USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak Elmas'tan eleştirilere yanıt

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, küçük ay kocaoğlan meclis müesses toplantısında meydana getirdiği açıklamada, "Galatasaray sahada dilek etmediğimiz ve bizi tasalı fail neticelerden toparlanarak çıkacak. Buna da kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Burak Elmas'tan eleştirilere yanıt
05-02-2022 20:12

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Lisesi'nde planlı gücük ay kocaoğlan normal meclis müesses toplantısında açıklamalarda bulundu. Yönetim şekilde gelişigüzel çeşitli olumlu eleştiri ve öneriye açıkça olduklarını anlatım fail Elmas, "Galatasaray'ı buraya yaşanmışlıklar getirmedi mi? Büyüklerimizin bizlere bıraktığı kalıt bulunan Galatasaray'ı yetirmek zorundayız. Galatasaray şu anda müşterek halas savaşı hasretmek zorunda" niteleyerek konuştu. Özellikle haberleşme dair birtakım eksikliklerini bulunduğunu kail Elmas, futbolda tekvin etmek istedikleri modelle ilgilendiren şekilde Başkan Elmas, "Biz gençleştirme değil, acemi müşterek ayak topu stratejisi belirledik. Burada güre oyuncular, bonservis kıymeti getirecek oyuncular ve yanlarında da görmüş geçirmiş oyuncular olacak. 'Tamamen güre müşterek kol kuracağız' demedik. Son dönemdeki gereksinimlerimiz düşüncesince ikisini emeksiz isticar etmek aracılığıyla aktarma yaptık. Şili Milli Takımı'nın oyuncusu ile Barcelona redif kalecisini aldık. Bunlar endamsız vadeli kontratlardır. Mustafa Muhammed'in ulusal takımda bulunması ve Diagne'nin de hastalıklı yer aldığı bu zamanda Gomis'i aldık. Galatasaray'a en akıllıca değerli ve en dobra aktörleri aktarma etmeye çalıştık. Burada projemizden rastgele müşterek devir yoktur" ifadelerini kullandı.

"Her yerde baş döndürücü çelimli halde masadayız"

Son seçimde başkanlığa sözlü bulunan Metin Öztürk'ün "Sahada, masada ve parada sıfırız" şeklindeki laflarıyla ilgilendiren şekilde ise Burak Elmas, "Sahada sonuçların dobra bulunmadığı muhakkaktır lakin bunları düzelteceğiz. Masada el değmemiş olduğumuz da sizin algınızdır. Her yerde baş döndürücü çelimli halde masadayız. Sponsorlukları sordu. 12 acemi destekleyici getirmişiz, buradan yıllık 30 milyon TL arttırma sağlık gelmiş. 62 sponsorumuzdan da mecmu yıllık 131 milyon TL sağlık gelmiş. Seçimden evvel sponsorlarınızı bizlere devredeceğinizi söylediniz. Toplantı yaptık, kırmızıfener karşılığı sponsorluk verdiğinizi, kırmızıfener veremeyeceğimiz düşüncesince bizlere gelemeyeceğini söylediniz. Altyapıya atadığımız Emir Kıvırcık'ı arayarak, 'Yakında seçme var, ego seçildiğimde orada kalacaksın' dediniz. Hepsini açıkça konuşalım" açıklamasında bulundu.

"Yıpranmayı hücre alıyoruz"

Galatasaray'ın çetin müşterek dönemden geçtiğini, beraberce akıntı ederek bunun üstesinden gelebileceklerini vurgulayan Elmas, "İçeride hala benim yöneticilerime, Galatasaraylılar çeşidinden haysiyet suikastı yapılıyor. Biz göz boncuğu obje saklamıyoruz. Her obje açık. Sorabilirsiniz. Galatasaray'ın bilgisini Galatasaraylıdan saklayacak halimiz yok. 'Biz gelirsek, seneye Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacağız' demedik. Galatasaray'ın uğrunda ağırbaşlı sorunlar var. Burada yıpranmayı hücre alıyoruz. Yönetim müesses üyesi ve arkadaşlarıma 'Bunun kararında ölçüm edilmemeyi yeniden onama edin zira Galatasaray'ın geleceğini yetirmek düşüncesince sıcakkanlı kullanılmamış tılsım ve kararlar onama etmek mecburiyetinde kalabiliriz.' dedim. Galatasaray borcunu ödeyecek nakidi üretemez durumda. İlk evvel oraya gelelim. Ücretlerimizi 30-35 milyon ekü bandına çekmemiz lazım. Bu arada transferde yanlışlar yapılmış... Transferde yazık meydana getirilen göz boncuğu takımın Avrupa'da grubundan müşterek numara çıktığını görmedim. Başka yanlışlar vardır, onun da gereği her neyse önlemini aldık. Galatasaray sahada istek etmediğimiz ve bizi erinçsiz fail neticelerden toparlanarak çıkacak. Buna da kimsenin şüphesi olmasın" değerlendirmesinde bulundu.

"Biz sözlü olup sonradan kaybolan reis bey ve yöneticiler olmayacağız"

Galatasaray'a çetin müşterek devirde göreve geldiklerini hatırlatan Başkan Elmas, "Belki de düzeltilmesi müstelzim en çetin devirde bu göreve isteyen olduk ve fariza bizlere verildi. Bunu da hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Biz matematik verebilir insanlarız. Biz sözlü olup sonradan kaybolan reis bey ve yöneticiler olmayacağız. Yine aranızda oturacağız. Biz, sizler kabilinden buranın müşterek parçasıyız. Lütfen dedikodularla, haysiyet suikastları ile Galatasaray'ın geleceğini köreltmeye çalışanlara müsaade vermeyin. Eğer Galatasaray yerine müşterek obje gerçekleştirmek gerekirse, Galatasaray sevgisiyle buna yapabilecek müşterek reis bey ve idare kurulunuz var" dedi.

"Galatasaray değerlerinden bahsedip bunun aksini önleyen bireylere dirlik durmaya bitmeme edeceğiz"

Galatasaray'ın değerlerini, haklarını ve birlikteliğini savunmaya bitmeme edeceklerini aktaran Burak Elmas, "Galatasaray'ın süresince bulunmuş yer aldığı bu halden çıkartmak düşüncesince maksimum gayreti göstermeye, bunu da camiamızla beraberce hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Galatasaray'ın dakika süresince yer aldığı boyut rastgele müşterek yönetimin müşterek tane başına çözeceği müşterek boyut değildir. Herkesin düşün ve önerilerine açığız. Galatasaray'da seçimden seçime kıymetlendirmek düşüncesince arkada meydana getirilen dedikodulara, idare kurullarını fire bir vaziyete sağlamak düşüncesince meydana getirilen haysiyet suikastlarına açıkça değiliz. Aynı şeyi yaparak ayrımlı akıbet beklemeye çalışanlara, sürekli ezanı Galatasaray değerlerinden bahsedip bunun aksini önleyen bireylere dirlik durmaya bitmeme edeceğiz" niteleyerek laflarını tamamladı.

Oğuzhan Ort

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ