USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakan Kasapoğlu: 'Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için harcıyoruz'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin bugüne ve yarına elan çelimli adımlar atabilmesi için çalıştıklarını belirterek, “Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için, gençlerimizin güçlendirilmesi için harcıyoruz. Gençlerimizin bugünlerini de yarınların?

Bakan Kasapoğlu: 'Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için harcıyoruz'
04-11-2021 21:00

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda, Nevşehir iline yapılacak spor yatırımlarıyla ait kentin idarecileri ile bir araya gelinerek, 'Gençlik ve Spor Yatırımları' protokolüne imza atıldı. Protokol töreni bakanlığın umumi merkezinde gerçekleşti.

Protokole, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir milletvekilleri katıldı. Programda Nevşehir halkı için bir araya geldiklerini kail Bakan Kasapoğlu, “Bugün günlerden Nevşehir. Ülkemizin ciharıyek yanını kuşatan çaylaklık ve spor yatırımlarımızın, sonsuz devrimlerimizin bugünkü durağı Nevşehir. Bugün şehrimize hem dünkü aynı zamanda çağcıl tesisler kazandıracağız. Birlikte çaylaklık ve spor altyapımızı görülmemiş bir boyuta taşıyacağız. Gençlerimiz ve hanımlarımız özellikle peyda etmek kabilinden şimdi baş döndürücü insanımızı sporla, dünkü yatırımlarla buluşturacağız” ifadelerine toprak verdi.

“Türkiye'den huzursuz olanlar şurası bilsinler ki; onlar tek devir beceriksizlik bir Türkiye'yi göremeyecekler”

Türkiye'nin her sabık gündüz ilişkin koyarak ilerlediğini kail Bakan Kasapoğlu, “Gençlerimizin, hoppadak yarınların değil, bugünlerinde ümidi bulunan gençlerimizin önünü açan katı baş döndürücü emek vermeyi baş başa gerçekleştirdik. Fikir özgürlüğünü, erkincilik özgürlüğünü, bu anlamdaki engelleri ortadan tahammül çalışmalarını gene baş başa gerçekleştirdik. Gençlerimizin için bilimsel niteliği bulunan şartların iyileştirilmesi, her şehre minimum bir üniversitenin açılması, okazyon eşitliği, bunlar cemi 19 yılda gençlerimiz için ortaya konan imkanlardı. Muhalefetin topu topu itirazlarına karşın gençliğe bulunan güvenin, sevginin bir neticesi şekilde seçilmiş ve seçilme yaşlarının düşürülmesi gene 19 salname süreçte Cumhurbaşkanımızın kılavuz kaptan bulunduğu çalışmalardan bir tanesi. Dünyanın gıptayla bakmış bulunduğu bir baş döndürücü eser, havaalanları, üniversiteler, yegâne enfrastrüktür yatırımları, köprüler, saniyede, ekonomide katı baş döndürücü dünkü vizyon, domestik ve ulusal istihsal anlayışıyla ortaya konulmuş bir uygulayım bilimi gösterimi ve ortaya konan katı baş döndürücü hayal, meydana gelen katı baş döndürücü erek ve ortaya konan dünkü hedefler, kişi kararlarını kişi veren, kişi göbeğini kişi kesen, üreten çelimli Türkiye'den huzursuz olanlar şurası bilsinler ki; onlar tek devir beceriksizlik bir Türkiye'yi göremeyecekler” biçiminde konuştu.

“Birliğimizden beraberliğimizden mücahede kesemeden azimle inançla bitmeme edeceğiz”

Spor yatırımlarında ağırbaşlı mesafelerini aştıklarını anlatım fail Bakan Kasapoğlu, “Gençlik ve spor yatırımlarında hamdolsun gelinen kur baş döndürücü da ağırbaşlı bir devrimi ortaya koyuyor ancak bizde her sonsuz gelecek gitmek, her sabık haset şimdi yarayışlı eylemek var. 2002 evveliyat Nevşehir'de 12 bünye varken, bugün bu tesisleri 28'e yükselttik, mevcut olanları da yeniledik. 2 binlerde bulunan lisanlı sportmen sayımız bugün 30 bine yükseldi. Nevşehir'de 2002'de hoppadak 1 iklim vardı. Bugün o 452 bulunan iklim kapasitesini kusursuz 10 misline çıkararak 7 bin düzeyinin üstünde çıkardık. 1 bulunan çaylaklık merkezi sayısı bugün üç. Harcanan her bir kuruşu gençlerimiz için, gençlerimizin güçlendirilmesi için harcıyoruz. Gençlerimizin bugünlerini de yarınlarını da çelimli kılma davamıza tek biçimde mücahede kesmeden, tek çirkin niyetlenin tavrına, tarzına aldırmadan, moralimizden, motivasyonumuzdan, birliğimizden beraberliğimizden mücahede kesemeden azimle inançla bitmeme edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

“Spor tesislerimizi spora gönlünü vermiş öğrencilerimizle buluşturma yerine bir spor lisemizin imzasını
atacağız”

Kente yapılacak dünkü yatırımlar karşı da bilim verici Kasapoğlu, şunları dedi:
“Nevşehir'imizin merkezinde 2500 şahsiyet Türkiye'nin en çağcıl dünkü bir spor salonu müjdemiz var. Spor tesislerimizi spora gönlünü vermiş öğrencilerimizle buluşturma yerine bir spor lisemizin imzasını atacağız. Yeni seyyar havuzlarımız, dünkü çaylaklık merkezlerimiz, nizami ayak topu sahalarımız ve okullarımıza yapacağımız spor mekanlarımız ve mahalle tipi çaylaklık merkezlerimiz ve Nevşehir'in köylerine, beldelerine işlev verecek 32 sayı bölge sahamız, alan topu kortlarımız, basketbol, uçan top alanlarımız var. 10 bin pota projemiz kapsamında 200 dünkü sepet topu bölgesini da bu tören düzeni kapsamında Nevşehir'imize kazandırıyoruz. Nevşehir'i topu topu fertleriyle inşallah şimdi çelimli bir halde sporla buluşturma yerine güzel olmasını diliyorum.”
Protokol töreninin peşi sıra Bakan Kasapoğlu, bakanlığın girişine getirilen balonun uğrunda günün anısına Nevşehirli idareciler ve programa eklenmiş bulunan öteki ilgililerle anı fotoğrafı çektirdi.

Ali Nargüner - Yunus Özkan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ