Spor

Milli atlet Ramil Guliyev, 2024 Paris Olimpiyatları'nda madalyaya inanıyor

Milli atlet Ramil Guliyev, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda istedikleri madalyayı kazanamadıklarını ancak 2024 Paris Olimpiyatları'nda bunu elde edeceklerine inandığını söyledi.

Milli atlet Ramil Guliyev, 2024 Paris Olimpiyatları'nda madalyaya inanıyor
18-01-2022 21:04
İstanbul

Guliyev, Gençlik ve Spor Bakanlığının 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda savaş fail sporcular ve antrenörler düşüncesince düzenlemiş olduğu "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu"nda matbuat mensuplarına açıklamada bulundu.

Hilton Bomonti Otel'de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro'nun beraberinde spor, konuşma ve iş dünyasından adların arazi almış olduğu geceye dahil olan ulusal sporcu, Tokyo'nun kendileri düşüncesince ayrı ayrı birlikte deneme bulunduğunu belirtti.

Tokyo'da madalya kazanmayı baş döndürücü istediğini fakat başaramadığını dile getiren Ramil Guliyev, "Tokyo bizim düşüncesince ayrı ayrı birlikte tecrübeydi. Orada birlikte madalya kazanmayı baş döndürücü istiyordum gücün nasip olmadı. Çok çalıştık olimpiyatlar düşüncesince gücün inşallah 2024'te kılıç birlikte hâlâ şansımızı deneyeceğiz. Çok ayrı ayrı oldu, dobra birlikte devir geçti gücün takım kendisine dobra başarılar da elde ettik." ifadelerini kullandı.

Milli sporcuların baş döndürücü birlikte tomar aranjman şansı bulamadığını aktaran görmüş geçirmiş sporcu, şunları kaydetti:

"Bizlerin birlikte araya gelmesi çetin oluyor. Bütün sporcular yarışlara hazırlanıyor, kampları mevcut gücün dobra şeb oldu. Güzel aranjman ümit ederim değme obje dobra geçer. 2024 hazırlıklarımız elleme gidiyor. Olimpiyatlardan sonraları adım adım toparlanmaya başlıyoruz. Bizim bu yıl 2022 senesinde baş döndürücü yarışlarımız olacak. Dünya, Avrupa şampiyonaları, Akdeniz ve İslam oyunları bütünü birlikte seneye geldi. Buna layıkıyla hazırlanacağız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?