USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak İnce: 'Barcelona hayalim var'

Altınordu'dan Almanya BundesLiga ekiplerinden Arminia Bielefeld'e nakil bulunan Burak İnce, Almanya'da kendini kanıtladıktan sonradan hayalinin Avrupa'nın şişman kulüplerine görmek istediğini söyledi. Burak İnce, "Barcelona hayalim var. Küçüklüğümden buyana Barcelona'yı izli

Burak İnce: 'Barcelona hayalim var'
11-11-2021 19:01

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise Burak'ın Türk futbolunun alım çalım olacağını söyledi.
Altınordu, altyapısından yetiştirdiği ve Arminia Bielefeld takımına aktarma bulunan 17 yaşındaki itidalli alan oyuncusu Burak İnce düşüncesince Torbalı Metin Oktay Tesisleri'nde veda töreni düzenledi. Törene, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yüksekokul antrenörleri, aktörleri ve aşırı sayıda matbuat çalışanı katıldı.

Burak İnce: "Barcelona hayalim var"

Törende mütekellim Burak İnce, aşırı bahtiyar bulunduğunu belirterek, "Hayalim bulunan müşterek lige gidiyorum. Küçük yaştan bu yana gayem aşırı yüksekti. Ailem, hocalarım ve dostlarım bana daim güvendiler. Başkanım bana aşırı güvendi. Onların itimatını boşa çıkarmayacağım. Herkese aşırı teşekkürname ediyorum. Öncelikle kendimi Almanya'da tanıtlamak istiyorum. Arminia Bielefeld ekibi bana aşırı güveniyor. Orada bulunmaz olacağıma inanıyorum. Benim Barcelona hayalim var. Küçüklüğümden bu yana Barcelona'yı izliyorum ve Lionel Messi hayranıyım. Genç arkadaşlarıma tavsiyem şu; aşırı çalışsınlar, hususi emek özgülemek yapsınlar ve hedeflerini efdal tutsunlar. Ayakta kalabilmek düşüncesince çelimli kazanmak gerekiyor. Oyun stilime benzediği düşüncesince Ziyech ve Mahrez'i izliyorum. Genellikle itidalli alan ve taraf oyuncularını izliyorum. A Milli Takım'a gitmeyi aşırı isterim, fakat elan zamanımın bulunduğunu düşünüyorum" dedi. Genç futbolcu, 6 ve 8 numarada oynamayı yeğleme ettiğini söyleyerek, Altınordu'da öğrendiği çağcıl ayak topu yardımıyla Almanya'da zorlanmayacağını anlatım etti.

Başkan Özkan: "Biz bu toprakların çocuklarına güveniyoruz"

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise Burak'ın transferinden çevre aşırı bahtiyar bulunduğunu söyledi. Özkan, “Türkiye'nin 32 milyon genci var. Bu gençlerin önünü açmak, olanak sağlamak, bedel özgülemek ve elan elleme yarınlar alıştırmak bizlerin görevi. O gençlere ne veriliyorsa o çoluk nesil de yetişkinliklerin de onu verecek. A takımımız da tek devir ecnebi oynatmadık oynatmayacağız da. Biz bu toprakların çocuklarına güveniyoruz. Burak İnce ile 6 senedir beraberiz. Burak'ı önce gördüğümde onun aşırı müşterek aktör olacağının farkına varmıştım. Genç ulusal takımlarda başta Avrupa'da dobra maçlar çıkardı. Hüseyin hocamız ona A takımda arazi verdi. Skora ağırlık fail ecnebi oyuncuların müşterek tomar olması zımnında 1'inci Lig çatırtılı müşterek küme oldu. Burak o ligde ayakta kaldı. Burak 20 Ocak'ta 18 yaşını bitirecek. Burak toyluk kısmının müşterek tarafını Almanya'da geçirecek ve kalfalığa geçecek" niteleyerek konuştu.

"Burak, Türk futbolunun elçisi olacak"

Burak İnce'ye aşırı güvendiğini kail Başkan Özkan, "Verdiğimiz pakt de Burak'ın kıymetini biliyor. Burak buradakinden elan müşterek tomar gelişecek. Bu aktarma Burak düşüncesince aşırı elleme olacak. Bir yanım üzgün. Burak'ı elan ati yaşlarda da gönderebilirdim. Ancak Burak düşüncesince tarihi gelmişti. Burak Almanya'da elan elleme müşterek eğitimle, elan elleme müşterek ayak topu kültürüyle kendini geliştirecek. Burak'a 37-38 yaşına derece sakatlıksız müşterek ayak topu hayat diliyorum. Burak, Türk futbolunun elçisi olacak, gururumuz olacak. Burak esasen İtalya'da müşterek takıma gidecekti fakat sonuç anda sportif yönetmen değişikliği zımnında olmadı. İyi ki Almanya oldu. Bizim rastgele sene 2 milyon Euro eksiğimiz var. Her sene 2 milyon Euro kazanacak aktarma yapmamız lazım. Biz rastgele vakit aktör irsal etmek zorundayız. Bu açıdan aşırı çalışıyoruz. Bizde hususi emek özgülemek aşırı önemli. Yaş büyüdükçe hususi emek özgülemek yapılmıyor. hususi emek özgülemek yapıldıkça oyuncunun gelişimi sağlanır" ifadelerini konuştu.

"Burak'ı alırken aşırı giranbaha dü oyuncumuzu verdik"

Burak'ın Altınordu'ya getirilme öyküsünü de anlayan Özkan, laflarını şöyleki sürdürdü:
"Burak'ı gördüğümde gözlerim bakı taşı kabilinden açıldı. Taylan Antalyalı'yı da gördüğümde ayrımsız şeyi hissettim. Burak düşüncesince 'bu bebek değişik müşterek çocuk' dedim. Ben öğrendim ki Burak'ı hepsi biliyormuş. Burak düşüncesince sezdirmeden müşterek turnuva birleştirme ettim. Burak'ı turnuvanın en elleme oyuncusu seçtim. 'Keşke sen Altınordu'ya gelsen' dedim. O da küçüktü, bana yalan verdi. Burak'ın karşılığında Manisaspor'a dü A kol oyuncusu verdik. Biri Mertan, birisi Ozan Sol'du. Burak'ı alırken aşırı giranbaha dü oyuncumuzu verdik."

Teknik yönetmen Hüseyin Eroğlu: "Burak'ı hususi kabiliyetleri ön plana çıkardı”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise akademilerinden Avrupa'ya revan oyuncuların menfaatlerini gururlandırdığını ve Burak İnce'nin de Bundesliga'ya bulunmaz olacağını anlatım ederek, "Burak düşüncesince A takıma başlamak aşırı önemliydi. Burak, U15 kategorisinden 1'inci Lig'de müddet almaya başladı. Burak yaşayarak birtakımı şeyleri öğrendi. Burak'ı hususi kabiliyetleri ön plana çıkardı. Avrupa'da oynadığı maçlar aşırı ehemmiyetli oldu. Burak aşırı çalıştı, aşırı güç gider etti. 1'inci Lig'de Burak'ın almış olduğu müddet az müşterek müddet değil. Bundesliga takımlarının Burak'ı izleme etmesi ve aktarma etmesi çivi başına müşterek olay. Burak'la ilgilendiren planlarını yapıyorlardır. Burak'la dobra hatırat yaşadık. Ona aşırı gayret harcandı. Onunla alım çalım duyuyoruz. Futbolda torpido yoktur. Futbolcu kabiliyetleriyle kendini gösteriyorsa uzayda bile oynayabilir. Burak'ın uğrunda aşırı müddet var. Burak gelecekte kardeşlerine aşırı elleme kip olacaktır. Burak filhakika hususi oyuncuydu" dedi.

Eroğlu, sonuç yerine gailesiz oyunculara sonuna derece emin gelişmek icap ettiğini ve bu vakit kadrolarına 19 öz eşme oyuncunun geldiğini vurguladı.

Salih Yılmazsoy - Ali Gözeten

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ