Magazin

Ünlü oyuncu Wilma Elles, tacize uğradığı anları anlattı

Ünlü oyuncu Wilma Elles, seneler ilk tacize uğradığını açıkladı. Minibüsüne binmiş olduğu müşterek servis şoförünün ara bulucu tek müşterek yere çekerek kendisini taciz ettiğini açıklanan Elles, uğradığı tacizden el telefonu numarasını vererek kurtulduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, tacize uğradığı anları anlattı
01-02-2022 17:54

Ünlü oyuncu Wilma Elles, 1,5 sene ilk İstanbul'da yaşamış bulunduğu vakası TMB Televizyonunda Kadir Balık ve Derya Yapanel'in sunucusu bulunduğu programda anlattı. Oyuncu, iddiaya mucibince ellerinde torbalarıyla çıkış kabarmak üzereyken birlikte servis şoförünün namına çıkış başına denli asistan olmayı öneri ettiğini peşi sıra ise taciz kılmak istediğini belirtti. O anları özetleyen adlı sanlı oyuncu, şoförü kendisiyle görüşeceğini söyleyerek kurnazca bu vaziyetten kurtulduğunu söyledi.

“Kapıları kapatıyor, perdeleri kapatıyor”
Yaşadığı vakası özetleyen Ünlü oyuncu Wilma Elles: “Aracın içindeyim ve biricik başınayım mezarın birlikte duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Şoför gidiyor, perdeleri kapatıyor ego baş döndürücü heyecanlıyım fakat mahsus etmedim. Siz ne yapıyorsunuz dedim, ‘çok güzelsiniz tığ tanışalım” filan dedi. Ben de siz baş döndürücü güzelsiniz dedim, baş döndürücü körpe birlikte erkeksiniz sizinle şimdi dobra birlikte yerde birlikte araya gelelim dedim. Burada değil, numaramı vereyim dedim. Ben esas ölçü özgülemek mecburiyetinde kaldım zira biliyordum ki o beni çaldıracak. Çaldırdı, birlikte müddet sonradan inandırma oldu. Titreyerek otomobilden indim, sonradan beni 5-6 el aradı” dedi.

“Benim hatam, nite hakeza tanımadığın birlikte servis aracına bindim"
Elindeki poşetler dolayısıyla servis şoförünün namına iane kılmak üzere aracına aldığını düşündüğünü tamlayan Elles: “1,5 sene ilk filan oldu, güneş oldu. Toplu transfer kullanması şöyleki oldu; önümde birlikte çıkış var, elimde çantalarla yürüyorum anahtar da baş döndürücü güneşli birlikte güneş bap açıkça gidiyor. O dedi ki ‘atlayın sizi üst denli götüreyim', ekol uzlaştırıcı kabilinden beyazdı. Aslında benim hatam, nite hakeza tanımadığın birlikte servis aracına bindin fakat çantalarım vardı. Mecidiyeköy'de yukarıya akıllıca sin mevcut oradaydı. Böyle durumlarda, hakeza oyun yapılması lazım. Bir güruh hakeza görüngü kesinlikle değme kadının başına geliyor. Bu benim şimdi ilk düşünüp içimde hazırladığım birlikte şey. Mesele birlikte vakitler ego ışıksız birlikte yerde eve gidiyorum, değme daim telefonum kulağımda gidiyorum. Sanki biriyle telefonla konuşuyormuş kabilinden yapıyorum. Arkamda bir tanesi mevcut ise duysun diye” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?