USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Uyanık bekçi hırsızları yakalattı

Eskişehir'de birlikte beyaz zehir ocağından mühür gereç araklayan şüpheliler bekçinin vakası er ayırt etmesi kararında jandarma ekiplerince yakalandı.

Uyanık bekçi hırsızları yakalattı
10-10-2021 15:34

Alınan bilgiye göre, Aşağıçağlan Mahallesi'nde etkin sıfır taş ocağından eroin materyallerin çalındığını ayırt fail bekçi, jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Konuyla ait emek vermek başlatan Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına ilişkin takımlar çelimsiz müddette vakada makbul plakasız pikap ve içindeki 3 şüpheliyi çaldıkları malzemelerle baş başa yakaladı.

Şüpheliler, Ö.A., M.Ö. ve Z.A.'nın meydana getirilen sorgulamalarında Z.A.'nın ‘Kullanmak düşüncesince narkotik yahut münebbih konu satın almak, almak ve bulundurmak' ve ‘Kasten yaralama' iktisap eylemek kabilinden dü ayrı suçtan arandığı belirleme edildi.

Şüpheliler vakası gerçekleştirdiklerini itiraf etmelerinin peşi sıra adliyeye irsal edildi. Şüphelilerden Ö.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmadan yargılanmak kabilinden başıboş bırakılırken, başka şüpheliler M.Ö. ve Z.A. tutuklanarak Eskişehir H ve L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
Öte yandan, şüphelilerin vakada kullanmış bulunduğu arabanın plakasız olması ve içerisi görünmeyecek biçimde camlarının derin mülevven film ile kaplanmış olmasından ötürü anahtar malikine 965 liralık İdari Para Cezası yazıldığı öğrenildi.

Kazım Ulusoy

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ