USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'tan Burak Elmas'a cevap!

Beşiktaş Kulübü, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın esbak meydana getirdiği açıklamalara cevap verdi. Yarın oynanacak bulunan derbi öncesinde muhit birbirlerini maksat meydan izahat yaparken, siyah-beyazlı kulübün resmi genel ağ sitesinden aşırı kaba müşterek cevap geldi. Sezon

Beşiktaş'tan Burak Elmas'a cevap!
13-03-2022 16:36

Süper Lig'in 29. haftasında erte oynanacak bulunan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması öncesinde kulüpler birbirlerini gaye meydan açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin esbak meydana getirilen antrenmanın arkası sıra matbuat mensuplarına talik isteğiyle ait icra ettiği açıklamada "Galatasaray Kulübü yerin bozulmasından ide ediyorsa, gelip bizim stadımızda oynayabilir veya İstanbul'da kendileri düşüncesince makul zeminli ortak stadyum bulunur" ifadelerinin arkası sıra Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas da mukayyet açıklamasında, Beşiktaş'ı gaye alarak "Ülke puanı niteleyerek başladıkları sezonda bırakın benek almayı, Avrupa'da gol dahi atamadılar" ifadelerini kullanıp talik istem etmelerinin sebeplerini yazmıştı. Beşiktaş Kulübü'nden de bugün Burak Elmas'ın laflarına cevap geldi.

Siyah-beyazlı kulübün açıklaması şu şekilde:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın 12.03.2022 günlü nezaketten uzak, sportmenliğe karşıt ve gerçekleri yansıtmayan açıklamalarına cevabımızdır:

14 Mart Pazartesi haset Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynayacağımız Galatasaray maçımızın ertelenmesiyle ait ne Galatasaray Spor Kulübü'nden ne Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ne de ortak başkasından Kulübümüze ve yöneticilerimize tek istem gelmemiştir. Kulübümüz, rakibimizin maçın ertelenmesi ile ait talebini medyadan öğür ve medyanın ısrarlı sorularına cevap hasretmek mecburiyetinde bırakılmıştır.

Futbol A Takımımızın esbak Vodafone Park'ta icra ettiği antrenmana çağrılı bulunan matbuat çalışanlarının talik mevzusundaki ısrarlı sorularına Başkanımız Ahmet Nur Çebi cevap verirken, ertelemenin kuralları bellidir ve bu kavait çerçevesinde talik bulunmadığı takdirde gitgide gayri kulüpler düşüncesince de balya ortak değişmeyen dokuma edeceğinden kaosa sebebiyet verecek ve her insanın niteliğine mucibince yapılacak uygulamaların akıllıcasına olamayacağını tabir etmiş, stadyumumuzun inşaatı esnasında ayrımsız misafirperverliği göremediğimiz Galatasaray Spor Kulübü'ne de stadyumlarında yağıştan ötürü oluşabilecek döşeme sorunu ihtimaline cevap Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Barcelona maçları düşüncesince Vodafone Park'ı kullanımlarına açabileceğimizi tabir etmiştir.

Ülke puanını mazeret ederek kurallara, yönetmeliklere karşıt isteklerine zarf araştırmak düşüncesince İzmir'e gitmeleri, güçlü uçaklar Barcelona'dan da, İzmir'den de İstanbul'a ulaşıyorken bunu yapmış olmaları kafalarında hafi niyetlerini yapmak düşüncesince uyguladıkları planın ortak parçası mıdır?

Günler öncesinden yetkililer kabilinden deşifre iklim hali raporları ortadayken muvasala ve yakut zemini ile ait tedarik almamış olmalarının nedeni nedir?

Galatasaray Başkanının esbak icra ettiği nezaketten uzak, sportmenlikten ırak gerçekleri yansıtmayan açıklamalarıyla ait aşağıdaki mevzuları da başkaca kamuoyunun dikkatine sunarız:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sınır artırımı ile ait talebini ülkemizi Avrupa'da özümleme fail hepsi kulüpler düşüncesince yaptığını anlamamış olmanızı hayretle karşılıyoruz. Başkanımızın sayaç başlangıcında ülkemizi Avrupa Kupaları'nda özümleme edecek kulüplerimiz düşüncesince Türkiye Futbol Federasyonu'nun Finansal Fair Play talimatına müteveccih sınır artırımı talebi ülkemizi özümleme fail hepsi kulüplerimiz düşüncesince yapılmaktadır ve bu sayede Galatasaray Spor Kulübü de yarar sağlamıştır."

"PSV'den 2 maçta 7 gol yiyerek elenmeyip gruplara kalabilselerdi"

Siyah-beyazlı kulüp, açıklamasına şöyle bitmeme etti:

"Sezon başlangıcında Şampiyonlar Ligi ön eliminasyon maçlarında PSV Eindhoven'dan dü maçta 7 gol yiyerek elenmeyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilselerdi UEFA listesinde 70 puanla bulundukları 44. sıradan, 77 puanla 37. tam mevcut Beşiktaş'a yaklaşabilir, diyar puanına oldukça epey ortak yardım sağlayabilirlerdi. Son 1 haftada, akıbet 1 ayda, akıbet 1 yılda değil, akıbet 10 yılda diyar puanına gizlemeden boşluk en aşırı katkıyı sağlayıcı pakt olduğumuz UEFA raporlarında gizlemeden bariz belirtilmiştir. Bu raporları gözden geçirmelerini kaynak ederiz.

21.01.2022 tarihinde Galatasaray kulübü resmi Twitter hesabından 'İstanbul düşüncesince meydana getirilen koyu kar yağışı uyarısı üzerine, alışveriş haset oynayacağımız Trabzonspor maçı öncesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin zemini dulda dibine kırgın olup lazım hepsi tedbirler sağlanmıştır' biçiminde paylaşılan fotoğraflı içerikten 2 ay sonraları 14.03.2022 tarihinde ayrımsız stadyumda oynayacakları Beşiktaş maçı ile ait ayrımsız içinde ne bulunduğu sebep paylaşmamışlardır?

Ülke puanına yardım bildirmek düşüncesince beraberlikten bahsedenler, 117 salname değerlerinden kan vuranlar, bu fikirleri 2017 senesinde UEFA Avrupa Ligi'nden elenen takımımızın Lyon maçının devrisi haset 'Tarih Bir Kere Yazıldı' başlıklı paylaşımı pakt resmi Twitter hesaplarından yayınladıklarında düşünebilselerdi keşke! Tüm bu samimiyetten ırak söylemleri de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Bu vaziyette emektar fen direktörleri Fatih Terim'in 2019 senesinde Fenerbahçe'nin perşembe haset oynadığı Avrupa Kupası maçından sonraları 25.02.2019 Pazartesi haset oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile ait yerine 'Derbiler hepsi dünyada alışveriş haset oynanır' sözünü de kendilerine hatırlatır, o güneş ayrıksı kulüplerin maçlarına karışarak dile getirdikleri şikayetlerini bugün yeniden düşünmelerini kaynak ederiz.

14 Mart Pazartesi haset Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak bulunan Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ait yerine 'Aslanlar üzere rakibimizin karşısına çıkacağız' ifadelerini kullanan Galatasaray Başkanına ve camiasına 17 Mart Perşembe haset UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona karşısına da aslanlar üzere çıkmalarını kaynak ediyoruz. Zira tığ 2020-2021 sezonu Lig, Kupa, Süper Kupa şampiyonu ayak topu takımımızla, karşılarına gelişigüzel devir bulunduğu üzere hepsi dobra niyetimizle, futbolseverlere nitelikli ortak karşılaşma izletmek ve doğrultmak düşüncesince çıkacağız.
Sonuç yerine hepsi bu yapmış oldukları açıklamanın aslı bakımından algıyı ligde bulundukları halden kurtarmak düşüncesince mamul siyasetlerini geçtiğimiz sezonun 3 kupalı şampiyonu Beşiktaş üstünden hazırlamaya emek harcamaları da manidardır."

İLGİLİ HABER
Burak Elmas: Ezeli rakibimizi pazartesi haset Ali Sami Yende aslanlar üzere bekliyoruz Burak Elmas: 'Ezeli rakibimizi pazartesi haset Ali Sami Yen’de ‘aslanlar’ üzere bekliyoruz'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ