Ekonomi

SOCAR Türkiye’den Açık İnovasyon Platformu: SOCAR Wennovation

SOCAR Türkiye, sayısal şekil değiştirme çalışmalarına sayısal ekosistem ağını uzun uzadıya gayret veriyor. Birliğin gücüne inanılarak çıkılan bu yolda, büyüklenme içerisindeki sayısal gereksinimlerin ekosistemdeki gizil paydaşlar ile teşrikimesai yapılarak karşılanması

SOCAR Türkiye’den Açık İnovasyon Platformu: SOCAR Wennovation
02-03-2022 16:14

SOCAR Türkiye, ayrımlı bakış açılarının ve ayrımlı fikirlerin peşi sıra gidip, herkesi eş hedeflere iktiran etmek düşüncesince iş donanmasına ve yardım sağlamaya motivasyon ediyor. Bu etraflıca açılım ile yola çıkarak yaşama geçirilen SOCAR Wennovation bariz inovasyon platformu, SOCAR Türkiye'nin sayısal transformasyon fırsatlarına müteveccih evren çapındaki girişimler, firmalar ve yüksekokul ile eş olmayı amaçlayan bariz ve işbirlikçi müşterek yaklaşım sunuyor. SOCAR Türkiye'nin sayısal gereksinimlerine müteveccih hal önerisi bulunan gizil paydaşlar, wennovation.socar.com.tr üstünden kolay müracaat yaparak, SOCAR Türkiye'nin iş ortağı olma, sahada sınav ve beraberce ürün/hizmet ihya fırsatlarına eş olacak.

SOCAR Türkiye'nin bariz inovasyon platformu SOCAR Wennovation 365 devir erişilebilir olacak
Dijital dönüşümü odağına düzlük hal önerilerinin değerlendirileceği ortam üstünden senenin 365 haset müracaat yapılabiliyor. teklif malikleri SOCAR Wennovation platformu üstünden Endüstriyel Yapay Zeka / Makine Öğrenmesi / Optimizasyon, Akıllı Varlık Yönetimi, Kestirimci Bakım, Artırılmış / Sanal Gerçeklik / Drone / Robotik, İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre, Endüstri 4.0, Tedarik Zinciri ve Kurumsal Fonksiyonlar kazanmak az daha belirlenen 8 kategoride başvurabiliyor.

Dijital transformasyon yetkinliğimize feyiz katacak ve yanında de erke endüstrisi özellikle kazanmak az daha üreten Türkiye'ye yardım sağlayacak iş birliklerine imza çarpmak istediklerini tamlayan SOCAR Türkiye Dijital Transformasyon & Bilişim Teknolojileri Başkanı Hakan Irgıt “SOCAR Wennovation platformu ile SOCAR Türkiye içerisindeki sayısal ihtiyaçlara hal sunarak, beraberce sayısal inovasyona yardım sağlayabileceğimiz paydaşlar arıyoruz. Dijital dönüşümü odağına almış, buna makul planlar geliştiren akademisyenler, girişimciler ve şirketlere SOCAR Türkiye'nin iş ortağı olma çağrısı yapıyoruz. Gelen başvurulara müteveccih ilgilendiren iş birimlerindeki dalında bilirkişi şahıslar çeşidinden yorum yapılarak hızlıca devir sağlanacak. SOCAR Wennovation platformu üstünde çabucak makul tarihler ortada müracaat bildirme etmeyeceğiz, platformumuz 365 devir bariz olacak ve sene içerisinde gene sayısal transformasyon odağında çağrılar açacağız. Dijital transformasyon ile beraberce “yüksek nitelikli ürün”, “hız”, “yüksek verimlilik”, “en az çevresel etki”, “esnek istihsal kabiliyeti” az daha yetkinliklerimizi dünkü iş ortaklarımızla beraberce şimdi da perçinlemek istiyor, SOCAR Türkiye'nin kapılarını sayısal transformasyon odağında projeleri ile ayırt peyda etmek talip gizil paydaşlara açıyoruz” dedi.

Başvurulara 15 çalışma haset ortamında devir yapılacak
wennovation.socar.com.tr genel ağ sitesinde arazi düzlük 8 kategoriye müteveccih mevrut sayısal transformasyon hal önerilerine, 15 çalışma haset ortamında yorum yapılarak art devir sağlanacak. Dijital inovasyon önerileri, SOCAR Türkiye Dijital Transformasyon & Bilişim Teknolojileri Başkanlığı liderliğinde kazanmak üzere, ilgilendiren iş birimlerinin de görüşleri ile gereksinimler menfez uğrunda bulundurularak değerlendirilecek. Çözüm önerisi makul görüldüğü takdirde, gizil hissedar ile musahabe adımına geçilerek proses ilerletilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?