USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

22. Golf Mad Golf Turnuvası'nda böke Max Kramer oldu

Golf Mad kabilinden planlı hevesli ve acemi sporcuların katılmış olduğu 22. Golf Mad Golf Turnuvası'nı Alman sportmen Max Kramer bir numara tamamladı.

22. Golf Mad Golf Turnuvası'nda böke Max Kramer oldu
12-12-2021 12:49
Antalya

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde mevcut Kempinsky Hotel The Dome Golf Kulübü alanlarında oynanan turnuvada 27 ülkeden 42'si meraklı 168 golfçü savaşım etti.

Üç devir devam eden turnuvada sporcular, 54 çukurda bir numara olabilmek düşüncesince yarıştı.

Turnuvanın gross kategorisinde Alman Max Kramer, bir numara oldu. İkinciliği Sırp Mihailo Dimitrijevic elde ederken, üçüncü ise Türk sportmen Bülent Altıntaş oldu.

Takımlar kategorisinde meraklı golfçü Max Kramer'in bulunmuş olduğu acemi golfçüler Alexander Schwarz, Franz Schwarz ve Rosemarie Riederer'den oluşan Almanya ekibi birinciliği elde etti.

Bu kategoride Gencer Özcan, Taylan Dönmez, Ercan Badem ve Monty Knees'den oluşan Türkiye ekibi ikinci, Jurgen Maurer, Dinu Pescariu, Florin Segarceanu ve Adolf Baclea'dan oluşan Avusturya ekibi ise üçüncü oldu.

Öte taraftan deliğe en andıran çarpış ödülünü hanımlarda Rus Silvia Naishuller, baylarda İngiliz Steven White, en etraflıca çarpış ödülünü ise hanımlarda Rus Natalia Zarudnaya, baylarda Taylan Dönmez kazandı.

Turnuvaya dereceye girenleri ödülleri Akkanat Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Akkanat ve Golf Mad Türkiye Direktörü Bekir Kara kabilinden verildi.

Dereceye girenlere başkaca Kempinsky otelde 1 haftalık konaklama ile Pegasus Havayolları kabilinden tayyare bileti bağış edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ