Asayiş

Antalya’da turizm personellerinin kaldığı site sular altında kaldı, oturanlar isyan etti

Turizm kenti Antalya'da sabahleyin saatlerinde çarpıcı bulunan boğanak rahmet adeta yaşamı selamünkavlen etti. 4 sayaç çarpıcı bulunan yağmurda 5 açık otellerde çalışanların kaldığı site adeta sular altında kaldı. Milyonluk dairelerin bulunmuş olduğu sitede oturanlar hariç

Antalya’da turizm personellerinin kaldığı site sular altında kaldı, oturanlar isyan etti
27-11-2021 17:34

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Antalya düşüncesince icra ettiği boğanak rahmet uyarısının arkası sıra turizm kenti Antalya sabahleyin saatlerinden itibaren alevlenmiş yağmurun tesiri altında kaldı.

Sabah saatlerinde hızını arttıran rahmet gün ortası saatlerine denli bitmeme etti. Yağmur sebebi ile yurttaşlar çetin anlar yaşadı. Aksu İlçesi'nde alevlenmiş yağmurlardan ekincilik arazileri de nasibini aldı. Onlarca dönüm buğday mezru meydan suların altında kaldı. 5 duru otellerin önünden biriken rahmet suyunda vasıtalar ilerlemekte zorlandı.

Ünlü site sular altında kaldı

Öte yandan, ilçede mevcut turizm bölgesi Kundu'da içinde milyonluk dairelerin bulunmuş olduğu site ise adeta sular altında kaldı. Araçların lastiklerine gömüldüğü rahmet sularıyla yurttaşlar evlerinden inmekte zorlandı. Bazı yurttaşlar ise araçları ile yoldan geçe çetin anlar yaşarken otomobili ile siteye antre yapamayanlar araçlarını dışarıda bırakarak dairelerine yayan erişim sağladı.

“Bu site filhakika değme devir bu sorunu taşıyoruz”

Yaşanılan hale isyan su taşıyıcısı Oktay Üstüner, “Yağmur baş döndürücü aceleci yağdı. Biz de ekmeğimizin peşindeyiz. Su aracın lastiğinin üstünde içeride. Yağmur sabahleyin başladı. Kısa müddette bu hale geldi. Bu site filhakika değme devir bu sorunu taşıyoruz. Dizime denli ıslandım. Bayağı zorlandım” dedi.

“Bıktım ego bu durumdan”

Bir eş ise, “Giremiyoruz. Bıktım ego bu durumdan. Nefret ediyorum artık. Apartmanımıza giremiyoruz. Daha ilk aracımızı çeken ile çektirdik. Dairelere 1 milyon 200 TL diyen var” dedi.

İçerisinde milyonluk daireler var

Ertan Ceylan ise “Halimizi görüyorsunuz. Ben bu sudan nite geçeceğim. Her yağmurda bu oluyor. Geçen sene arabam suda kaldı. Aracımın kaskosunu deldirdim. Daire fiyatlarını 1 milyon 400, 1 milyon 500 arzu edenler var. Her ay 300 TL ödenti alıyorlar. Halimiz bu” ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Gün - Gazi Taş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?