USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahmet Ağaoğlu: 'Ligin akıbet maçı oynanmadan kimin şampiyon olacağı belli olmaz'

Trabzonspor'da seçimli alışılagelen umumi müesses başladı. Genel kurulda mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Ligin sonuç maçı oynanmadan, yargıcı sonuç düdüğü çalmadan kimin şampiyon olacağı belli olmaz" dedi.

Ahmet Ağaoğlu: 'Ligin akıbet maçı oynanmadan kimin şampiyon olacağı belli olmaz'
04-12-2021 14:00
Hayri Gür Spor Salonu'nda meydana gelen ve erte yapılacak seçimle tamamlanacak Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda, Başkan Ahmet Ağaoğlu seçime biricik namzet şekilde girecek. Tek listenin bulunmuş yer aldığı umumi kurula delegeler ortak tomar dikkat göstermezken, 9 bin 353 üyenin oy ita hakkı bulunuyor. Kulübün 54 salname tarihinde 47. idare oturmuş seçilecek. Yeni idare kurulunun fariza süresi ise 3 sene olacak.

Trabzonspor'da 8 Nisan 2018 tarihinde meydana getirilen dehşet umumi kurulda başkanlığa seçildikten sonradan 2 Aralık 2018'de düzgülü umumi kurulda 3 sene henüz reislik hazırlamaya adalet ele geçiren Ahmet Ağaoğlu, fariza süresini tamamladı.

Kulüp umumi sekreteri Ömer Sağıroğlu'nun konuşmasıyla başlamış bulunan umumi kurulda, oy çokluğuyla kurultay sedir başkanlığına Ali Sürmen seçildi. Daha sonradan tamamı şüheda düşüncesince hürmet duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının peşi esna gündem, umumi heyet üyelerine sunuldu.

Borç 1 bilyon 481 milyon 471 bin TL

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, pakt yönetsel ve finansal raporlarını umumi kurula sundu. Ardından ise denetim oturmuş namına İsmet Keskin, denetim oturmuş raporunu okuyarak bordo-mavili kulübün borcunun 31 Ekim 2021 bakımından 1 bilyon 481 milyon 471 bin 248 TL bulunduğunu açıkladı.

Yönetim oturmuş aklama edildi

Dilek ve temenniler bölümünde meydana getirilen konuşmaların ardından, idare kurulunun ibrası umumi kurulun oylamasına sunuldu. Yapılan oylama sonrası Ahmet Ağaoğlu ve idare kurulu, umumi heyet kabilinden aklama edildi.

Ahmet Ağaoğlu lakırtı aldı

Yönetim Kurulu'nun aklama edilmesinin peşi esna lakırtı meydan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, üç salname fariza sürelerinin başlangıcından bugüne sincap sağlam baş döndürücü dehşet koşulla huzur karşıya kaldıklarını belirterek, "Görevi devraldığımızda kulübümüzün ortamında bulunmuş yer aldığı ekonomik, toplumsal ve yönetsel şartların yanında on paralık kimsenin kestirim edemeyeceği ortak pandemi süreci yaşadık" dedi.

"Lig'in akıbet maçı oynanmadan, yargıcı akıbet düdüğü bitmeden kimin şampiyon olacağı belli olmaz"

Trabzonspor'un nokta farkıyla reis konumda bulunduğunu hatırlatan Ağaoğlu, "Burada hepimize baş döndürücü şişman hata düşüyor. Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Sakın ha sakın. 'Yüzde 90-97 Trabzonspor şampiyon' algısı oluşturulmaya başlandı, sakın. 'Şubat ayında bökelik kutlayacağız, gücük ay kocaoğlan baş döndürücü soğuk, bunu mart ayına erteleyelim' şakası güzel. İnsanın kulağına leziz geliyor. Ligin akıbet maçı oynanmadan, hakemin akıbet düdüğü çalmadan bu maçta kimin şampiyon olacağı belli olmaz. Herkes konuştu, ortak şeyler söylüyor. Şimdi de Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu söylüyor.

Şampiyonluk mücadelesinde bulunan kusursuz 8 ekip var. Arada nokta farkı mümkün ancak ortak şeyi unutmayalım. 24 maç, 72 nokta var. O devir birilerine şurası söyleyebilirim; 72 puanın önümüzde yer aldığı yerde 36 nokta ile kim şampiyon oluyor. 36 nokta kümede fark kalmıyor. İşin gerçeğini ve realitesini delik gerisi ettiğimiz zaman, bizle bu arada o mücadeleyi verici rakiplerimizi küçümsediğimiz, namevcut saydığımız ve hürmetsizlik yaptığımız devir sportif manada yaşamımızın hatasını yapmaktayız ve en ciddi bedeli öderiz. Geçmişte bunu ortak halde ödettiler ancak bugün Trabzonspor ve Trabzonspor topluluğu bundan böyle o noktada değil.

Modern futbolun, küresel futbolunun, sporun ruhunun ahlak bilimi bilimi ve ahlak kurullarının bütünleştiği ortak Trabzonspor ile huzur karşıyalar bugün. Yapmış yer aldığı değme mücadelede rakiplerine hürmet gösteren, hürmet duyan ayrımsız sürede hem alanında hem Anadolu'da futbola iş etmeyi duyuş etmiş ortak kulübün başkanı olarak. Şampiyonluk maksadı bugün ırak ortak hedeftir ancak Adana Demirspqor maçı bugün sayaç 16.00'dadır. Peşinden Antalya, Hatayspor ve gayrı maçlar var" ifadelerini kullandı.

"Maç maç bakıyoruz"

"'Lig bitmiştir. Trabzonspor ve diğerleri' söylemleri gayrı takımlarımıza meydana getirilen şişman ortak saygısızlıktır" diyen Başkan Ağaoğlu, şöyleki bitmeme etti:

"Trabzonspor'u ercecik havaya oyulgalamak düşüncesince meydana getirilen algıdan ayrıksı ortak nesne değildir. Biz önümüze bakıyoruz. Değerli hocamız Abdullah Avcı'nın da tabir etmiş yer aldığı üzere maç kazandığımız devir elden 3 nokta kazanıyoruz. Hocam 3 nokta kazandık diyor. Ben de diyorum ki 3 nokta fazlalık 2 milyon 750 bin TL kazandık diyorum. Benimki az buçuk henüz iktisadi bakış açısı. Ama maç maç. Mağlup da olabiliriz, nokta da kaybedebiliriz. 100-110 nokta kabul etme on paralık ortak takımın şansı yok. Futbol sahada oynandığı sürece. Dolaysıyla nokta ve maç kayıpları olabilir. Hiç ortak nesne kaybetmeyiz ancak ne devir ki heyecanımızı, umudumuzu yitiririz. Mücadele enerjisini kaybettiğiniz devir değme şeyinizi kaybedersiniz."

"8. bökelik olacaksa bu düşünceyle cereyan etmeliyiz"

Taraftarın desteğinin baş döndürücü ehemmiyetli olduğuna da aksan karşılayıcı bordo-mavililerin başkanı, "Önümüzdeki haftalarda baş döndürücü dayanıklı ortak sürecin içerisine giriyoruz. Bu mücadelede en şişman enerjimiz camiamız ve taraftarımızın desteği olacaktır. Önümüzde oynayacağımız maçlara taraftarların dikkat göstermesini, yolun sonu 8. bökelik olacaksa, o şampiyonluğu en ortak tomar adalet fail camiamızın ve taraftarlarımızın bu düşünceyle özlük sorumluluklarını namına getirmelerini ortak kat henüz dileyiş ediyorum" biçiminde konuştu.

Ağaoğlu, umumi kurula eklenmiş bulunan üyelere teşekkürname ederek laflarını tamamladı. Genel kurulun önce haset sona ererken, erte idare ve kurulların seçimleri yapılacak.

Ahmet Ağaoğlu'nun toy idare kurulu

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki idare oturmuş sıralamasında şu adlar arazi alıyor:

Asil üyeler: Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacı Haliloğlu, Şemsettin Hancı

Yedek üyeler: Lokman Sadıklar, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekci, İbrahim Aydın

Gökmen Şahin - Ozan Köse

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ