USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Attila Szalai: 'Trabzonspor maçını taraftar desteğiyle kazanmak istiyoruz'

Fenerbahçe'ye Kasımpaşa karşısında akıbet dakikada galibiyeti getiren Attila Szalai, antrenmanın arkası sıra açıklamalarda bulundu. Trabzonspor karşısında taraftar desteğiyle kazanmak istediklerini kail Szalai, biçim giydirilmiş olduğu devir elinden gelenin en iyisini hazırlamay

Attila Szalai: 'Trabzonspor maçını taraftar desteğiyle kazanmak istiyoruz'
02-03-2022 17:26
Kasımpaşa deplasmanında 90+1. dakikada attığı golle Fenerbahçe'ye 2-1'lik galibiyete haiz Attila Szalai, zaman meydana getirilen antrenmanın arkası sıra matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son maçı kazanmanın menfaatlerini bahtiyar ettiğini kail Szalai, "Önemli ortak 3 nokta elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 yengi aldık ve bu da biz düşüncesince sevinme verici. Pazar haset oynayacağımız ehemmiyetli ortak maçımız mevcut ve bunun düşüncesince çalışıyoruz. En iyisini gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Hafta böylecene oynanacak bulunan Trabzonspor karşılaşması düşüncesince de mütekellim Szalai, taraftarların başlatmış bulunduğu kampanyadan da detayları bulunduğunu söyleyerek, "Bu kampanyayı biz de duyduk ve kendimizi aşırı bahtiyar hissettik. Taraftarların maç içre semere dakikaya denli desteklerine ihtiyacımız mevcut ve aşırı ehemmiyetli ortak maç. İyi ortak biçimde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umuyorum ki kırcı tribünler uğrunda oynarız. Taraftarların desteği aşırı ehemmiyetli ve aşırı ihtiyacımız var. Umarım baştan sona baş başa güzel ortak meal elde ederiz" açıklamasını yaptı.

"Türkiye Kupası ve Avrupa'dan süzülmek güzel olmadı"

Kasımpaşa karşısındaki galibiyetin aşırı kalburüstü bulunduğunu hatırlatan güzel oyuncu, "Kritik ortak yengi bulunduğunu söyleyebilirim. Şu anda kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Önümüzde ehemmiyetli ortak maç var. Şu andaki hava enine boyuna iyi. Maalesef eskiden güzel maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası'ndan ve UEFA Konferans Ligi'nden elendik. Bu güzel olmadı. Ancak kafamızı feshetmek istiyorduk ve hâlâ aşırı çalışmamız gerekiyordu. İyi ortak biçimde fiilen açınmak istiyoruz" dedi. Sol hoşgörüsüz pozisyonunda oynamanın kendisi düşüncesince ehemmiyetli olmadığını, gerçek ehemmiyetli olanın güzel başarım açıklamak bulunduğunu kail Szalai, "Maalesef sol hoşgörüsüz pozisyonunda oynayan grup dostlarım hastalıklı bulunduğu düşüncesince sol hoşgörüsüz pozisyonunda oynadım. Daha önceki de bu mevkide oynamıştım. En iyiyi hazırlamaya çalışıyorum. Benim düşüncesince pozisyondan fazla takıma verdiğim yardım önemli. Geçmiş maçlarda kusursuz performanslar sergilediğimi söyleyemem. Bundan sıyrılıp hâlâ iyisini ortaya koymam gerekiyordu. Oynadığım maçlarda bunu de elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum" niteleyerek konuştu.

"Arda'nın potansiyeli aşırı yüksek"

Türkçe öğrenmesiyle ilişik namına sorulan soruya, "Genel sebebi ile takımdaki hepsi bana araştırma görevlisi oluyor. Türk oyuncular ve tercümanlar aşırı araştırma görevlisi oluyor. Kulüpte çalışanlar da Türkçe dair dayanak veriyor. Ayrıca telefonumdaki ortak uygulamadan da Türkçe öğrenmeye çalışıyorum" yanıtını verici Attila Szalai, gailesiz aktör Arda Güler üzerine da görüşlerini iletti. Arda'nın şişman ortak kabiliyete erbap bulunduğunu anlatım fail güzel oyuncu, "Herkes epey bir güzel biliyor ki Arda şişman ortak kabiliyete sahip. Topla tam ortak oyuncu. İyi de ortak karakteri var. Aynı biçimde antrenmanlarda da hummalı düzen biçimde çalışıyor. Sürekli bellemek düşüncesince sorular soruyor. Futbol ve gıda dair sorular yöneltiyor. İyi ortak hevesli bulunduğunu söyleyebilirim. Yüksek ortak potansiyele sahip. Şu anda güzel yolda. Tabii ki titiz de iktisap etmek gerekiyor. Arda üzere gailesiz yeteneklerin üstünde edisyon oluşturmamak gerekiyor. Zamanla aşırı hâlâ güzel olacağını düşünüyorum. İyi ortak cibilliyet ve güzel ortak futbolcu. Bizler de onu desteklemeye bitmeme ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"En şişman arzumuz şampiyonluk"

Birçok kulübün kendisini izlediği yönündeki suali yanıt veren Macar futbolcu, "Ben aktarma mevzularını düşünmüyorum ve odaklı değilim. Bu insan dedikodulara aldırış etmiyorum. Şu anda yegâne mihrak noktam Fenerbahçe üzerine. Her güneş takıma yardım gelmek düşüncesince derin biçimde çalışıyorum ve takıma yardım gelmek da benim düşüncesince en önemlisi" niteleyerek karşılık verdi. Bir matbuat mensubunun, "Fenerbahçe taraftarına şampiyona borcunuz mevcut mı?" sorusuna, "Tabii ki biz pakt tarihinin bilincinde bulunan oyuncularız. Ama semere zamanlarda maatteessüf şampiyona elde edemedik. Bizim en şişman arzumuz bu. Bizler de bunun farkındayız. Şampiyon iktisap etmek en şişman isteğimiz" yanıtını verici 24 yaşındaki futbolcu, semere namına taraftara ileti göndererek, "İngilizce söylesem hâlâ güzel olacak. Taraftarların desteklerini bekliyorum ve biz de sabırsızlıkla maç saatini bekliyoruz. Umuyorum ki onların destekleriyle güzel ortak maç ortaya koyarız ve güzel ortak semere alırız" niteleyerek laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ