USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Bahçeşehir Koleji, Aydın ilindeki 5'nci kampüsünü Söke'de açıyor

Türkiye'nin önde mevrut terbiye kurumlarından Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 143 kampüsün peşi sıra Aydın ilindeki 5'inci kampüsünü Söke ilçesinde açacak. 2022-2023 Eğitim-Öğretim senesinde hizmete açılacak Bahçeşehir Koleji Söke Kampüsü'nün tanıtımı, matbuat

Bahçeşehir Koleji, Aydın ilindeki 5'nci kampüsünü Söke'de açıyor
08-03-2022 11:32

Toplantıda Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ, Söke Kampüsü Kurucu Temsilcisi Olcay Özbey özellikle peyda etmek kıl payı Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan özellikle peyda etmek kıl payı Bahçeşehir Koleji dalavere takımı ve eğitimcileri de arazi aldı.

“Söke kampüsü 18 bin metrekarelik yetişek bölgesine sahip”

Toplantının açılışında murahhas matbuat mensuplarına teşekkürname ederek laflarına süregelen Bahçeşehir Koleji Söke Kampüsü Kurucu Temsilcisi Olcay Özbey, Söke kampüsünün eş bulunduğu fiziksel şerait üzerine bilgiler verdi.

Bahçeşehir Kolejinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim senesinde hizmete açılacak Söke kampüsü 9 Bin m2'lik mestur peyda etmek kıl payı mecmu 18 Bin m2'lik bölgeye eş olacak. İçerisinde bağımsız anaokulu, evvel ve ortaokulu ve spor tesisleri bulunan müşterek yapıya eş kampüste hazırlıkların akıbet çabucak bitmeme etmiş bulunduğu belirtildi.

Olcay Özbey, “Söke kampüsümüzde bitmeme çalışmayla kampüs, Bahçeşehir Koleji fiziksel standartlarına akıllıca duruma getiriliyor. Ülkemizin istikbaline istikamet verici çoluk çocuk beslemek düşüncesince dört başı mamur azim ve gayretimizle çalışacağız. Genel müdürlüğümüzün de desteğini arkamıza alarak, baş döndürücü elleme müşterek döl yetiştireceğimize bulunan inancımız tam” dedi.

“Aydın'da açılacak 5'inci kampüsle bundan böyle Aydın'ın yerlisiyiz”

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ; Aydın şehir merkezinde 2, Nazilli ve Kuşadası'ndan sonraları Söke'de açılacak kampüs ile beraberce Aydın ilinde 5. kampüsü anahtar olmaktan coşku duyduklarını belirtti.
“Bahçeşehir Koleji kendisine bundan böyle Aydın'ın yerlisiyiz” diyen Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ; “Aydın ili görünüş ve misyonumuzu, yaptığımız tamamı faaliyetleri bilir. Söke'de baş döndürücü şümullü müşterek kampüsün hazırlıkları var. 1000'in üstünde müşterek kontenjanla meslek öncesinden, liseye derece tahsile başlayacaklar. En endamsız müddette bir-iki sene zarfında ortaöğretim de müdahale olacak” dedi.

“Bahçeşehir Koleji evren yurttaşı efrat yetiştiriyor”

Bahçeşehir Kolejinin evren yurttaşı efrat yetiştirme amacıyla Türkiye'nin şef yetişek kurumu olduğuna özen çekici hasret Dağ; “27 sene ilkin yola çıktık. Bugün Türkiye'nin doğusundan batısına, Kars'tan Edirne'ye, Antalya'dan Sinop'a derece okullarımızda Türkiye'nin geleceğini yetiştiriyoruz. Bahçeşehir Koleji müşterek sarıklı okulu. Kurucularımız Enver ve Semra Yücel hocalarımla süregelen bu süreçte; öğretmenlerimize verdiğimiz değer, öğretmenlerimiz üstünden onların marifetiyle eğitim-öğretime yaptığımız yatırımlarla övünen müşterek kurumuz. Akademik altyapı, psiko-sosyal gelişimi ile çabucak Türkiye'de değil, dünyada gır sahibi olacak şef efrat yetiştirmeyi hedefledik. Hedefimiz; dünyada ne yapılıyorsa en doğrusunu alıp Türkiye şart ve gereksinimlerine bütünleşmiş etmek, henüz önemlisi Türkiye'den dünyaya açılacak yetişek modellerine Türkiye'de önderlik fail müşterek yetişek kurumu olmaktı. Ne bahtiyar ki bundan böyle bunların neticelerini uzun uzun müşterek süredir paylaşıyoruz. Yabancı dilde ikiz kıstak yetişek modelimiz ahit Türkiye'de dayanıklı baş döndürücü meslek çeşidinden uygulanıyor. Fenden matematiğe, müzikten elleme sanatlara plan tabanlı müşterek yaklaşımla öğrencilere görüntü ettirebilmek, görüntü ettiklerini yaşama geçirebilmek düşüncesince bilimsel nitelikli altyapıyı kazandırıp bunları uygulayabilmek eğitimimizin temellerini oluşturuyor. Tüm bunları anaokulundan itibaren çocuklarımıza verebilmek yetişek düşüncesince baş döndürücü kıymetli. İletişim becerileri güçlü, beraberce çalışabilen çoluk çocuk yetiştiriyoruz. Bütün bunları muktedir olgunlaşmak düşüncesince çelimli müşterek bilimsel nitelikli altyapı, elleme konumlanmış tesisat ve coşku yönünde bunlara anık sarıklı kadrosu, akıllıca fiziksel ortamları gerçekleştirmek zorundasınız. Şu anda 100 bine andıran öğrencimiz, 14 bine andıran yetişek talim kadromuzla baş döndürücü iri müşterek familya kendisine Türkiye'de bu işin en iyisine, birinci sınıf tahsile imza atıyoruz. Bunları sizlerle alım çalım duyarak paylaşıyorum. Bunu çabucak Bahçeşehir Koleji düşüncesince paylaşmıyorum; Yaptığımız herhangi müşterek işi ve katkıyı, eğitim-öğretim camiasına, yetişek ekosistemine maruz ulama kendisine paylaşıyorum” dedi.

“Söke'de de Fen ve Teknoloji Lisesi olacak”

Özlem Dağ; “Tüm bu gösterimi Olcay Hocam ve takımı 2016 yılından buyana Kuşadası'nda uyguluyor. Kuşadası'nda bitirdikleri emek vermek ve kattıkları değerle Söke'de de kalburüstü olacaklarına inanıyorum” dedi.
Türkiye'nin doğacak projesi kendisine değerlendirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri dair Bahçeşehir Koleji kendisine mürşit olduklarına da özen çekici hasret Dağ; 15 sene ilkin Fen ve Teknoloji Liselerinin evvel kampüsünün hususi müşterek ortaöğretim programı kendisine açıldığını belirtti. Seçmeli derslerle beraberce programlarının güncellendiğini tabir fail hasret Dağ; “Övünerek söylüyorum ki bu programlar öğretmenleriyle beraberce öğrenciler çeşidinden hazırlandı. Bu programlar ahit dünyanın konuşmuş bulunduğu programlar. Yapay zekâ, siber güvenlik, lisanslama araçları, robotik sistemler kıl payı dersler öğretmen, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz çeşidinden hazırlandı, Talim Terbiye'ye sunuldu. Türkiye Cumhuriyeti zamanı düşüncesince de müşterek ilktir. 11 dersin onayı bu halde fiş ve Bahçeşehir Koleji Fen-Teknoloji Liselerinde bu dersler okutuluyor. İnşallah Söke'de de Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden bir tanesi olacak” sanarak konuştu.

Toplantıda Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar ve SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan da endamsız birer mülakat yaparken, derinti basından mevrut soruların yanıtlanmasıyla akıbet buldu.

Levent Tuncer
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ