USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdülkerim Bardakcı: 'Galatasaray'da olmak tarif edilemez bir duygu'

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılılarda olmanın tarif edilemez bir duygu bulunduğunu söyleyerek, hedefinin banko bökelik bulunduğunu söyledi.

Abdülkerim Bardakcı: 'Galatasaray'da olmak tarif edilemez bir duygu'
05-12-2022 00:14


Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, nakil sürecinden sonradan yaşanılanlar, takımdaki hedefler ve FIFA Dünya Kupası ile ilgilendiren GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Katar'da planlı 2022 FIFA Dünya Kupası dolayısıyla liglere maruz arayla ilgilendiren mütekellim Bardakcı, "Son oynadığımız grup maçında ayrımlı bir yengi aldık. Bizim düşüncesince ligin doğrudan bitmeme etmesi elan elleme olabilirdi. Ama âlem dinlendi. Herkes rahatladı. Ailesiyle sayaç geçirdi. Herkes kafasını sıfırlayıp geldi. Bizim düşüncesince aşırı elleme olacak" niteleyerek konutu.

"Galatasaray'da olmak tarif edilemez bir duygu"

Transfer sürecinden bugüne derece neler yaşandığını özetleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray'da olmak herhangi bir futbolcunun isteyeceği bir şey. Benim düşüncesince tarif edilemez bir duygu. Gerçekten burada olmaktan naşi aşırı mutluyum. Her güzeşte güneş elan iyiyi revan bir performansım var. Bunu da bitmeme yol açmak istiyorum. Tabi istinas süreci oldu. Bir birçok şanssız, bedbaht anlarım he fakat aşırı katkısız olsun herkes, ilkin Galatasaray taraftarı aşırı şuurlu bir taraftar, arkamda durdu. Çok katkısız olsunlar. Ben de bu istinas periyodunu en endamsız müddette atlattığımı düşünüyorum. İnşallah bundan hakeza elan elleme olacağım" halinde konuştu.
Brezilyalı topçu Marcao'nun nakil olmasıyla ilgilendiren adına kalburüstü savunma oyuncusu, "Marcao hakkıyla nitelikli bir topçu ve benim de beğendiğim bir futbolcu. Şu an yerini doldurduğumu düşünmüyorum. Hatta bunun da elan adına çıkmayı hedefliyorum. Kesinlikle tek halde aratmayacağımı düşünüyorum" dedi.

"Nelsson ile aşırı elleme bir uyumumuz var"

Defanstaki partneri Danimarkalı topçu Victor Nelsson'un nitelikli bir topçu bulunduğunu tamlayan Abdülkerim Bardakcı, "Zaten Dünya Kupası'nda oynadığı maçta da aşırı elleme oynadı. Çok nitelikli bir insan. Bence aşırı elleme bir uyumumuz var. Birbirimizi ehliyetli adına tamamlayabiliyoruz. Bu uyuma da bitmeme edeceğiz" açıklamasında bulundu.

"Dikkat ettiyseniz gördüğüm 2 al kartta da şoke oldum"

Maçlarda görmüş olduğu al kartlarla ilgilendiren istimara karşılayıcı 28 yaşındaki futbolcu, "Bu benim düşüncesince aşırı ilginç bir nesne oldu. Dikkat ettiyseniz gördüğüm 2 al kartta da şoke oldum. Özellikle ilkinde, aramızda sıradan bir meydanlık mevcut ve ego kelle topuna çıkıyorum. Elim omzuna geliyor. Bence bu faul güçlü değil fakat beni doğrudan ikinci zerrin karttan attı. Gerçekten, söylediğim üzere aşırı ilginç fakat şişman takımın farklılıkları bunlar herhalde. En şişman kadro olmanın farklılıkları. Bu husus üzerine bir tomar istimara yapmayacağım. İnşallah en endamsız vakitte düzelir bu olaylar" halinde konuştu.

"Kimse kimseyi aratmıyor"

Savunmadaki şekil rekabeti üzerine da mütekellim Bardakcı, "Emin, Metehan, Ross, güre olmalarına karşın nitelikli oyuncular. Bence fevk düzem oynayabilecek kesici kapasitesindeler. Ross, bir kusur geçirdi, inşallah en endamsız müddette atlatır. Rekabet herhangi bir devir fevk seviyede, herhangi bir devir zorluyorlar. Nelsson'u da zorluyorlardır. Emin, benim cezalı olduğum maçta oynadı, ondan sonradan bitmeme etti. O da oldukça elleme oynadı. Kimse kimseyi aratmıyor anca diyeyim. Mesela ego pik çıkarken, doğrudan benim yanıma Emin ile Metehan geliyor. Bu benim düşüncesince aşırı dobra bir şey. Çünkü bire bir mevkideyiz. Ben de onlara bir ağa adına ne katabiliyorsam, benim düşüncesince şişman bir onurdur" niteleyerek konuştu.

"Okan Hoca herhangi bir devir bizim arkamızda bulunduğunu hissettiriyor"

Teknik Direktör Okan Buruk meselesinde düşüncelerini de dile getiren Abdülkerim Bardakcı, "Okan Hoca, hakkıyla aşırı nitelikli bir futbolcuydu, aşırı da nitelikli bir insan. Hocalığı da değiştirmeden öyle. İkili ilişkileri aşırı iyi. Her devir motive etmeye çalışıyor. Okan Hoca düşüncesince de bundan hakeza elan elleme olacaktır, ilkin sonuç haftalardaki galibiyetlerimizden sonra. Her devir bizim arkamızda bulunduğunu hissettiriyor" dedi.

"Benim favorim Mata"

Takımdaki favorisinin İspanyol topçu Juan Mata bulunduğunu kail kalburüstü savunma oyuncusu, "Benim favorim Mata. İnanılmaz akıllı, emniyetsiz zeki bir insan. Ben antrenmanda meydana getirdiği hareketleri hayranlıkla izliyorum. İnanılmaz esenlik alıyorum bu arada oynamaktan. Kişiliği de harika. Mükemmel bir insan. Bir insanoğlu birlik mümkün mu, ego doğrudan Mata'yı gösteririm" ifadelerini kullandı.

"Üçü de bir numara dershane forvetler"

Mauro Icardi, Bafetimbi Gomis ve Haris Seferovic'in birbirinden elleme forvetler bulunduğunu tamlayan 28 yaşındaki futbolcu, "Üçü de zorluyor. Biz onlarla idmanda güçlü karşılıkla oynamaktan naşi aşırı mutluyuz. Çünkü onlarla oynadıkça bizim de kalitemiz artıyor. Üçü de bir numara dershane forvetler. Eğer rakipte oynasam, üçü de başağrısı çıkarır" açıklamasında bulundu.

Nef Stadyumu'nda emniyetsiz bir hava yuvarı oluştuğunu anlatım fail Bardakcı, "Artık Nef Stadyumu'nda oynamaya alıştım. Bir birçok şanssızlığım oldu, bütünü de iç alan maçlarında oldu. Ama âlem hakkıyla aşırı arkamda durdu. İnanılmaz bir hava yuvarı oluşuyor. Ben bir aşırı zaman, kendimi duymadığımı hissediyorum. Futbolcular ortada sesten naşi haberleşme güçlü bazı bazı çetin oluyor. Ama hakkıyla eksiksiz bir ortam" niteleyerek konuştu.

"Dünya Kupası'nda favorim Portekiz"

FIFA Dünya Kupası'ndaki favorisini de açıklanan Abdülkerim Bardakcı, "Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum. Ronaldo benim gözümde ağız ağıza hakeza imal edilmiş bir otomobil gibi. Kusursuz herhangi bir şeyi ile. Çok çalışkan. Her şeyi sonuna derece yapıyor. Her şeyini veriyor sahada. İnanılmaz bir kaliteye sahip. O nedenden dolayı Ronaldo. Arkadaşlarımızın Katar'da savaşım vermesi bizim düşüncesince alım çalım donör bir olay. Keşke kılıç de orada olsaydık. Bazen olmayınca olmuyor. Türkiye'nin orada savaşım etmesi gerekirdi. Bence kalburüstü da olurduk. Ama inşallah bir dahaki sefere gideriz. Her futbolcunun tatması müstelzim bir duygu" halinde konuştu.
Sarı-kırmızılı taraftarlarla ilişkisinin üzerine ise Bardakcı, "Taraftarımızla ilişkimizde şu an benim düşüncesince herhangi bir nesne olumlu. Sürekli arkamda durdular. Çok bilinçliler. Bunların bütünü bir zait benim için. Şu an ilişkimiz mükemmel" dedi.

"Hedefim banko şampiyonluk"

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'daki hedefinin banko bökelik bulunduğunu vurguladı. Spor Toto Süper Lig'de geride küsurat 14 haftayı değerlendiren 28 yaşındaki futbolcu, "Herkesin birbirine istinas süreci, her insanın şehre istinas süreci, bunlar hakkıyla çetin bulunan olaylar. Ama gördüğünüz üzere oyuncular birbirine adım adım alışmaya başlayınca nitelik de ortaya çıkıyor ve sonuç maçta tahsil edilen skoru âlem gördü. Benim düşüncem bundan hakeza da bire bir halde bitmeme edeceğiz. Herkes standardını az buçuk elan üstteki çıkartınca bir aşırı nesne değişiyor zaten" ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir ile oynadıkları maçta attığı golden sonradan meydana getirdiği sevince duruluk getiren kalburüstü savunma oyuncusu, "Kaç haftadır gol kaçırıyordum, üstümde emniyetsiz bir talihsizlik vardı. Hatta önceki yarıda direkten döndü. Dedim herhalde bugün de olmayacak. Bugün de kıramayacağım o şanssızlığı. Hatta duran ferde olduğunda Midtsjö kullanacaktı fakat ego Mata'ya bırak dedim. Mata da doğrudan arkayı gösterdi zaten, atacağı yeri. Çok şükür, gol kader oldu. Artık bundan hakeza devamı gelir" niteleyerek konuştu.
Son adına Galatasaraylı taraftarlara ileti gönderen Bardakcı, "İnanılmaz dayanak noktası oldular. Bundan sonradan da olmaya bitmeme etsinler. Biz Allah'ın izniyle onların yüzlerini tek devir kişmiri çıkartmayacağız. Son dakikaya, sonuç saniyeye derece savaşacağız. Mutlu sona ulaşacağız ve böke olacağız" niteleyerek laflarını tamamladı.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ