Magazin

Türk mankenler Montenegro Fashion Week’te boy gösterecek

Koreograf Barış Küçükçifçi, Kasım ayında düzenlenecek Montenegro Fashion Week'de Türk tasarımcıları ve mankenlerin de podyuma çıkacağını duyurdu.

Türk mankenler Montenegro Fashion Week’te boy gösterecek
21-10-2021 17:54

Kasım ayında düzenlenecek bulunan Montenegro Fashion Week'te adlı sanlı koreograf Barış Küçükçifçi anlaşmayı imzaladı. Küçükçifçi Karadağ'da Türk tasarımcıları ve mankenlerinde podyuma çıkacağının bilgisini vererek, “Orada hem ülkemi anabolizma etmenin ve nice defilenin koreografisini yapacağım düşüncesince aşırı mutluyum beni aşırı heyecanlandıran birlikte barışma oldu” dedi.

2023 sonuna denli anlaşmayı imzaladıklarını tamlayan Küçükçifçi, “Türkiye'de tasar çizimci ve markaların hem kreasyonlarını arz etmek hem de piyasaya ilişkin bilim ve tecrübelerinin bu ülkeye aktarılmasında uzlaştırıcı olmaktan mevki duyuyorum” sanarak konuştu.

Türkiye'den birlikte aşırı tasar çizimci ve markanın müracaat yaptığını ve bu sürecin bitmeme ettiğini kail Küçükçifçi bire birlikte sürede modellik mektebinden güzel öğrencilerini de Montenegro Fashion Week'de podyumda boy göstereceğini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?