Spor

Beşiktaş yönetimi, Önder Karaveli ile devam kararı aldı

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, dünkü fen yönetmen mevzusuna bağlı izah yaptı. Yerli ecnebi nice ismin gündemde bulunduğunu tamlayan Kazancı, bu adlardan birisinin Slaven Bilic bulunduğunu anlatım ederken, öğretmen mahsus olana denli Önder Karaveli'nin takım?

Beşiktaş yönetimi, Önder Karaveli ile devam kararı aldı
13-12-2021 21:19

Beşiktaş'ta uran yönetmen mevzusunun çözüme ulaşması düşüncesince gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı tamamlandı. Toplantının arkası sıra Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, matbuat mensuplarına uran yönetmen dair açıklamalarda bulundu. Uzun birlikte güruh bulunduğunu söyleyerek laflarına başlamış olan Ceyhun Kazancı, “Bütün yöneticilerin görüşleri, başkanımızın yorumları ve akabinde biraz ad elan gündeme geldi. Bunlarla ilgilendiren etraflıca birlikte emek özgülemek kararı aldık. Bu emek özgülemek sürecinde de Önder hocayla devam kararı aldık. Dün de dehşetli birlikte önderlik yapmış oldu ve iyi birlikte yengi aldık. Yarın diğer gündüz isimlerle ilgilendiren çalışmalarımız sonuçlanınca etraflıca bilim vereceğiz” dedi.

Önder Karaveli'nin Fenerbahçe derbisinde sahada olup olmayacağı dair net birlikte obje söyleyemeyeceklerini de kail Kazancı, “Bir dü güne elan net konuşuruz. Çalışmaların ne devir biteceğine bağlı. Şu anda yüzdelik 50 diyebilirim” diyerek konuştu.

“Şenol hocanın adı de gündeme geldi”

Birçok ismin gündemde bulunduğunu ve bu adlar ortada Şenol Güneş'in de bulunduğunu kail Ceyhun Kazancı, “Bütün hocalar değerlendirildi. Bütün icraat düşüncesince biraz güne ihtiyacımız var. Yerli ecnebi toy adlar gündeme geldi. Basına çıkmayan adlar de var. Şu anda evcil yada ecnebi sarıklı olsun mevzusundan fazla isimle ilgilendiren bağlam var. Toplantı sırasında da rastgele birlikte hocayla temasımız da olmadı” dedi.
Beşiktaş'ın içerisinden çıkan nice sarıklı bulunduğunu fakat birlikte defa ki Beşiktaş'ın içerisinden çıkmak birlikte hocayla anlaşacakları kabil birlikte durumun olmadığını kail Kazancı, “Beşiktaş'ta on paralık oynamamış birlikte ad de olabilir. Bu hafta içre bundan sonra bu durumun ismini ayırmak istiyoruz. Ama şu gündüz mümkün buyurmak mıhlı olmaz. Çalışmaları yaparken vebal gerçekleştirmek istemiyoruz. Doğru birlikte karar özgülemek istiyoruz. Bununla ilgilendiren en aceleci kararı özgülemek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“Pinheiro ve Bilic gündemde”

Son günlerde yazılan adlardan Bruno Pinheiro'nun hala gündemde bulunduğunu kail Ceyhun Kazancı, “Bu adı de değerlendiriyoruz. Artıları ve eksileriyle gelişigüzel adı değerlendiriyoruz. Dolaylı halde eksiksiz adları kullanmak ve eksiksiz yönetim kurulunun isimlerini kabul eylemek baş döndürücü önemliydi. Ben de hevesli namına görüşlerimi aktardım. Bugün ümit vardı güçlükle sabırsızlanmak istemiyoruz. Harika birlikte liderimiz mevcut ve topluluk çeşidinden bağra basıldı. Önder hocaya gene teşekkürname ediyoruz. Herhangi birlikte vebal yapmamak düşüncesince tez etmiyoruz. Listede 7-8 adayımız var” dedi.

Gündeme mevrut adlardan Farke ile anlaşılamadığını da kail Kazancı, akıbet namına ise listedeki adlardan birinin Beşiktaş'ın emektar hocası Slaven Bilic bulunduğunu anlatım ederek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?