Spor

Volkan Demirel: 'Kura çekiminde bulunmak benim düşüncesince mutluluk ve gurur verici'

UEFA Avrupa Konferans Ligi ad çekme çekimini oluşturan Teknik Direktör Volkan Demirel, ad çekme çekiminde olmasının kendisi düşüncesince mutluluk ve gurur verici bulunduğunu söyledi.

Volkan Demirel: 'Kura çekiminde bulunmak benim düşüncesince mutluluk ve gurur verici'
26-08-2022 18:06

UEFA Konferans Avrupa Ligi'nde gruplar, Haliç Kongre Merkezi'nde çekilen kuralarla muhtemelen oldu. Kura çekiminde Türkiye'den Medipol Başakşehir ve Sivasspor arazi aldı. Kura çekimini Teknik Direktör Volkan Demirel ve 2023 UEFA Avrupa Konferans Ligi bitiş elçisi Vladimir Smicer gerçekleştirdi.

Tören daha sonra matbuat mensuplarına açıklamalarda mevcut Volkan Demirel, "Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Kupanın hikayesi burada başladı. İnşallah isterim ve düşünüyorum ki kupayı ya Başakşehir ve ya Sivasspor ülkemize getirsin. Hikaye burada başladığı düşüncesince dobra birlikte akıbet olur. Kura çekiminde bulunmak benim düşüncesince de başkaca mutluluk ve gurur verici. Hiç hazırlop görünen birlikte bilinçlilik değil. Gerçekten heyecanlandım. Hayatımda ne derece baş döndürücü heyecanlandığın devir deseler, birlikte tanesi de bunları sayacağım. Sahne bilmediğim birlikte şey, benim düşüncesince dobra birlikte sınama oldu. Bundan sonradan hâlâ elleme kuralar çekebilirim sanarak düşünüyorum" sanarak konuştu.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kurasını değerlendiren Demirel, "UEFA Avrupa Ligi çetince birlikte lig. Takımlar muhtemelen birlikte seviyede. Jorge Jesus, Dinamo Kiev'i istemişti. Onun istediği birlikte ad çekme oldu. Umarım istediğini bu yol de semere kendisine alırız. İnşallah hem Fenerbahçe hem Trabzonspor yollarına bitmeme ederler" biçiminde konuştu.

Volkan Demirel akıbet kendisine geçmiş çekmiş olduğu kuranın Başakşehir olmasının sorulması hesabına ise, "Hem İstanbul'da olması hem Başakşehir'i çekmemiz, inşallah birlikte müfit bulunur sanarak düşünüyorum. İlk ad çekme Başakşehir oldu. Umuyorum ve temenni ediyorum inşallah kupayı buraya getirirler" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar - Samet Yalçın
 

İLGİLİ HABER
Medipol Başakşehirin rakiplerini tanıyalım Medipol Başakşehir’in rakiplerini tanıyalım
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?