Magazin

Survivor finalisti Poyraz, yeni imajıyla şaşırttı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hususi gereksinimli cümle lisesi öğrencilerine aş damı yaptırabilmek düşüncesince müşterek iane konseri düzenlendi. Konserde liet kail geçtiğimiz senenin Survivor finalisti Poyraz, yeni saç stili ile şaşırttı.

Survivor finalisti Poyraz, yeni imajıyla şaşırttı
17-01-2022 15:35

Bodrum'da müzikçi Pınar Selin'in girişimleri ortak araya mevrut 30 pres sahibi, ilçede terbiye gören aşçılık öğrencilerinin aş damı gereksinimi düşüncesince toplumsal hata projesine imza attı. Bodrumlu pres sahipleri, planlı iane konserinde sahneye çıkıp liet söyledi.

Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır da etkinlikte sahneye çıkan isimlerdendi. “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü seslendiren Çakır'ın oyunluk performansı zevk topladı.

Yardım konserinde güzeşte senenin Survivor finalisti Poyraz da ortak iz seslendirdi. Sarıya boyattığı yeni saçları ile dikkati çekici Yiğit Alp Poyraz, babası ile beraberce “Eşkıya dünyaya halife olmaz” ünlü türküyü seslendirdi. Yoğun alkış düzlük Poyraz meydana getirdiği açıklamada “Bugün burada olmak, babamla beraberce dobra ortak maksat yoluna liet bildirmek bizim düşüncesince aşırı güzel. Buradaki insanoğlu aşırı güzel. Sizin sayenizde, elleme insanoğlu sebebiyle evren güzelleşecek. Herkese teşekkürler” dedi


Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise “Bir başkadır benim memleketim” isminde şarkıyı seslendirdi. Aras, meydana getirdiği konuşmada şunları dile getirdi:

“Bodrum'da bu sağlık meselesi aşırı iri ortak olay. Bu iri dayanışmayı yangınlarda da gördük. Burada bu mevzuda iri ortak görevdaşlık var. Pınar'ın ahit burada meydana getirdiği geçmiş değil, şimdi ilkin de aşırı icraat yapmış oldu lakin sonuç da olmayacak, bitmeme edeceğiz. Bu işler bu arada olursak aşırı dobra oluyor. Hep bu arada Bodrum düşüncesince çalışıyoruz.”

Hamdi Yörür - Eren Ayhan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?