USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alexandru Maxim: 'Daha istikrarlı olmamız gerekiyor'

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 10. haftasında alanında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gaziantep FK'nın şimal oyuncusu Alexandru Maxim, Giresunspor maçında 3 puanı hedeflediklerini ve galibiyetlerle istikrar yakalamaya çalışacaklarını sö

Alexandru Maxim: 'Daha istikrarlı olmamız gerekiyor'
22-10-2021 14:14
Avusturya'daki dinlenme kampı sürecinde sakatlanan ve sahalardan 7 hafta süresince ırak küsurat Gaziantep Futbol Kulübü'nün görmüş geçirmiş oyuncusu Alexandru Maxim, Süper Lig'in 10. haftasında alanlarında oynayacakları Giresunspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Rumen aktör Maxim, Giresunspor müsabakasını kazanarak istikrarlı müşterek halde yengi serisi tespit etmek istediklerini belirtti.

“Daha istikrarlı olmamız gerekiyor”

İstikrar yakalayarak henüz müşterek tomar nokta edinmeyi hedeflediklerini dile getiren kırmızı-siyahlı oyuncu, “Öncelikle şu anne derece topladığımız puanlardan henüz fazlasını toplayabilmek isterdik. Ancak ne efsus ki birtakımı maçlarda güzel oynamamıza karşın doğruluk ettiğimiz puanları alamadık. Hak ettiğimiz puanlardan henüz azını alabildik. Bazı biçimsiz oynadığımız maçlar da oldu. Şu anda kol şekilde oldukça odaklanmış, güzel müşterek halde çalışıyoruz. Hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. Daha istikrarlı olmamız icap ettiğini düşünüyorum. Eğer henüz istikrarlı olabilseydik şu anda ayrımlı şeylerden konuşuyor olurduk. Hedeflerimize iktiran etmek ve istikrarı temin etmek hesabına henüz güzel müşterek halde çalışıp, bunu da sahada göstermemiz gerekiyor” dedi.

“Yaşadığım kusur süreci benim düşüncesince baş döndürücü zorluydu”

Zor müşterek kusur süreci geçirdiğini ve süreci güzel müşterek halde atlattığını kail Maxim, “Yaşadığım kusur süreci benim düşüncesince baş döndürücü güçlü müşterek süreçti. Avusturya kampında sakatlıktan sonraları derinlemesine müşterek müddet takımdan ayrı kaldım. Ben henüz önceki bu derece derinlemesine müşterek müddet sahalardan ırak kalmamıştım. Bu sebeple bu derece derinlemesine müddet sahalardan ırak kalmaya alışmış biri değilim. Bu devre benim baş döndürücü güçlü beli lakin bu süreci en güzel halde atlattığımı düşünüyorum.

Geçtiğimiz hafta benim sakatlıktan ahir ikinci maçımdı. Yavaş aheste biçim grafiğim yükselecektir. Ben de filhakika biçim grafiğimin yükselmesine odaklandım. Böylelikle takıma oldukça dayanak noktası olmaya çalışacağım. Sahada Maxim'in olup olmaması baş döndürücü ehemmiyetli değil. Burada hakkıyla baş döndürücü birinci sınıf müşterek aktör grubu var. Buradaki hacısı hocası skoru değiştirebilecek niteliklere ehil ve her insanın takıma katkıda bulanacağı müşterek şeyler var. Benim ferdî açıdan sahalara tekrar dönmemden çok takımın performansını düşünmemiz gerekir. Çünkü kol performansımızı müşterek an önceki yukarılara çıkartmamız lazım. Ben ferdî performansımı arttırmak düşüncesince lazım emekleri yapıyorum ve hazırlamaya da bitmeme edeceğim” ifadelerini kullandı.

“Üst caba puanlar alarak muhtemelen müşterek istikrar temin etmek istiyoruz”

Giresunspor maçında 3 puanı almaya çalışacaklarını ve yengi serisi yakalayarak istikrar sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Alexandru Maxim, “Bizim düşüncemize layıkıyla rakibimizin Giresunspor, Galatasaray, Fenerbahçe yada Beşiktaş olmasının müşterek önemi yok. Rakibimiz ki olursa olsun sahaya çıkıp o karşılaşmada 3 puanı kabul etmek düşüncesince savaş ediyoruz. Daha önceki de dediğim kabil muhtemelen müşterek istikrar yakalamamız gerekiyor. Eğer 3-4 karşılaşma kazanırsak bu kol baş döndürücü henüz ayrımlı şeyler gösterebilecektir. Rakibimiz bu hafta Giresunspor olabilir, onlara hürmet gösteriyoruz. İstikrarı soruşturma gayemizden çevre rakibimizin Giresunspor yada apayrı kol olması bizim düşüncesince ayırt etmiyor. Biz bu pik 3 nokta kabul etmek düşüncesince çıkacağız ve galibiyetlerimizi müşterek anane biçimine gelmek istiyoruz. Üst caba puanlar alarak muhtemelen müşterek istikrar temin etmek istiyoruz” halinde konuştu.

“Burada olmaktan çevre baş döndürücü mutluyum”

3 sezondur Gaziantep FK forması giyen Maxim, burada olmaktan çevre bahtiyar bulunduğunu ve topçu şekilde geliştiğini belirterek, “Zaman burada hakkıyla baş döndürücü tez geçiyor. Ben burada kendimi güzel hissediyorum ve burada olmaktan çevre baş döndürücü mutluyum. Takım içinde baş döndürücü güzel arkadaşlıklar edindim. Burada topçu şekilde baş döndürücü geliştiğimi düşünüyorum ve bu yolda da bitmeme etmeye çalışacağım. Şu anda aklım sakatlığımın peşi sıra ağız ağıza burada diyebilirim. Taraftarlarımız, kulüpteki personellerimiz elhasıl buradaki hacısı hocası hakkıyla bizlere baş döndürücü güzel davranıyor. Herkes bizlere asistan olmaya çalışıyor. Bu halde bizi hakkıyla baş döndürücü bahtiyar ediyor. Burada olmaktan çevre baş döndürücü mutluyum” diyerek konuştu.

Ahmet Demir - Said Vakkas Yağcı

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ