USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Türkiye, dünyanın mahdut ülkeleri arasına girdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemiz baş döndürücü şişman birlikte tahavvül geçirdi. Bölgesinde lider, dünyada gır sahibi birlikte diyar pozisyonuna gelmesi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gösterimi ve üreten takımlar yardımıyla oldu. "

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Türkiye, dünyanın mahdut ülkeleri arasına girdi
25-02-2022 15:59
Kocaeli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin aşırı şişman ortak inkılap geçirdiğini belirterek, "Dünyanın mahdut ülkeleri arasına girdi. Bölgesinde lider, dünyada yalan sahibi ortak diyar pozisyonuna gelmesi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gösterimi ve üreten takımlar sebebiyle oldu, olmaya da bitmeme edecek." dedi.

Bir kol temasta bulunan olmak az daha Kocaeli'ye mevrut Karaismailoğlu, Vali Seddar Yavuz'u görüşme ederek kentteki çalışmalara bağlı bilgelik aldı.

Bakan Karaismailoğlu, henüz sonradan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına geçerek İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile görüştü.

Karaismailoğlu, burada meydana getirdiği konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye'nin değme bölgesinde 2002 yılından itibaren aşırı şişman ortak inkılap ve değiş yaşandığını söyledi.

AK Parti'nin, akla, hayale sığmayacak projeleri yaşama geçirdiğini, akıbet 20 senedir meydana getirilen şişman işlerin, planların ve dönüşümün bitmeme etmesi düşüncesince kesintisiz çalıştıklarını vurgulayan Karaismailoğlu, milletini muhip kadroların ürettiği bu projelerin, Türkiye'ye beniz seneler süresince fariza edeceğini dile getirdi.

Türkiye'nin 2002 yılı öncesindeki niteliğine ayraç ederek iktidarları devrinde icra ettikleri çalışmalara yer veren Karaismailoğlu, "Hakikaten, türkiye aşırı şişman ortak inkılap geçirdi. Dünyanın mahdut ülkeleri arasına girdi. Bölgesinde lider, dünyada yalan sahibi ortak diyar pozisyonuna gelmesi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gösterimi ve üreten takımlar sebebiyle oldu, olmaya da bitmeme edecek." dedi.

Karaismailoğlu, muvasala dalında meydana getirilen çalışmalara bağlı şunları söyledi:

"Sadece yağız yolu değil, ulaşımın etraflı modlarında, karada, havada, denizde, çıpa yollarında ve uzayda... 20 sene geçmiş 'Türkiye uzaya 1 sene ortamında 2 dünkü evlat peyk gönderecek.' deyince cümle gülerdi. Kovid-19'un etraflı dünyayı sardığı, etraflı sistemlerin kapandığı, fabrikaların kapatılmış olduğu ortak ortamda 2021 yılı ortamında kılıç 2 peyk yolladık uzaya. Bu uydular da 35 sene ömrü bulunan dünkü evlat enformasyon uyduları, doğrusu müşahede uyduları değil. Bunlar başkaca ticari uydulardır ve dünyaya fariza satan uydulardır. 2023 senesinde uzaya göndereceğimiz Türksat 6A uydumuzla zat uydusuyla uzayda asimilasyon edilen 10 diyar arasına girmiş olacak Türkiye."

Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün dünyanın gıptayla strateji etmiş olduğu projelerden bir tanesi bulunduğunu belirterek, "4 yılda 2,5 bilyon avroluk ortak plan ve bu evreye denli plan bitene denli da devletin kasasından 1 kuruş çıkmadan meydana getirilen ortak projeden bahsediyoruz. İnşallah 18 Mart 2022 Cuma haset etraflı milletimizle dünyanın gözü uğrunda inşallah bu şişman projeyi de ülkemize kazandırmanın gururunu değme daim beraberce yaşayacağız." dedi.

Bir yandan amme kaynaklarını kullanarak plan yaptıklarını ortak yandan da fizibilitesi akıllıca projelerle değişik mal şekilleri kullanarak yap-işlet-devret projeleri, amme hususi teşrikimesai projeleri uygulayarak hızlıca ülkenin hizmetine sunduklarını özetleyen Karaismailoğlu, "Yaptığımız projeler, endamsız vadede elhak zat getirilerini, zat faydalarını sağlıyor. Bunlar endamsız vadede ortak yandan yakıttan ve vakitten ortak yandan da mekân emisyonlarının düşmesi dolayısıyla maliyetlerinin aşırı aşkın üstünde bilvasıta yararları oluyor. Bunun indinde bu yollar, bu yatırımlar yapıldığı devir bölgesinin ekonomisine, istihdamına, üretimine, turizmine de bire ortak anda enine boyuna katkıları bulunuyor." ifadelerini kullandı.

"Bu planların kıymetleri seneler geçtikçe aşırı henüz dobra anlaşılacak"

Bakan Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul İzmir Otoyolu'nun Osmangazi Köprüsü ile bu arada faaliyete geçtiğini dile getirerek, "Bunlar aşırı kalburüstü işler. Bu planların kıymetleri seneler geçtikçe aşırı henüz dobra anlaşılacaktır. Bazı ucuz, sonuçsuz politikalara maatteessüf bazıları kabilinden bu planlar cihaz edilmeye çalışılıyor lakin bu tartışmaların bütünü endamsız müddette unutulacaktır. Bu planlar beniz seneler boyu bu ülkeye fariza edecek aşırı kalburüstü işlerdir." sanarak konuştu.

Karaismailoğlu, Kocaeli'nin ülkenin menfez bebeği illerinden bir tanesi bulunduğunun altını çizerek, "Sanayinin merkezi, üretimin, ihracatın merkezi burası. Burası boşlama edilmeye gelmeyecek ortak yer. Tabii bu denli yatırımlar yapıldı, bundan sonradan da artarak bitmeme edecektir." dedi.

Bugün İzmit ve Kandıra'yı güvenli, konforlu, aceleci ortak halde birbirine bağlayacak ehemmiyetli ortak yolun mahsus kesimlerinin açılışını yapacaklarını tamlayan Karaismailoğlu, projenin tamamını da en endamsız müddette dolaşmak düşüncesince çalışmaların bitmeme edeceğini kaydetti.

Karaismailoğlu, bu kez Kandıra'ya bağlandıktan sonradan Şile-Ağva ve Kandıra arasındaki yolda da ehemmiyetli çalışmalarının olduğunu, başkaca kuzeyden Karadeniz kıyı kanalıyla beraberce gine alanı birbirine bağlayacaklarını anlattı.

Şehir ortamında başta raylı manzume çalışmalarının bulunduğunu dile getiren Karaismailoğlu, kent Hastanesi raylı sistemini uzattıklarını, site merkezindeki bulunan tramvay hattına bağlayarak kent Hastanesinin şişko transfer ihtiyacını da karşılamış olacaklarını bildirdi.

Bakan Karaismailoğlu, Gebze-Darıca mahal altı treni hattında yoğun ortak düzentileme bulunduğunu vurgulayarak, projede yüzdelik 40'a vasıl ilerlemeler kaydettiklerini söyledi.

Gelecek günlerde Gebze, Sabiha Gökçen, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Havalimanı ve Halkalı Hızlı Tren Projesini de yaparak bölgenin Avrupa bağlantısını da aceleci ortak halde karşılayacakların tamlayan Karaismailoğlu, "Yine alanımızda Derbent istasyonu beceri aksaklıklar dolayısıyla levent boylu müddet fariza verememişti. İnşallah mart kocaoğlan ortamında de Derbent istasyonumuzu da hizmete kabul etmek düşüncesince arkadaşlarımız yoğun ortak düzentileme yapıyor." ifadelerini kullandı.

"2023 seçimleri aşırı önemli"

Karaismailoğlu, elden Kocaeli'de değil ülkenin ciharıyek tarafında yoğun ortak düzentileme bulunduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde bu emekleri aceleci ortak halde bitirip milletin hizmetine sunacaklarını tabir etti.

Bakan Karaismailoğlu, 2023 seçimlerinin önemine ayraç ederek, "Sizler sorun arkadaşlarımız namına da bu projeleri milletimize anlatacaksınız zira doğrusu birilerinin 'hayal' söylediği etraflı işler bitti. Artık ortak yenisini planlıyoruz, henüz ötesini planlıyoruz. Halka fariza Hakk'a hizmettir düsturuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bıkmadan usanmadan bitmeme edeceğiz. Teşkilatlarımız birer dirilik damarları kabil etraflı vatandaşımızın hanelerine, gönüllerine girerek bu projeleri anlatarak inşallah 2023'ü de Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gümbür gümbür geçerek bundan böyle Türkiye, dünyanın mütekâmil en şişman 10 ekonomisi ortamında arazi alacaktır ve dünyada yalan sahibi olmaya bitmeme edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ