Gündem

Malatya Valiliğinden idari izin açıklaması

Malatya Valiliği, amme kasıntı ve müesseselerinde etkin engelli, süreğen hastalığı bulunan, aylı ve 10 gözyaşı altı evladı bulunan eş personelin ikinci ortak emre derece idari mezun sayıldığını bildirdi.

Malatya Valiliğinden idari izin açıklaması
19-02-2023 23:09
Malatya

Malatya Valiliği, sağlık, güvenlik, acele çağırma cihazı denli eleştiri fariza alanları dış iktisap etmek neredeyse amme kasıntı ve kurumlarında etkin engelli, süreğen hastalığı bulunan, yüklü ve 10 gözyaşı altı evladı bulunan eş personelin ikinci müşterek emre denli idari yetkilendirilmiş sayıldığını bildirdi.

Valilikten meydana getirilen kayıtlı açıklamada, Resmi Gazete'de piyasaya çıkan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne göre, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana mevrut depremler haysiyetiyle OHAL anons edilen illerdeki amme kasıntı ve kurumlarında çalışanların mezkur tarihten muteber iktisap etmek neredeyse idari yetkilendirilmiş sayılacakları anımsatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Valilik makamınca meydana getirilen değerlendirmede, sağlık, güvenlik, acele çağırma cihazı denli eleştiri fariza alanları dış iktisap etmek neredeyse amme kasıntı ve kurumlarında etkin engelli, süreğen hastalığı olan, yüklü ve 10 gözyaşı altı evladı bulunan eş personel ikinci müşterek emre denli idari yetkilendirilmiş sayılmıştır. Uzaktan emek vermek ve dönüşümlü emek vermek denli streç emek vermek usulleri ise amme kasıntı ve müesseselerinin fiziki iyileştirmeleri sağlanana denli yeteri denli personelle iş aksamayacak halde kasıntı amirlerince belirlenen usullerle yürütülmesi hususu halkoyu bilgisine sunulur."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?