Asayiş

Ataşehir’de köpek kavgası: 'Hayvana taş attım, sana değil'

Ataşehir'de ortak genç, namına havladıkları nedeni öne sürülerek çıkmaz köpeklerine taşla saldırmış olduğu tam ortak yurttaş araya girdi. Genç kadın, elinde taşla gezen şahsa reaksiyon göstererek o anları el telefonu ile kayda aldı. Köpeklere hücumcu kişi ise ‘Hayvana t

Ataşehir’de köpek kavgası: 'Hayvana taş attım, sana değil'
20-01-2022 18:28
Olay, geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de meydana geldi. İddiaya göre, müşterek gailesiz evinin uğrunda namına ve hayvanlarına dokunca verici köpeklere eline almış bulunduğu taşla saldırdı. Olay sırasında sokaktan sabık müşterek avrat ise vaziyeti kayda alarak gencin için yürüdü. İkili ortada yaşanmış olan yavuklu ağız dalaşı büyüdü. Araya sokaktan sabık müşterek ayrıksı yurttaş girerek tarafları uzaklaştırdı. İkili ortada yaşanmış olan ağız dalaşı el telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, köpeklere saldırmış bulunduğu kanıt edilen gencin elinde taş bulunduğu ve yoldan sabık avrat kabilinden engellenmesi için ağız dalaşı çıkmış bulunduğu görülüyor.

“Bunların yaşanması bizi üzüyor”

Yaşanan fenomen sonrası mütekellim mahalle sakinlerinden Ramazan Demir, “Özellikle havalarda soğumuşken kılıç onlara kemirmek ve melce yaparken öteki taraftan mahallemizde bunların yaşanması bizi üzüyor. İnsanlarda acıma bulunmadığı sürece bunlar yaşanmaya bitmeme edecek. İnşallah bu akıbet olur. Taşı alıp hayvana gösterirsen yayımcı ki o da saldırır. Mahallemizde ümit ederim bu janr şeyler müşterek şimdi yaşanmaz” niteleyerek konuştu.

Abdul Samet Kaya - Cüneyt Sevindik

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?