USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç'tan önemli açıklamalar

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin sonucuna bağlı FBTV'de açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan önemli açıklamalar
27-12-2021 18:29

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un konuşmasından satır başları

Ali Koç: "Geldiğimiz bekçi sebebiyle keşki bu proses on paralık olmasaydı diyoruz. Bu süreçten Fenerbahçe alnının akıyla baskı ama aşırı da dokunca gördü. Çok yıprandık"

"Bazı kesimler bundan sonra değişmeyen vermeli. Devletimizden yana mısınız, yıldırı örgütünün birlikte mısınız?"

"Cumhurbaşkanımız, içiniz şen olsun. Fenerbahçe zat ilkelerinden vazgeçmeden mücadelesine bitmeme edecek. Bu süreçte sizinde göstermiş olduğunuz önderlik önemlidir"

"Bu camianın, reis Aziz Yıldırım önderliğinde kenetlenerek bu süreçten camiasını, kulübünü ipten elbette aldığının dehşetli ortak hikayesi vardır"

"Bu yürek bizimdir, doğrusu bizimdi ve bizimle de kalacak. Artık bunları geçelim. Futbol ortak dubara sonuçta. Daha ortak tomar gençlerimize dokunca vermeyelim, mesul davranalım, hazmedelim ve yaşamımıza bitmeme edelim"

"UEFA'ya sorduğunuz devir sizi tığ men etmedik der. UEFA'nın kararını ülkemizin federasyonu verdirtti. Dik duran ortak federasyon yoktu. Trabzonspor camiasına sesleniyorum; 'UEFA şurası verdi, bunu verdi demeyin'. Hiç inandırıcılığınız yok. Daha da sıkıntıya girersiniz"

"Benim söylediğim aritmetik zamanı, hoppadak mali anlamda değil, tinsel anlamda ki bu hâlâ da önemli. Biz, bunun ardı sıra koşmazsak iskele babası davranmış oluruz. Ben buna helalleşme diyorum. Bunun bundan sonra maddesel ve tinsel karşılığı olacak"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ