USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ünlü oyuncu Arda Kural, sağlık problemleri nedeniyle yaşadığı zorlulukları anlattı

Ünlü oyuncu Arda Kural, sağlık sorunu yaşadığı dönemdeki zorlulukları anlatarak, “Bu süreçte müşterek derinti meselem beli ve yaşadım. Düşmanlarım oldu, benimle uğraşanlar, çekemeyenler oldu, imrenenler oldu. Benim sektöre, ortamında bulunduğum camiaya küskünlüğüm old

Ünlü oyuncu Arda Kural, sağlık problemleri nedeniyle yaşadığı zorlulukları anlattı
25-02-2022 20:41

Geçmişte oynadığı film ve dizilerle ünlenen oyuncu Arda Kural, sağlık problemlerini atlatmasının arkası sıra yaşadığı proses karşı hususi açıklamalarda bulundu. Yaşadığı süreçte düşmanlarının ve onunla uğraşanların, çekemeyenlerin, kıskananların bulunduğunu kail adlı sanlı oyuncu Kural, süresince bulunmuş yer aldığı camiaya küskünlüğünün bulunduğunu ve zanaat camiasından dayanak istemediğini söyledi.

“Bu süreçte benim süresince bulunmuş yer aldığı camiaya küskünlüğüm oldu”

Yaşadığı zorlu sürecin detaylarını paylaşan Kural, “Bu proses dip müşterek süreçti. Aslında benim sevdiğim müşterek süreçti, hakeza şeyler yaşamaktan kıvançlı bulunan biriyim. Biraz anlaşılmaz müşterek imal vardır, ateş çekmeyi severim. Çünkü ateş rastgele şeyi anlatır bana göre. Tamamen abat peyda etmek benim dünyamda rastgele şeyin bitmesi kabil müşterek bilinçlilik oluyor. Ama acı, keder, ıstırap, güçlükler yer aldığı devir yaşadığımı hissediyorum. Ama bu sonsuza derece hakeza bitmeme ederse müşterek anlamı, müşterek önemi yok. Bu süreçte müşterek güruh meselem evet ve yaşadım. Düşmanlarım oldu, benimle uğraşanlar, çekemeyenler oldu, imrenenler oldu. Benim, sektöre, süresince bulunduğum camiaya küskünlüğüm oldu. Hep çirkin kişilerin üzerine giden, onların aralarına giren, başkaldırıcı müşterek mizaca sahibim. Bunu yaptım ve kararında da bekâr kaldım. Sanat camiasından da müşterek dayanak istemedim. Bu benim savaşımdı ve ego kimseyi eklemek istemedim. Arkamda ahali vardı, sevenlerim vardı. Bu elleme müşterek savaştı, ego kendimi gösterebilecektim ve benim başarmam müstelzim şeylerdi” dedi.

“Yalnız kaldım, savaş edebilmem düşüncesince müşterek şeylerin anlaşılması ve benim de anlatabilmem gerekiyordu”

”Bu süreçte kendime dönük, az buçuk doğayla iç içe, spiritüel, az buçuk İslam felsefesine ait düşüncelerimden, yoğunlaşmalarımdan çevre çıkarımların bana bulunan faydalarını toparlamaya başladım” niteleyerek konuşmasını sürdüren Kural, “İnsanların beni sevmesinden hoşlanmayan baş döndürücü müşterek tomar ad ortaya çıktı. Yani ‘sen kişilere alçakgönüllü müsün, alçak gönüllü mısın ve ya ne yapıyorsun ki insanlarla film yıldızı ve seyirci ortada olması müstelzim iletişimin haricinde onlarla alım satım kurup, onların benimsemesini nite yapıyorsun, kılıç o değiliz, şayet sen buysan seni istemiyoruz. Çünkü kılıç iklim da atarız kişilere yüksekten de bakarız' halinde ötelemeler, aşağılamak hesabına meydana getirilen ameliyat oldu. Bu yayıncı işin görünmez yüzü. Ama bunu basite alabilirim, sahn doğrusu budur diyebilirim. Ben starlık havası alaşağı etmek meselesinde onlarla bire müşterek fikirde değilim. Ben bu tavrı yayınlayan her insanoğlunun yanlış, benim akla yatkın olduğumu ve her insanoğlunun bana akla yatkın dönmesi icap ettiğini düşünüyorum ve vurguluyorum. Çünkü bu halktan bölme müşterek biçimde işi bırakmama, sektörden ayrılmama neden evet ki o zamanın gerektirdiği buydu. Çünkü üzerimde dört başı mamur bakışları ayrımlı biçimde değiştirmişlerdi. Yalnız kaldım, savaş edebilmem düşüncesince müşterek şeylerin anlaşılması ve benim de anlatabilmem gerekiyordu. Bugün 10 sene sonradan çetin hala hacısı hocası Arda diyebiliyorsa, 1 hafta içerisinde toplumsal medyadan 41 milyon ad etkileşime girebiliyorsa bu beni baş döndürücü bahtiyar ediyor. Bu hakkıyla davamda yerinde ve engellenmeyen kalabildim buyurmak oluyor. Ben sevenlerim olmaksızın yapamam benim dört başı mamur yıldızlığım dört başı mamur hikayem budur. Ben ortaya çıkıp onlara o gösteriyi yapıyorsam, tavrımla oyunculuğumla müşterek şeyler sunuyorsam rastgele daim onlarla alakalı. Ben oyunculukta kameraya alıcı şekilde bakmam, izleyicinin gözü şekilde bakarım. Oyunumu canlandırırken onların bakışına müşterek yazışma sağlayarak oynarım ki oyunculuğum karşı da baş döndürücü bilinçlilik söylendi. Ama imitasyon etmeyi bildiler” niteleyerek konuştu.

“Senaryolarım var, filmler yapacağım, izleyicinin zihniyle oynayacağım”

Gelecek projelerinden bahseden Kural, “Yeni projelerim var. Ben sinemayı kitlesel müşterek yazışma ara bulucu şekilde kullanarak izleyiciye erişmek istiyorum. Ben müşterek senaristim, yönetmenim ve bire müşterek sürede da oyuncuyum. Senaryolarım var, filmler yapacağım. İzleyicinin zihniyle oynayacağım, onlarla uğraşırım, zira onlar da benimle aşırma atıyor. Onlarla uğraşmak, müşterek şeyler verebilmek hoşuma gidiyor. Bunun hakeza yer aldığı da belliydi elden fırsatlarımın önüne geçildi, yapamadım. O fırsatları oluşturup muktedir gelişmek istiyorum. Benim izleyiciyle bulunan ilgim şu an eskisinden henüz yukarı seviyeye vardı. Biraz henüz deneme kazandım, henüz şuurlu henüz çelimli oldum. Kendimi izliyorum ve ‘evet Arda sensin, şen ol' diyorum. Halkın beni koyduğu konuş anca elleme ki hacısı hocası bariyer olmaya çalışıyor. Bunu harcatmak istemiyorum ve ideallerimi gerçekleştireceğim” ifadelerini kullandı.

“Ben sizin dostunuz da olurum zira bana layıkıyla muhabbet baş döndürücü değerli müşterek şey”

Mental ve fiziki toparlanma sürecinden bahseden ve sevenlerine seslenen Kural, “Bunlar alışılagelen şeyler, insanoğlunun tipi değişiyor. Diyetisyenimle görüştüm. Bir çay önermişti, evvel çay mı falanca dedim, fakat baş döndürücü elleme geldi. Bir ayda erkeğe kilogram verdim. Biraz da spor yapıyorum, giderek henüz elleme olur. Sevenlerime de şurası söylüyorum sizi baş döndürücü seviyorum. Ben internete giriyorum, toplumsal medyada takılıyorum ve sizinle yazışma kuruyorum. Ne düşünüyorsunuz, ne diyorsunuz niteleyerek size bakıyorum. Söyledikleriniz o derece elleme şeyler ki, sade şeyler değil. Bir insanoğlunun sevilmesi sade müşterek bilinçlilik değil. Bu sevgiden baş döndürücü memnunum ve ego elbette ki rastgele şeyden evvel canınızdan müşterek zerre kabil olduğumdan memnunum. Ben sizin dostunuz da olurum zira bana layıkıyla muhabbet baş döndürücü değerli müşterek şey. Aktörlük, sinema, oradaki nesim ile seyirci arasındaki uzaklığın az buçuk haricinde müşterek husus fakat siz de öylesiniz” dedi.

Onur Dursun

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ