USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alpaslan Aydın: 'Bundan sonra hedef Şampiyonlar Ligi kupası'

FIBA Europe Cup'ta böke bulunan Bahçeşehir Koleji'nde Genel Menajer Alpaslan Aydın, "Kupadan sonra misyonumuz play-off'ta belli ortak seviyeye başlamak ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek" dedi.

Alpaslan Aydın: 'Bundan sonra hedef Şampiyonlar Ligi kupası'
04-05-2022 16:10

FIBA Europe Cup'ta böke namına iri müşterek başarıya imza atan Bahçeşehir Koleji sporcuları Hadi Özdemir ve Kartal Özmızrak ile Genel Menajer Alpaslan Aydın, D-Smart'ta Şampiyonluk hususi programına misafir oldu. Alpaslan Aydın, baş döndürücü bahtiyar olduklarını belirterek, "Amaç Türk Basketbolunu sevdirmek, abartmak ve geliştirmek. Bu janr başarılar merakı imdi da arttırıyor. Altyapıya iri ehemmiyet veriyoruz. İnşallah bu saat 3 kupa da Türkiye'ye gelecek" halinde konuştu.

Alpaslan Aydın: "Kutlamayı imdi sonra yapacağız"

Şampiyonluktan sonra takımdaki kimsenin tebrik yapmadığını kail Aydın, "Kupayı aldığımız akşam kimesne uyuyamadı ancak tebrik yapamadık ve elden Yalova maçına hazırlandık. O maçı kazandık ardından Denizli müsabakasını yöneltmek istiyoruz. Kutlamayı sonra yapacağız. Bizim bu kupayı kazanmamamız imkansızdı. Kutlama elbette ki olacak, başkanımızla elleme şeyler planlıyoruz. Bize 5 senedir himmet sağlayan bütün koçlarımız, oyuncularımızın bu başarıda oranı iri ve bütünü de kutlamamıza davetli" niteleyerek konuştu.

"Başkan VakıfBank'tan etkilendi ve sepet topu ekibi kurmaya değişmeyen verdi"

Bahçeşehir Koleji Başkanı Hüseyin Yücel'in VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'ndan etkilenerek ekibi kurduğunun altını çizen Aydın, "İtalya'ya VakıfBank müsabakasını izlemeye gittiğimizde reis bey 'Bir sepet topu ekibi kuracağım' dedi. Takımı kurduğumuzda önce yılda TBL'de oynadık. Afyon ile fevk lige çıkacak maçında Hadi ayrıca o devir rakipti. Sonra Süper Lig'e çıktık ancak önce ilkin yapıyı oturtamadık, ayrım ika yerinde kaldık. Türkiye'de nice ilde enfrastrüktür kurduk. Sadece aktör değil, koçları da geliştirelim istedik. Erhan Ernak yardımcıyken onunla bitmeme ika sonucu aldık. Başkanımız da bu tercihimizin gerisinde durdu. Eksiklerimiz ha elbette ki ancak neticede Türkiye'ye kupayı getirdik. Erhan hoca, Türkiye'ye kupa getiren 3. Türk sarıklı oldu. Kupadan sonra maksadımız play-off'ta makul müşterek seviyeye doğmak ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Başkanımız Hüseyin Bey, Vakıfbank'ın başarısından baş döndürücü etkilendi ve sepet topu takımını kurmaya değişmeyen verdi” değerlendirmesini yaptı.

"Hatalarımızı biliyoruz”

Sezon başlangıcında kupayı alacaklarına inandıklarını söyleyerek bundan ahir hedeflerinin Şampiyonlar Ligi Kupasını bildirmek bulunduğunu vurgulayan umumi yönetici Aydın, "Hatalarımızı biliyoruz, bundan hakeza ne imdi iyiye gideceğimizin farkındayız" dedi.

"Oyunculara akıllıca yerden girmek ve onları kandırma buyurmak önemli"

Başkan Hüseyin Yücel'in takımın gerisinde durduğunu dile getiren Alpaslan Aydın, şu ifadelere arazi verdi:
"Bu bizlere özgüven getiriyor. Bütçemizin baş döndürücü müşterek tomar bulunduğu söyleniyor ancak aslında hakeza değil. Oyunculara akıllıca yerden girmek ve onları kandırma buyurmak önemli. Oyuncular düşüncesince servet elbette ki mühim bir şeydir ancak hedef imdi önemlidir. Haksızlığın olmadığı, akıllıca basketbolun oynandığı, elleme müşterek kadroya eş dört, kıta müşterek yapımız var. Tarık Black, Sam Dekker, Jamar Smith kabil adlar takıma gelmez diyorlardı ancak demin takımdan boşanmak istemiyorlar. Bu da binanın akıllıca bulunduğunun kanıtı."

Kartal Özmızrak: "5 yıllık pakt düşüncesince Avrupa kupası getirebilmek iri başarı"

3. Avrupa Kupası'nı edinim luğu canlı Kartal Özmızrak, ayrımsız sürede en müşterek tomar Avrupa kupası elde eden Türk aktör olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Kartal, "Başarıya gidebilecek organizasyonların içre kızarmak baş döndürücü önemli. Öncelikle projeler ve efkâr uyuştuğu düşüncesince bu kulübü yeğleme ettim. Bu kupayı alacağımıza inandık. İyi müşterek familya ortamı oluştu ve el âlem birbirini motive etti. Aile ortamı yakalanmadan muvaffakiyet gelmez. 5 yıllık müşterek pakt düşüncesince Avrupa kupası getirebilmek baş döndürücü iri müşterek başarı" ifadelerini kullandı.

Hadi Özdemir: "Bu projenin tutmayacağını baş döndürücü insanoğlu söyledi"

21 sezondur sepet topu oynadığını tamlayan Hadi Özdemir ise, Bahçeşehir Koleji'nde baş döndürücü elleme müşterek familya ortamı bulunduğunu ancak önce el Avrupa kupası kazanmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı. Deneyimli basketbolcu, "Başta bu projenin tutmayacağını kail baş döndürücü insanoğlu ha ancak başkanımız katışıksız olsun bu projeyi imdi da imar yapmak istiyor" açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ