USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Yeğeni elini öpmedi diye dövdü, daha sonra yengesini 50 yerinden bıçakladı

Hatay'da elini öpmeyen 2 buçuk yaşındaki yeğenini döven amca, yengesini de 50 yerinden bıçakladı. Şahıs, yengesi Mehtap İlgar'ı da ‘ağabey' demediği nedeni öne sürülerek bir tanesi sol gözü iktisap etmek kabil 50 yerinden bıçaklayıp boğazını kesmeye çalıştı. Olayı

Yeğeni elini öpmedi diye dövdü, daha sonra yengesini 50 yerinden bıçakladı
05-02-2022 13:44

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde müşterek okulda kontratlı şekilde hikmet öğretmenliği özne Mehtap İlgar, evlatları 5 yaşındaki Eylül ile 2,5 yaşındaki Asya'yı madun katta oturan kayınpederinin evine gönderdi. Ailesiyle baş başa canlı R.İ., yeğenlerinden elini öpmesini istedi. Ancak Asya, amcasının elini öpmek istemedi, bunun ilişkin R.İ., yeğeni Asya'yı dövdü. Asya'nın ağladığını duyan Mehtap İlgar, madun kata inerken, R.İ., bu defa de namına ağa demediği sebebi öne sürülerek Mehtap İlgar'a evlatların gözü uğrunda yumruklarla saldırdı.
Daha sonra mutfaktan 3 bıçak meydan R.İ., Mehtap İlgar'ın boğazını kesmeye çalıştı. Bu kâmil taraf odada mevcut kayınvalidesi A.İ., gelinini kurtarmaya çalıştı fakat R.İ., bıçağı Mehtap İlgar'ın sol gözüne saplayıp, vücudunun türlü yerlerinden bıçakladı.

Mehtap İlgar kanlar süresince yere yığılırken, kayınbiraderi ise lavaboda ellerini yıkadıktan sonra evden çıkıp kaçtı. İhbar ilişkin adrese manşet ve keyif ekipleri gönderme edildi. Sağlık kadrosunun ilkin müdahalesinin arkası sıra Mehtap İlgar, Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çeşidinden yakalanıp gözaltına tahsil edilen R.İ. ise emniyetteki işlemlerinin arkası sıra gönderme edilmiş olduğu adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir hafta süresince derin bakımda otama gören Mehtap İlgar, dirim savaşını kazandı, fakat sol gözü rüyet yetisini kaybetti. Mehtap İlgar ilkin yumruklarla saldırdığını henüz sonra bıçaklamaya başladığını belirterek “Evden büyümek düşüncesince hazırlandığımda kızlarım aşağıya kaymak istedi. Çocuk aşağıya inince doğrudan arkası sıra ağlama sesi geldi. Montumu giyip indim, illet ağladığını iptila ettim. İçeri girdiğimde amcası küskün müşterek tabir ile elimi öp dedim öpmedi dedi. Onun ilişkin çocuğa tokat atmış. Kızıma haydi gel amcanın elini öpelim dedim, kendisi ile müşterek problemim namevcut müşterek başağrısı olmadı. Çocuk elini öpmek istemedi. O an nite müşterek ruh bilimsel durumun içindeyse bu bebek ulaşınca elimi öpecek, sende ağa diyeceksin dedi. Ben kendini buğulanmış hissetmesin diye ego ismi ile sesleniyordum. Başka müşterek obje olmadı birlik çıkarken enseme müşterek tokat yedim. Büyük kızımı alıp üst büyümek istedim. Arkam dönüktü çabucak yumruklarla saldırmaya başladı. Ne yapıyorsun, ne evet kabilinden sorular sorarken bitmeme etti esir sersemledim yere düştüm. Beni rahatlayana dövdü sandım, sonra arka geldi kendimi bırakmıştım artık. İlk nereye sapladı hatırlamıyorum fakat müşterek şeyler batıyordu. Çocukların uğrunda ika ağa dedim. Sonra kafamı kaldırdı, elindeki ne diye algılamaya çalışırken, gözümün ortasına bıçağı sapladı. Ceketimin kapüşonunu açıp bıçağı boğazıma sürttü, şişman kızım geldi, ‘anne üzülme, güzel olacaksın' dedi. Amcasının da kolunu yakalayıp ika diyordu. Kapüşonu kapattım, boğazımı ensemi korumaya çalıştım. Haklı tek tarafı yok, müşterek bıçak sanıyordum 3 bıçak varmış. Artık umudum yoktu, ağzıma boğazıma cari kanın haddi yoktu. Benim sayabildiğim 37 fakat 40-50 arası bıçak izim var” dedi.

Mehtap İlgar, gözünün tedavisi düşüncesince yetkililerden iane istediğini belirtti.

Anne S.D. ise en şişman cezayı almasını istem ettiğini belirterek, “Devlet büyüklerinden kızının tedavisi düşüncesince iane istekle “Bunu benim kızıma yapanın da en şişman cezayı almasını istiyorum, dâhilen çıkmasın. İnsan kişiye bunu yapmaz düşünmek ki vahşiymiş. İki çocuğunun gözü uğrunda yapmış, tek mi vicdanı sızlamadı?” dedi.
 

Adem Karagöz - Gökhan Aklan - İsmet Biçen
 

İLGİLİ HABER
Üsküdarda müstecir dehşeti: Yaşlı adamı öldürürcesine dövdüler Üsküdar’da müstecir dehşeti: Yaşlı adamı öldürürcesine dövdüler
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ