USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Daniele Santarelli devri başladı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenörlüğe getirilen Daniele Santarelli'yle 4 yılı opsiyonlu 6 salname söz imzalandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Daniele Santarelli devri başladı
04-01-2023 20:09
İstanbul

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve İtalyan çalıştırıcı, planlı matbuat toplantısında soruları cevaplandırdı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, göreve gelmelerinin arkası sıra geçmiş şekilde Giovanni Guidetti ile anlaşmaya vardıklarını ve 5 salname indinde gezi yaşadıklarını tabir ederek, “Teknik ekibimizle, Dünya Şampiyonası daha sonra çapraz anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bugün siz değerli ziyaretçilerimizin de huzurunuzda sonuç Dünya Şampiyonu Sırbistan ile şampiyona yaşamış, Antalya’daki Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda Imoco Volley ile böke bulunan Daniele Santarelli ile imza töreni düzenliyoruz. Ülkemizin ne denli elleme organizasyonlar yaptığını, çıtanın ne denli erdemli olduğunu, heyecanın ne denli yukarı noktada bulunduğunu tığ voleybolda yaşıyoruz ve yaşamaya da bitmeme edeceğiz. Yönetim oturmuş arkadaşlarıma da teşekkürname ediyorum. Bu ekibi başarıya atmak düşüncesince baş döndürücü ağır güç gider ettik.” sanarak konuştu.

Santarelli’nin Sırbistan Milli Takımı’yla 2 salname anlaşması bulunduğunu da hatırlatan Üstündağ, şunları söyledi:

“Santarelli’nin Sırbistan’la 2 salname kontratı vardı. Bu 2 salname kontratında hayali, gayesi ve heyecanının bizlerden baş döndürücü elan yukarı noktada bulunduğunu gördük. Kendisinin de birtakım düşlerini Türk Milli Takımı’yla yaşayacağını gördük. Bu vesileyle kendisiyle mebde anlaşmasına vardık. Genç, dinamik, heyecanı ve düşsel bulunan indinde arkadaşımız. Türkiye, hem kulüplerde tıpkı zamanda ulusal takımlarda Dünya Şampiyona bulunan indinde antrenörü göreve getirdi. Dünyanın en elleme antrenörünü göreve getirdik. Bu da bana dayanaklık kılmak verici yönetimimin başarısıdır. Sırbistan Voleybol Federasyonu da bizlere baş döndürücü suhulet sağladı. Santarelli’yi baş döndürücü sevdiklerini ve hocanın hakeza indinde projede gösteriş almasına asistan olacaklarını söylediler.”

Sırbistanlı yetkililerin Türkiye ile diyaloğunun da baş döndürücü elleme olduğuna ilgi çekici Mehmet Akif Üstündağ, laflarına şöyleki bitmeme etti:

“İki salname kontratı bulunmasına karşın Sırbistanlı yetkililer, Türkiye’ye bulunan ayn açıları, diyaloğumuz ve düet ilişkilerimiz sebebiyle baş döndürücü asistan oldular ve en küçük indinde ödence talepleri bile olmaksızın bizlere asistan oldular. Şu anda dünyanın en elleme antrenörünü takımın başına getirdik. Federasyon başkanı ve dalavere şekilde bunun huzuru içre olduğumuzu açıklamak istiyorum. İnşallah değerli neticeler elde eder ve sonuç yaşamış bulunduğu evren şampiyonluğunu inşallah devletimizde de yaşatır diyorum. Avrupa ve dünyada en elleme liglerden ikisi İtalya ve Türkiye’dir. Ligde ve ulusal takımda işi hazırlop olmayacaktır ancak başarılar diliyorum.”

“Türkiye, Giovanni'ye baş döndürücü obje kattı”

Giovanni Guidetti’nin ayrılması üzerine da mütekellim Mehmet Akif Üstündağ, “Giovanni Guidetti 5 sene izlev etti ve arkası sıra kere ayrımına gittik. Giovanni’nin Türkiye’ye baş döndürücü obje katmış bulunduğu söylendi. Ancak Türkiye, Giovanni’ye neler kattı. Dünyadaki devletlerin yüzdelik 90’ının sağlayamadığı olanaklar sağlanmıştır kendisine. Geride küsurat 5 yılda behemehâl elleme şeyler katmaya çalışmıştır. Desteği olmuştur ancak Türkiye de namına baş döndürücü obje katmıştır. Bu ülkenin de değerini aşina olmak gerekir. Artık indinde iş değişiminin çağının geldiğini düşünüyorduk ve bu değişimin baş döndürücü elan hayır olacağının kanaatine vardık. Gelişini onurluk ve çiçekle yaparken, gidişini de ayrımsız halde yaptık. Artık dünü bırakıp yarına bakacağız. Olimpiyat elemesinde, Avrupa Şampiyonası’nda, Milletler Ligi’nde neler yapacağımızın çalışmalarına başlayacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

“İşimi gerçekleştirmek düşüncesince akilane yerde olduğumu hissediyorum.”

Daniele Santarelli, kendisi düşüncesince baş döndürücü hususi indinde devir bulunduğunu tabir ederek, “İşimi gerçekleştirmek düşüncesince akilane yerde olduğumu hissediyorum.” dedi.

Sırbistanlı yetkililere teşekkürname fail Santarelli, “Bir devir Türkiye’de çalışacağımı biliyordum ve akilane dönemin bu bulunduğunu düşünüyorum. Benim düşüncesince bundan sonradan toy indinde amaç var. İşimi gerçekleştirmek düşüncesince akilane yerde olduğumu hissediyorum. Türkiye ve İtalya, dünyada uçan top düşüncesince çalışabileceğiniz ve oynayabileceğiniz en elleme ülkeler. Ben baş döndürücü şanslıyım zira bu 2 ülkede de çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de voleybolun ne denli sevildiğini ve ne denli iri fırsatlar bulunduğunu bildiğini özetleyen Santarelli, “Bana bu fırsatı verdikleri düşüncesince baş döndürücü bahtiyar oldum. Federasyonun tamamı yetkililerine bana inandıkları düşüncesince baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Ben buradaysam sizin sayenizde buradayım. Yaptığım işle, gösterdiklerimle elleme indinde çalıştırıcı olduğuma ve en iyisini yapacağıma sizi kandırma edeceğim.” sanarak konuştu.

Santarelli idman düşüncesince akilane yerde bulunduğunu yineleyerek, laflarını şöyleki sürdürdü:

“Türkiye’de şu anne denli şampiyona kazanılmadı. Bunu ortaya boşaltmak düşüncesince akilane yerde olduğumu düşünüyorum ve ümit ederim ki bunu daim baş başa yapabiliriz. Bugün düşüncesince her insana baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Bugünün bitmesini tek istemiyorum ancak elbette ki gerçekler mevcut ve erte dönmem gerekiyor. Kulübüme dönerek işimi yapacağım ancak kulüpteki işler bitince dönerek işimi yapacağım. Bu yaz eksiksiz indinde devre olacak bizim düşüncesince zira 3 ehemmiyetli turnuva var. Bana inanılmış bulunduğu düşüncesince başkanıma baş döndürücü teşekkürname ediyorum.”

“İtalya günah yapıyor”

Hem pakt tıpkı zamanda ulusal takımda fariza alması üzerine mütekellim Daniele Santarelli, bu uygulamanın İtalya’da haram olmasıyla ilgilendiren şekilde “Bence İtalya’da bu mevzuda günah yapıyoruz." dedi.

Türkiye’yi ve Türk aktörleri yakından izleme ettiğini de laflarına ekleyen Santarelli, şöyleki bitmeme etti:

“Voleybol benim düşüncesince bağımlılık gibi. Voleybol maçı gitmek benim ilacım, bunu yapmadan duramıyorum. Türkiye liginin de seviyesi baş döndürücü erdemli bulunduğu düşüncesince baş döndürücü indinde tomar karşılaşma izliyorum. En elleme oyuncuların seviyelerini biliyorum ancak hoppadak en iyileri değil Türkiye’deki etraflı aktörleri aşina olmak istiyorum. Türk Milli Takımı’nın antrenörü şekilde etraflı oyunculara dokunmam gerekiyor. Sadece 20 oyuncuyla kendimi sınırlayamam. Genç oyuncularla emek vermeyi baş döndürücü seviyorum. Başkanım bana projesinden ve düşüncesinden bahsedip bunun derinlemesine vadeli bulunduğunu anlattığında, güre oyuncularla çalışacağım düşüncesince baş döndürücü heyecanlandım. Sadece A Milli Takım değil rastgele gözyaşı kategorisindeki aktörleri izleme edeceğim. Türk ve evren voleybolu düşüncesince onların ehemmiyetli seviyeye gelmesine çalışacağım.” niteleyerek bitmeme etti.

“Giovanni öğretmenim diyebilirim”

Giovanni Guidetti konusu için suali cevap veren Santarelli, “Giovanni üzerine konuşabildiğim düşüncesince mutluyum. Harika indinde çalıştırıcı ve benim öğretmenim diyebilirim. Kendisine verecek indinde tavsiyem ve ya öğüdüm olamaz. İşini en elleme halde yapacağına eminim. Sırbistan Milli Takımı’ndaki aktörleri izleme kılmak dilerseniz dünyanın etraflı liglerini izleme etmeniz gerekiyor. Türk Milli Takımı’nı izleme kılmak elan kolay. Giovanni’nin orada elleme işler yapacağına inanırım ancak ümit ederim tığ elan elleme işler yaparız.” dedi.

Göreve geldikten sonradan indinde değiş ve ya tahavvül yaşanmayacağını da kail Daniele Santarelli, “Bir değişimden, dönüşümden bahsetmiyorum. Oyuncular baş döndürücü aşkın elleme seviyede. Ben hoppadak öz düzentileme stilimi bildirmek istiyorum. Giovanni buraya en elleme aktörleri getirmiştir ve indinde çatı kurdu. Ben hoppadak kollarımı elan indinde tomar açacağım ve sektörü genişleteceğim. Değişim, tahavvül ve ya baş döndürücü iri indinde değiş olmayacak. Çalışacağım rastgele oyuncuyla konuşacağım ve illet ulusal takıma gelmeleri icap ettiğini söyleyeceğim. Milli takımda, indinde ülkeyi temessül ettiğiniz düşüncesince alım çalım duyulması müstelzim indinde şey. Eğlenmek düşüncesince geleceklerse bu akilane indinde anlayış değil. Biraz evvela ulusal takımın tişörtünü gördüm ve ona değinmek cümbüş verici. Eğer bunu yansıtabilirsek rastgele obje elan hazırlop olacak. Bunu yansıtıp başarılar yöneltmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ