Teknoloji

Togg, baştan "Great Place to Work" sertifikası kazandı

Great Place to Work Enstitüsü çeşidinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin alım kültürü açısından kuma noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve kadro ruhu oldu.

Togg, baştan
03-02-2023 15:09
İstanbul

Togg, grup şirketleri Siro ve Trugo baş başa büyüklenme kültürü dair global ve özgür müşterek yetke bulunan Great Place to Work Enstitüsü'nün düzenlemiş olduğu etkin deneyimi araştırmasında, özlük mensuplarının icra ettiği değerlendirmeler kararında "Great Place to Work" sertifikasını fevk fazladan ikinci kat almaya doğruluk kazandı.

Togg açıklamasına göre, insanoğlu ve inanma odağında nesir etmiş olduğu güzel büyüklenme kültürünü, 2021 senesinde almış olduğu "Great Place to Work" sertifikası ile ispatlayan Togg, Great Place to Work Enstitüsü kabilinden Togg, Trugo ve Siro personelleri ortada meydana getirilen kıymetlendirme ile ayrımsız sertifikayı fevk fazladan ikinci kat almaya müstahak görüldü.

Enstitü kabilinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin büyüklenme kültürü açısından eş noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve kadro ruhu oldu.

Uluslararası bölgede büyüklenme kültürü dair yetke olan, 5 kıtada ve 60’tan müşterek tomar ülkede tetkikat işleyen Great Place to Work Enstitüsü, gerçekleştirdiği etkin deneyimi araştırmasında güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, kadro ruhu ve alım çalım mevzularını esas ölçüt namına alıyor. Bu mevzular çevresinde eş kararı ise çalışanların kuruluşa duyduğu itimatı ve memnuniyeti ölçen "güven endeksi" neticeleri belirliyor.

Dünya çapında 100 milyonu müşterek tomar etkin bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklenen çalışma, Togg'un erdemli inanma kültürüne cemaat müşterek iş noktayı bulunduğunu gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?