Spor

Çaykur Rizespor, Gedson Fernandes ile sözleşme imzaladı

Çaykur Rizespor, zaman sonuna denli kiralık yerine ekibine katmış olduğu Gedson Fernandes ile resmi sözleşme imzaladı. Fernandes, Çaykur Rizespor'a yardım özgülemek düşüncesince elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Çaykur Rizespor, Gedson Fernandes ile sözleşme imzaladı
03-02-2022 19:59
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan zaman sonuna derece kiralık adına ekibine katmış olduğu Gedson Fernandes düşüncesince İstanbul'da imza töreni düzenledi. Törende açıklamalarda mevcut Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Gedson Fernandes'i şişman fedakarlıklarla kadrolarına kattıklarını anlatım ederek, “Rizespor'a katkıları olacağını düşünüyoruz. Bu transferde emeği güzeşte arkadaşlarımıza teşekkürname ederiz” halinde konuştu.

“Rizespor'da bahtiyar olursa kalabilir”

Başkan Kıran, futbolcunun doğacak sezonda da Rizespor'da durum kalmayacağı anlamında mevrut soruya, “Bunu o gündüz konuşacağız. Ceyhun Bey ile de konuştum. Her nesne olabilir. Rizespor'da bahtiyar olursa hastalık kalmasın, kalabilir. Beşiktaş'a gidebilir. Şu an bonservisinin yüzdelik yüzü Beşiktaş kulübünde. Temmuz nedeni ile Beşiktaş söz sahibi. Bir dahaki satılmasında Benfica'nın yüzdelik 50 alacağı var. Bir dahaki satışta Beşiktaş Benfica'ya yüzdelik 50 ifa yapacak” cevabını verdi.

“Hamza öğretmen kendisinden en güzel halde yararlanacaktır”

Tahir Kıran, Gedson Fernandes'in karşılaşma eksiğini uran yönetmen Hamza Hamzaoğlu ile baş başa kapatacağını anlatım ederek, “Önümüzde 15 karşılaşma var. Tabii suyunu çıkaracağız. En endamsız sürede takımdaki yerini alacaktır. Yaşı nedeni ile açığı tez kapatacağına inanıyorum. Hamza hocanın talebesi. Hoca kendisinden en güzel halde yaralanacaktır” ifadelerine arazi verdi.

Gedson Fernandes: “Elimden geleni yapacağım”

Portekizli topçu Gedson Fernandes ise Rizespor'da elinden geleni yapacağını vurgulayarak, “Her anımı değerlendirip takıma araştırma görevlisi edinmek isteyeceğim. Her anımda kendimi sonra götürebileceğimi düşünüyorum. Taraftar takıma sonuna derece güvensin. Takımdaki değme fert en iyisini yapmış olup ekibi güzel yere götürecektir. Bize inansınlar, bizi desteklesinler” ifadelerine arazi verdi.

Bora Akyol - Oğuzhan Ort

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?