Asayiş

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi satırla stadın önüne giden 9 kişi yakalandı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde satırla Vodafone Park Stadyumunun önüne giden 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına tahsil edilen 8 yandaş başıboş bırakılırken, elinde satır bulunan müşterek yandaş karşı ise adli arama hükümlerinin uygulanmış olduğu ö?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi satırla stadın önüne giden 9 kişi yakalandı
01-10-2022 04:59

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında karşılaşacak bulunan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde tahsil edilen kararla sarı-lacivertli taraftarların tribünde arazi almayacağı açıklanmıştı. Bu kararın peşi sıra ortak ekip Fenerbahçe taraftarı, satırla Vodafone Park Stadyumunun önüne gelmiş olarak Beşiktaş aleyhine çarpıcı sözler atmış, sonraları da alanda taşkınlık çıkartmıştı. Stat uğrunda yaşanmış bulunan olayların peşi sıra harekete sabık manşet ekipleri, el telefonu ve düzenlilik kamerası görüntülerini biricik hiç inceleyerek insanların kimliklerini belirledi. Elinde satır bulunan Y.A. ile baş başa mecmu 9 kişi gözaltına alınarak manşet merkezine götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan 8 kişi adli makamlarca başıboş bırakılırken, elinde satır bulunduğu belirleme edilen Y.A. için ise adli arama hükümlerinin uygulanmış bulunduğu öğrenildi.

Sadık Kahraman

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?