Asayiş

Sultangazi'de facianın eşiğinden dönüldü: İETT otobüsü çayırlık alana uçtu

Sultangazi'de geçici kabul etmek düşüncesince istasyondan çıkan İETT otobüsü, freni boşalınca kaldırımı aşıp çayırlık alana uçtu. İETT otobüsünün gereksiz olması ve kazanın er saatlerde olması faciayı önledi. Kaza eden otobüs dron ile görüntülendi.

Sultangazi'de facianın eşiğinden dönüldü: İETT otobüsü çayırlık alana uçtu
02-05-2022 12:22
Kaza, Yunus Mahallesi Mevlana Bulvarı'nda vakit 08.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, geçici kabul etmek düşüncesince istasyondan çıkan 34 LGC 89 plakalı İETT otobüsü, freni boşalınca kontrolden çıktı. Kaldırımı aşan İETT otobüsü, hızını alamayıp çayırlık alana uçtu. Otobüste kimsenin olmaması ve yolun başlangıç olması faciayı önledi. Kazada ölen veya vurulan olmazken, çayırlık alana uçar İETT otobüsü dron ile görüntülendi.

“Süratli geliyordu düşünmek ki”

İETT otobüsünün bahçesine uçtuğu Beyihe Sarıyer, "Çok aceleci geliyordu bu bahçenin içerisine girmiş. Yol zıypak değildi bebek vardı ona çarpmamak düşüncesince buraya girdim diyor fakat şiddetle geliyormuş belli. Uyuyor muydu ne yapıyordu bilmem fakat içinde hoppadak güdücü vardı. Zaten bazıları olsaydı ihtimal de şimdi biçimsiz olurdu” dedi.

Batuhan Toprak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?