Asayiş

Mardin'deki katliam gibi kazadan yaralı kurtulan vatandaş dehşet anlarını anlattı

Mardin'in Derik ilçesinde meydana mevrut katliam gibi kazadan yaralı kurtulan Vedat Şanci, dehşet anlarını İHA'ya anlattı. Şanci, "Ayağımdan yara aldım, fay var. Arkadaş, akraba, aşina bütünü ölüm etti. Hala şoktayım, tek nesne hatırlamıyorum. Birden evet rastgele şey." d

Mardin'deki katliam gibi kazadan yaralı kurtulan vatandaş dehşet anlarını anlattı
21-08-2022 00:04

Mardin'in Derik ilçesinde Üçyol mevkiinde arka arkaya meydana mevrut müteselsil gidiş geliş kazasında 19 insanoğlu yaşamını kaybederken 26 yaralıdan 6'sının hali ağırbaşlı bulunduğu öğrenildi. Kazadan ferah yaralı ortak biçimde kurtulan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otama gören Vedat Şanci, kaza anını İhlas Haber Ajansına (İHA) anlattı. Kazada ayağı kırılarak vurulan Şanci, “İkinci kaza alelacele tığ oradaydık. Kamyon geldi. Freni patlamıştı, emektar araçtı. Daha geçmiş orada etkin dost bizlere bilgelik verdi. Dedi ki, 'Silopi'den mevrut vesait eskidir.

Balatalarının da emektar bulunduğu bilgisi' verildi, ancak tığ uymadık. Jandarma yolu kesmedi. Nöbet tutmadılar, yolu kesmediler. Birinci kaza olduktan sonradan tek başağrısı ortak dava yoktu. O an 3-4 insanoğlu ölmüştü. İkinci kazada orada tedbir alınmadığı düşüncesince ikinci tır da geldi, freni patlayıp şahısların içerisine daldı. Çok sayıda insanı kendisiyle baş başa sürükledi. Çok sayıda insanoğlu orada yaralandı. Bir de ölüler var. Kimisinin başı bulunmayan kimisinin vücudu yok. Ben oradan salim kurtuldum. Allah'ıma şükürler olsun. Ayağımdan yara aldım, fay var. Arkadaş, akraba, bildik bütünü ölüm etti. Hala şoktayım, tek nesne hatırlamıyorum. Birden beli herhangi ortak şey. Allah yağmur eylesin" dedi.

Kübra Nur Atik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?