USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Zeytinburnu’nda sopalı saldırgan bir kişiyi komaya soktu

İstanbul Zeytinburnu'nda eli sopalı şahıs, yoldan geçmekte bulunan 3 arkadaşa saldırdı. Saldırgan, elindeki sopayla kafasına vurmuş olduğu Kerem Atasoylu'yu komalık etti. O anlamış olur saniye saniye düzenlilik kameralarına yansıdı.

Zeytinburnu’nda sopalı saldırgan bir kişiyi komaya soktu
16-12-2021 16:38

Olay, Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi 58. Bulvar Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, tün saatlerinde kıraathaneden eve kullanmak düşüncesince ayrılan Kerem Atasoylu ve dostlarının yöntemini eli sopalı bir kişi kesti. Saldırgan kişi, "Ne işiniz mevcut burada?" niteleyerek Atasoylu ve arkadaşlarına saldırmaya başladı. Kerem Atasoylu kafasına almış olduğu sopa darbesiyle çabucak yere yığıldı.

Yere yığılan Atasoylu'ya iane eylemek talip arkadaşlarına da hücumcu şüpheli, bir müddet görüngü yerinden ayrılmadı. Atasoylu'nun arkadaşları geldikleri kahvehaneye akla yatkın kaçmaya başladı. Kahvehanedekilerin hariç çıkmasıyla saldırgan kişi görüngü yerinden uzaklaştı.

İhbar üstünde görüngü adına mevrut afiyet ekipleri Atasoylu'yu ambulansla hastaneye kaldırdı. Komadan çıkan Atasoylu'nun dirimsel tehlikeyi kurtulduğu öğrenildi. Olayla ait incelemelerini oluşturan kolluk ekipleri saldırganı tespit eylemek düşüncesince düzentileme başlattı.

“Arkadaş doğrudan yere düştü”

Yaşandıkları saldırıyı özetleyen Kerem Atasoylu'nun arkadaşı Abdül Beşir Ayhan, “Saat 12.00'de arkadaşlarla kıraathanede oturuyorduk. Sonra evlere erimek düşüncesince çıktık. Tam bu noktaya geldiğimizde hücumcu kişi karşıdan geldi. Sonra bizlere akla yatkın geldi. Bende önce özellikle bildik zannettim. Yanımıza geldi. ‘Ne işiniz mevcut burada?' dedi. Eve akla yatkın gidiyoruz dedik. Sonra bana akla yatkın geldi. Sopayla bana yegâne vurdu. Ben o an refleksle kendimi geriye attım. Sonra dost ‘Ne oluyor, Kim bu?' dedi. Arkadaşa yegâne vurdu. Çene bölümüne geldi. Arkadaş doğrudan yere düştü. Arkadaş yere endişe ego bağırmaya başladım. ‘Ne yapıyorsun' diye. Çocuğu çekmeye çalıştım. Sopayla bebek üstüme gelmeye başladı. Akli dengesi yok, çocuğa bir hâlâ vurmasın niteleyerek geriye çektim”

“Şuan dip bakımdan çıktı”

Kahvehaneye akla yatkın kaçtığını kail Ayhan, “Adam üstüme geldi. Sonra kahveye akla yatkın kaçtım. Orada bizim ihvan var. Elime bir bilinçlilik alıp arka doğmak istedim. Kahvehanenin oraya denli bizi kovaladı. Orada kılıç arkadaşlarla çıktık. Elimize sopa falanca aldık. Ondan sonraları kaçtı. Burada arkadaşta yatıyordu. Ambulansı falanca çağıralım dedik. Ambulans geldi. Polislerde geldi. Baktılar. Hastaneye götürdüğümüzde akıl kanaması geçirmiş dediler. Orada bizi aşırı korkuttu. ‘Ölme riski var' dediler. Yoğun bakıma aldılar. Sonra kılıç sabahleyin 5 üzere gelip tabir verdik. Şuan dip bakımdan çıktı. Durumu az buçuk iyi” dedi.

“Öldürmeye geldi”

Saldırının durduk yere gerçekleştiğini kail Ayhan, “Adamı önce kez gördüm. Anlık bir bilinçlilik oldu. Elinde de odun sopası vardı. Öldürmeye geldi yani. Bende sokakta gezerken elimde sopayla mı gezeyim. Allah korusun, ayrıksı devir boşluk sokakta başımıza gelebilir. Bizim arkadaşımızın yanındaydık. Ambulansa, polise sav verdik” biçiminde konuştu.

“Biz üç kişi adına yürüdük”

Kıraathanenin sahibi Yunus Oruç, “Arkadaşlar burada aldatmaca oynuyordu. Çıktılar. Bir dü dakika sonraları arka geldiler. Kahveye girdikten sonraları ‘Cuma'yı vurdular' dediler. Biz Cuma diyoruz. Asıl ismi Kerem. Sonrasında hariç çıkalım dedim. İleride bekliyordu. Beklediği yerden kovalamaya başladık. Sopayla bizi bekliyordu. Biz üç kişi adına yürüdük. Bir de ego bağırdım. Mahalledeki hepsi beni tanıyınca dışarıya çıkmaya çalıştı. Sonra kaçmaya başladı. Sonra kılıç arkadaşımızın yanına akla yatkın gittik. Arkadaş akıl kanaması geçirmiş halde yatıyor. Kafasından vuruş almış. Her çeşidinden dem akıyordu. Ambulansı ve polisi aradık” dedi.

Caner Sönmez - İsmet Aktaş
 

İLGİLİ HABER
Kadıköyde sokağa gereklilik etme kavgasında yumruklar konuştu Kadıköy’de ‘sokağa gereklilik yapma’ kavgasında yumruklar konuştu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ