USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Attila Szalai: 'Heyecanlıyız ve bu derbi bizler için önemli'

Fenerbahçeli topçu Attila Szalai, derbi maçına amade olduklarını vurgulayarak, grup kendisine heyecanla piyasa gününü beklediklerini söyledi.

Attila Szalai: 'Heyecanlıyız ve bu derbi bizler için önemli'
19-11-2021 18:29

Macar kesici Attila Szalai, piyasa haset oynanacak Galatasaray derbi maçı evveliyat pakt televizyonuna konuştu.

Hazırlıklarla ait bilgiler verici Szalai, “Derbi haftasındayız ve dobra birlikte biçimde hazırlandığımızı düşünüyorum. Sabırsızlıkla derbi saatini, maçı bekliyoruz. Bu proses bakımından antrenmanlarımız az buçuk hâlâ farklı, zira bir fazla fazla aktör ulusal takımdaydı. Farklı senelerde buraya geldiler. Ben de akıbet dü hafta ulusal takımdaydım. Salı haset İstanbul'a geldim, cemaziyelevvel de takımla antrenmana çıktım. Bazı ekip arkadaşlarımız yolculuklarının uzunluğundan ötürü toparlanma süreçleri hâlâ ayrımlı seyrediyor. Şu an sebebiyle aşırı mutluyum. İyi birlikte biçimde çalışıyoruz" dedi.

"Herkes piyasa haset oynanacak derbi için ziyadesiyle hazır"

Derbiye anık bulunduğunu kail Attila Szalai, "Ben kendimi dobra hissediyorum. Mutlu olduğumu söyleyebilirim. Söylediğim kadar hâlâ evvel bu derbilerde oynama imkanım vardı. Aynı biçimde fiziki ve mental manada kendimi dobra hissettiğimi söyleyebilirim. Hazırlıklarımız dobra gidiyor. Yoğun birlikte biçimde çalışıyoruz. Taktiksel hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bunu birlikte mental tedarik da aşırı önemli. Hedefimizin ne işe yaradığını ve sahada ne yapmamız icap ettiğini dobra bilmemiz gerekiyor. Bence hacısı hocası piyasa haset oynanacak derbi için ziyadesiyle hazır" halinde konuştu.

"Takım derbinin önemini yoğun şekilde dobra biliyor"

Szalai, ekip şekilde anık olduklarını vurgulayarak:

"Takımdaki kimi oyuncular hâlâ evvel bu derbiyi oynamamış olsalar üstelik derbi tarihini aşırı dobra bildikleri için bu derbinin nite geçeceğini dobra biliyorlar. Ortada birlikte rakiplik mevcut ve bundan ötürü hacısı hocası bu derbinin önemini yoğun şekilde dobra biliyor. Tabii ki takımımızda görmüş geçirmiş oyuncular aşırı fazla. Onlar da ayrımsız biçimde araştırma görevlisi oluyorlar ve olumlu, çelimli birlikte iletişimle birbirimizi motive ettiğimizi düşünüyorum. Aynı biçimde bu görmüş geçirmiş oyuncular derbiyle ait ipuçları, öneriler veriyorlar zira bu sima şişman maçlar herhangi birlikte devir stresi faziletkâr maçlardır ve bu verilecek öneriler de stresi düşürecektir. Daha dobra kilitlenmek yerine bu öneriler bence enikonu önemli. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum, bunların da araştırma görevlisi olacağını düşünüyorum. Takım şekilde buradaki çalışanlar, uygulayım ekip, hacısı hocası dobra birlikte biçimde hazırlanıyor. Bu biçimde hazırlıklarımızı sürdürdüğümüzü söyleyebilirim."

"Muhteşem birlikte meyve kabul etmek istiyoruz"

Derbiden dobra birlikte meyve istediklerini aktaran Macar stoper, "Bir ayak topu oyuncusu şekilde tabii ki gerçekleştirmek istediğimiz obje baştan sona uyarlanmış olmaktır, adaptasyondur. Tabii ki hazırlıklar ayrımsız bitmeme etmiyor. Şu manada ayrımsız bitmeme etmiyor; kimi oyuncularımız ulusal takıma gittiler ve takımları için maçlar oynadılar, kimi ekip dostlarım da burada kaldılar ve antrenmanlarına bitmeme ettiler. Dolayısıyla bu manada farklılıklar ergin olabilir. Ben şurası zannetmiyorum ki, bu ayrılık, bu farklılık işlerimizi zorlaştıracak. Ben anca olacağını düşünmüyorum. Hepimiz şu an bakımından heyecanlıyız derbi maçı için. Biliyoruz ki bu derbi Türkiye'deki en şişman maç. Dolayısıyla bizler heyecanlıyız ve bu derbi bizler için önemli. Başarılı ballanmak istiyoruz, görkemli birlikte meyve kabul etmek istiyoruz ve buna müteveccih çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Elbette ki derbi galibiyeti bizler açısından görkemli birlikte ihtisas oluşturacaktır ve takıma da ivme kazandıracaktır. Bundan ötürü bana uyarınca alacağımız yengi aşırı ancak aşırı önemli. Ligde kızgın periyotlar yaşadık ve şu anda birlikte tepki belirtmek istiyoruz. Takım arkadaşlarım, buradaki hacısı hocası hedefi, ne yapmamız icap ettiğini yoğun şekilde dobra biliyor. Bu tepki zarfında atacağımız etap birlikte ahir maç, Galatasaray maçı. Bizler güzel ballanmak istiyoruz ve tabii ki bu maçı düzeltmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ