USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına 3 eli uz gemici, Darphaneye 52 işçi alınacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına "usta gemici" unvanıyla 3, Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne de 3 dizge düşüncesince 52 amme işçisi alımı yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına 3 eli uz gemici, Darphaneye 52 işçi alınacak
24-01-2022 09:53
Ankara

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de piyasaya çıkan ilanına göre, 3 meslekten alınacak 52 amme işçisi kurumun İstanbul'daki ofislerde fariza yapacak.

Alımı yapılacak 9 harbilik görevlisi düşüncesince minimum ilköğretim, en aşkın lise (lise ve dengi) mezunu peyda etmek gerekiyor. Bugün bakımından 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış eşhas bu ilana başvurabilecek.

Bu şart, 3 emektar mahkûm ve 3 mânialı harbilik görevlisi alımı düşüncesince de muteber olacak.

İstihdam edilecek 15 dulda ve asayiş görevlisi düşüncesince minimum lise (lise ve dengi) mezunu olmanın beraberinde bu bölgelerde 2 salname repertuvar şartı bulunuyor.

Kuruma başkaca 22 bası işçisi alınacak. Bu konuma başvurularda 18 yaşından şişman olma ve lise mezuniyeti şartı toprak alıyor. Adaylarda TC etiket kartı, güdücü belgesi, geçişlik yahut gayrı resmi etiket belgelerinin güvenlikli basımı hikayelerinde minimum 3 sene repertuvar yahut zeki anaç istihsal teknolojileri dair şehadetname sahibi olma kriteri bulunuyor.

Söz konusu alımlar düşüncesince müracaatlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) genel ağ sitesi üstünden devir içi adına bugünden itibaren 28 Ocak'a derece yapılabilecek.

Noter kabilinden kurayla belirgin iş sayısının 4 sert oranında asil, 4 sert oranında redif namzet belirlenecek. Noter ad çekme çekimi 23 Şubat zaman 14.00'te Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde yapılacak. Kura neticeleri ve gayrı değme çeşitli duyurular "https://www.darphane.gov.tr" genel ağ adresinden anons edilecek. Adaylara rastgele müşterek bağlanmış bildirim yapılmayacak.

Noter kabilinden kurayla seçilen asaletli namzet listesindeki adaylar, gün ve saati hâlâ sonraları anons edilecek ağızcıl sınava naşir tutulacak.

3 eli uz gemici alınacak

Öte taraftan UIlaştıma ve Altyapı Bakanlığı da dışarlık birimlerinde işletmek neredeyse İŞKUR kanalıyla eli uz gemici unvanında 3 sonsuz işçi alımı yapacak.

Alım düşüncesince minimum ön lisans programından mezuniyet, eli uz gemici yahut güverte sınıfı hâlâ yukarı müşterek yeterlilikte minimum 3 sene kükremek hizmeti şartı bulunuyor. Yeterliliğe bağlı değme çeşitli şimdiki ve arsıulusal kuralların gerektirdiği sertifikalara ve belgelere ehil olmak, imtihan başvurusunun sonuç haset bakımından 35 yaşını bitirmemek de şerait ortada toprak alıyor. Bu göreve alıntı düşüncesince bugünden itibaren 28 Ocak'a derece "www.iskur.gov.tr" genel ağ sitesinden, en benzeyen İŞKUR iş merkezinden veya Alo 170 telefon hattı üstünden müracaat yapılabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ