USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerli haber uygulaması GZT yenilendi

Son zamanlarda yaşanmış olan hadiseler inanılır haber uygulamalarının önemini ortak defa elan ortaya çıkardı. Sosyal medyaların algoritma ve ideolojik tavrına hakkında yerel ortak haber uygulaması yerine öne çıkan GZT, güncellenen versiyonuyla elan açık kitlelere ulaşmayı hede

Yerli haber uygulaması GZT yenilendi
04-03-2022 19:22

Gelişen uygulayım bilimi çabucak geçer vasıtaların gelişmesini sağlamakla kalmadı ayrımsız vakitte bilgiye ulaşım ve şekillerinde de ağırbaşlı değişimler meydana getirdi. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı, olup biteni genellikle el telefonu hassaten iktisap etmek kıl payı taşınabilir araçlardan strateji etmeye başladı. Ancak bu durum, hassaten de sonuç yıllarda ağırbaşlı müşterek bilgelik kirliğini, ideolojik tavırları ve algoritmaların lafının geçmiş olduğu dev mecraları ortaya çıkardı. Albayrak Medya'nın sayısal iletişim araçları markası GZT hakeza müşterek ortamda baş döndürücü çelimsiz müddette Türkiye'nin en baş döndürücü yeğleme edilen haber uygulamalarından bir tanesi oldu.

“Haber deneyimini deminden güncelle” mottosuyla yeni versiyonunu duyuran GZT, eklenmiş bulunan özellikleriyle, vasıflı içerikler sunan ast markalarıyla, içtimai iletişim araçları diliyle hazırlanmakta bulunan kalifiye haberleriyle, ibdai videoteyp içerikleri ve infografikleriyle iddiasını sürdürüyor. Bir ortam adına altında 25 markayı bulunduran GZT, Türkiye'nin evcil haber uygulaması adına yükselişini sürdürüyor.

GZT'nin yenilenen yüzü ve geliştirilen nitelikleri ortada hepsi gelişmelere müteveccih enstantane bildirimler, hat strateji etme, birikim özelleştirme, editörlerle istimara paylaşımı ve geveze olanağı denli özellikler bulunuyor. Aynı vakitte mütekâmil yanay tercihleriyle ‘kaldığın yerden bitmeme et' seçeneği, ceride manşetlerini aceleten strateji edebilme seçeneği, vasıflı ışık ve videolarla artırılmış kullanıcı deneyimine ek akşam modu, zevk ve derç özellikleriyle geçmişe çevrik tarama şansı da GZT severlere sunuluyor. Kullanıcılar daim güncellenen manşetleri ile gündemi sıcağı sıcağına GZT'den strateji edebiliyorlar. Güncel iklim durumu, ligler üzerine bilgi, döviz ve asetler odaklı tutum chart'ları bulunuyor.

“Günlük 5 milyon insana değinme ediyoruz”
GZT Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer, ürettikleri ibdai içerikleri kişilerin sık sık kullandığı içtimai iletişim araçları uygulamaları üstünden takipçilerine ulaştırdıklarını belirterek “GZT günce 5 milyon insana değinme ediyor, böylesine açık müşterek kitlenin önemine ilgi döşemek isterim. Sosyal iletişim araçları mecraları yapıları itibarıyla muhteva oluşturucular çeşidinden ayakta kalıyor. Dijital dünyada hususi muhteva platformları yaklaşan gelecekte baş döndürücü imdi ehemmiyetli birer aktör olacak. Biz de bu vizyonla GZT'yi müşterek ortam adına kurguladık ve yatırımlarımızı da buna uyarınca yapıyoruz” dedi.

Tek müşterek uygulamayla değme nesne elinizin altında
GZT'nin haber ve bilgiye müteallik içerikleriyle ayırt meydana getirmeye bitmeme edeceğini özetleyen Gezer, “GZT imzasıyla yayınladığımız içeriklerin sayısal iletişim araçları diliyle hazırlanır oluşu bizi öteki hepsi platformlardan ayıran en ehemmiyetli özelliklerden biri. Yeni güncellenen uygulamamızla hem sayısal markalarımız hem de kurumumuz içerisinde yayıncılığını sürdüren dergilerin sayısal yansımalarına ulaşım baş döndürücü imdi havadan olacak. Uygulamamızda 20'yi fazla markayla okuyucularımızı karşılıyor olacağız” ifadesini kullandı.

“Kriz anlarında en akilane bulunak olacağız”
Medya kurumlarının akse anlarında ağırbaşlı müşterek başarım ortaya koyduğunu, hassaten dinç döl takipçiler çeşidinden cankulağı strateji edildiğini anımsatan Gezer, laflarını şöyleki tamamladı: “Bu noktada ağız ağıza evcil müşterek haber uygulamasına mahsus gerekseme öne çıkıyor. Yeni iletişim araçları kodlarıyla benimsediğimiz yayıncılığı lüzum yevmiye yaşantıda gerekse akse anlarında devreye ilişki olmamız epey önemli. Son yıllarda nice örneğini eleştiri ettiğimiz içtimai iletişim araçları uygulamalarının tavrı, hassaten habercilik dalında emin müşterek liman olmanın gerekliliğini gözler önüne seriyor. GZT adına algoritmalar, yönlendirmeler ve ideolojik yaklaşımlarla değil, gerçeğin ve güvenin kuvvetiyle akım edeceğiz.”

Dijital mecralarda ‘güven' tek bulunmadığı genişliğinde önemli
Gezer'e uyarınca dünyanın sonuç vakitlerde yaşamış olduğu kimisi hadiseler hem alışılmış iletişim araçları anlayışı hem de sayısal iletişim araçları dünyası düşüncesince ehemmiyetli müşterek imtihan oldu. Hemen her insanın ‘mobil müşterek gazeteci' olabileceği bugünlerde düşünülerek ve ya yanlışlıkla imal edilen kavisli içeriklerin baş döndürücü şişman müşterek süratte dolaşıma girdiğine ayraç fail Gezer, şöyleki bitmeme etti: “Yalan müşterek el yayılmış olduğu devir siz onun doğrusunu ne genişliğinde yazsanız da tesiri hudutlu kalıyor. Bu gidiş bizlere emniyetli haber uygulamalarının önemini hatırlattı. Ayrıca sonuç yıllarda tanık olduğumuz kimisi örnekler, içtimai medyaların algoritma ve ideolojik tavrına gönül rahatlığı evcil müşterek haber uygulamasının ne genişliğinde vazgeçilmez bulunduğunu göstermesi açısından enikonu değerli. Tamamen evcil müşterek ortam bulunan GZT uygulaması hem bu çeşit sıkıca anlarda okuyucular düşüncesince ‘güvenli müşterek liman' olacak hem de alışılmış müşterek haber uygulaması ve ya alışılmış müşterek içtimai iletişim araçları uygulaması bulunmadığı düşüncesince baş döndürücü ayrımlı kitlelere seslenme edebilecek.”

Kimi hususi içeriklere uygulamadan erişilecek
GZT uygulamasının güncellenen yeni haliyle baş döndürücü imdi açık kitlelere ulaşacağını dile getiren Gezer, uygulamanın yeğleme edilmesi düşüncesince öne çıkan unsurlar bulunduğunu söyledi. Albayrak Medya bünyesindeki hepsi iletişim araçları markalarının sayısal içeriklerinin ilk önce uygulama üstünden okuyucuyla buluşacağına ayraç fail Gezer, “Ayrıca içtimai medyada arazi almayan nice hususi içeriğimize de çabucak uygulama üstünden erişilecek” bilgisini paylaştı.

GZT ast markaları ortada Jurnal.ist, ZPOR, Salt Okunur, Gazete Manşet, TVNET, Z Raporu, İslam Sanatları, Ketebe, GZTMZT, Mecra, Lokma, Arkitekt, Cins, Nihayet, Skyroad, Gerçek Hayat, Post Öykü, Derin Tarih, Genç Motto, GZT Röportaj, GZT Video, Foto Galeri, İnfografik, Lugat ve Podcast arazi alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ