Gündem

En mutlu konvoy

Bursa'da bu cilt konvoyunu görenler müşterek henüz dönerek baktı. Motosiklet tutkunu bulunan Bahar ve Burak çifti, nikahlarına da motor konvoyuyla gitti.

En mutlu konvoy
10-10-2021 12:06
10-10-2021 12:06

Bursa'da gelini almaya motosikletle revan damat, görenleri hayrete düşürdü. 4 sene ilk tanışan Burak Keleşoğlu (33) ile Bahar Bulut (30) çiftinin müşterek tane düşsel motor kabul etmek ve evren turu atmaktı. Kendisi kabilinden motor tutkunu sevgilisine şaşırtı gerçekleştirmek talip Burak, cilt konvoyunu motosikletle gerçekleştirmek düşüncesince arayışa girdi. Bursa Motosiklet Derneği ile baş başa benzeri olacak Bahar'a cilt sürprizi önleyen Burak, balonlarla süslenen motosikletlerle eş evine geldi. Damat ve dostlarını motosikletle gören hepsi şaşkına döndü.

Çalan bateri ve zurna eşliğinde aykırı oynayan eş ve damat, motosikletlere binip nikah salonunun yöntemini tuttu. Gelinlik hesabına motosiklete akla yatkın alkan elbise giyinen gelinin ökçeli ayakkabılarından ise vazgeçmemesi nazarıitibar çekti.

Çok mutlu bulunduğunu anlatım fail Bahar Bulut, “Özel müşterek obje olsun istemiştim. Çok hususi ve dobra oldu. Motosiklet kabul etme hayalimiz vardı. Böyle müşterek cilt konvoyu olması hayalim esas oldu. Bundan sonraları bizde Bursa Motosiklet Derneğindeyiz” dedi.

Gençliğinden buyana motor değdirmek ve kabul etme düşsel bulunan Burak Keleşoğlu ise, “Türkiye'de asayiş müşterek biçimde motor değdirmek elan şişman müşterek hayalimiz. Motosikletle bulunan yaşamın korunabilmesi namına tığ de müşterek ayrımlılık ortaya değerlendirmek istedik. Herkesin motor sürebileceği müşterek evren manzara ediyoruz” diyerek konuştu.

Bahar ve Burak'ın motor hayalleri bulunduğunu tamlayan Bursa Motosiklet Derneği yöneticilerinden Ahmet Kurt, “Burak, bizlere hakeza müşterek cilt yapmayı arzuladıklarını iletti. Bizler de onları bu mutlu gününde bekâr bırakmadık. Toplu müşterek biçimde gelinimizi aldık. Şimdi nikaha gidiyoruz” dedi.

Damada motosikletin çalışmadığını tamlayan Ahmet Kurt, derinliğine müddet gülüşmelere etken oldu. Motosiklet konvoyuyla nikaha mevrut gençlerin heyecanları yüzlerine yansırken, iltifatlar eşliğinde mutluluğa aşama attılar.

Abdullah Çibir - Samet Doğru
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?