönemdeki en ehemmiyetli başarılarından birlikte tanesinin altında muhterem hocamız, kadrosu ve üniversitemiz var.

Kendilerini kutlama kartı ediyoruz. Milletimiz namına teşekkürname ediyoruz. Tabi bu muvaffakiyet esasında görülmemiş başarıların önünü açacak. Bize ve milletimize esin olacak aşırı altın birlikte başarı. Kuşkusuz bu cins başarılarımız ansızın olmuyor. Bir altyapı, destek, kararlılık, cesaret, birlikte o denli da işin peşinde kalacak dilek gerektiriyor. Bu açıdan hepsi kurumlarımıza ve bilhassa elbette ki sayın Cumhurbaşkanımıza aşırı teşekkürname ediyoruz. İnanıyorum ki bizim sağlıktaki bu adımımız, Covid ile bu mücadelemiz başarıyla nihayetlenecek ve bazısı adlar tarihe geçecek. O adlardan birlikte tanesi de Aykut hocam olacak. Kendisini birlikte defa şimdi milletimiz namına kutlama kartı ediyoruz. Ekibine de şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle birlikte hocamızın vatanımızda yetişkin olması, ülkemizin en ehemmiyetli üniversitelerinden birlikte tanesinin oluşturduğu hava içinde bu başarıyı elde etmesi bittabi en iri kazanımımız. Bu asrın en ehemmiyetli vakalarından birlikte tanesi covid-19. Bütün hayatımızı ve alışkanlıklarımızı köklü değiştirdi. İnanıyoruz ki normalleşmenin önündeki bu en can alıcı adım, akıbet yüzyılda adını tarihe yazdıran isimlerle olacak. Aykut hocam da bunlardan birlikte tanesi” dedi.

Aşı düşüncesince ellerinden geleni yaptıklarını kail Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de, “Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimizin bu ziyaretinden ötürü iri bereket duydum. Başkanımız da aşırı dobra cümleler kullandı bizim hakkımızda. Biz görevimizi yaptık, elimizden geleni hazırlamaya çalıştık. Şu anda aceleci yararlanma onayını aldık, münteşir kullanıma da devredilmek üzeredir sanarak düşünüyorum. Ben gene emeği sabık her insana teşekkürname ediyorum. Bu edibane ziyaretlerinden ötürü da başkanımıza da teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, “Başkanımıza ve sayın milletvekillerimize teşekkürname ederiz edibane ziyaretlerinden dolayı. Özellikle hem Aykut hocamızı, kadrosunu ve bizi motive ettiler ve cesaretlendirdiler. Başkanımızın da anlatım etmiş olduğu kıl payı gerçekte bu pandemi 100 yılda birlikte bulunan birlikte olay. En akıbet bildiğiniz bu şeklinde 1900'lü yıllarda İspanyol virüsü çıkmıştı ve 100 sene sonraları hakeza birlikte pandemiyle gönül rahatlığı karşıya kaldık. ERÜ şekilde kılıç bu mevzuda ülkemize, bilhassa hayattaki 10 ülkeden 9. yurt şekilde kişi aşımızı Covid'e gönül rahatlığı geliştirebiliyorsak ne bahtiyar bize. ERÜ'nün bu mevzuda katkısının olması da bizi başkaca gururlandırıyor.

Başta sayın Cumhurbaşkanımız edinmek kıl payı hepsi mevki büyüklerimize aşırı teşekkürname ediyoruz. Aykut sarıklı ve kadrosu ile alım çalım duyuyoruz. İnşallah birçok Aykut hocalar devletimizde çıkacaktır” dedi. Konuşmaların arkası sıra ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'e teşekkürname plaketi ikram edildi.

Eren Kan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ