Gündem

Şakanın dozunu kaçırıp 700 bin TL'lik otomobilin içerisine beton döktüler

Sosyal iletişim araçları fenomeni Sefa Kındır'ın baş başa videoteyp içinde ne olduğu ürettiği arkadaşları, bu el şakanın dozunu kaçırarak Kındır'a ilişik bulunan tahminî 700 bin TL tutarındaki aşırı otomobilin içerisine beton döktü.

Şakanın dozunu kaçırıp 700 bin TL'lik otomobilin içerisine beton döktüler
12-03-2022 10:44

Sosyal iletişim araçları fenomeni Sefa Kındır ve kol dostlarının birbirlerine bitirdikleri şakalara ortak yenisi hâlâ eklendi. Ürettiği enteresan videolarla gündemden düşmeyen Sefa Kındır, hezel olsun niteleyerek eskiden kol dostlarının gösteriş otomobillerini boyadı, parçalarını söktü. Bunun karşı şakalara cevap özgülemek talip kol arkadaşları Kındır'ın gösteriş otomobiline delik dikti. Sefa Kındır'ın otomobilini meydan arkadaşları ilkin namına aracın parçalarını söktü. Daha sonradan aracın kasasını her boyayan arkadaşlar, sonuç namına yaptıklarıyla şakanın dozunu kaçırdı. Arabayı garajdan çıkaran ekip, hâlâ sonradan çağırdıkları beton mikseri ile meydan kıymeti kestirmece 700 bin TL bulunan gösteriş otomobilin içine eğlenerek beton döktü. Birbirlerine bitirdikleri şakaların derece derece dozunun büyüdüğünü tamlayan Kındır, “Bu bizim şakalarımızın sonu oldu. Biraz iri hezel oldu. Eşek şakasına döndü” niteleyerek konuştu.

“Olan mahsus doğrusu betonu dökmüşler”

Piyasa kıymeti kestirmece 700 bin TL bulunan gösteriş aracının içine dostlarının hezel olsun niteleyerek beton döktüğünü tabir fail içtimai iletişim araçları fenomeni Sefa Kındır, “Arkadaşlarımızla bu arada kanallarımızda birbirimize bu cins şakalar yapıyorduk. Daha ilkin arkadaşlarımın otomobilini boyadım. Onların otomobilinin parçalarını söktüm. Onlara bu cins kimi şakalar yaptım. Bu yaptığımız şakaların dozu derece derece büyüdü. Başıma hakeza ortak görüngü geldi. Piyasa kıymeti kestirmece 700 bin liralık bulunan aracımın içine beton dökmüşler. Şu anda hakkıyla baş döndürücü şaşkınız. Arkadaşlarımla bu arada bunun içinden betonu ne çıkaracağımızı düşünüyoruz. Bu bizim şakalarımızın sonu oldu. Biraz iri hezel oldu. Eşek şakasına döndü. Diğer arkadaşlarıma ego bu derece iri şakalar yapmamıştım. Bunlar derece derece işin dozunu artırdılar. Olan mahsus doğrusu betonu dökmüşler” biçiminde konuştu.

Selçuk Kaya
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?