USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Büşra Yalçın: 'Hedefimiz play-off'

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'ta play-off savaşı verici Bahçelievler Voleybol Kulübü'nün yönetsel menajeri ve ayrımsız sürede itidalli oyuncusu bulunan Büşra Yalçın, ligde alışılagelen sezonun akıbet maçında karşılaşacakları Galatasaray müsabakası

Büşra Yalçın: 'Hedefimiz play-off'
19-02-2022 13:29

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'ta play-off savaşı verici Bahçelievler Voleybol Kulübü'nün yönetsel menajeri Büşra Yalçın ile kütör Halime Akay, İhlas Haber Ajansı'na takımın play-off şansını değerlendirdi. Ligde alışılagelen sezonda akıbet şekilde oynayacakları Galatasaray maçını kazanarak play-off'lara katılmaya doğruluk tashih etmek istediklerini tamlayan yönetsel yönetici ve ayrımsız sürede itidalli oyuncusu bulunan Büşra Yalçın, “Her zamanki antrenmanlarımıza bitmeme ediyoruz. Play-off süreci de geleceği düşüncesince baş döndürücü müşterek tomar yüklenemiyoruz. Daha taktiksel rakibin eksikliklerini menfez uğrunda bulundurarak o biçimde taktik antrenmanlarımız bitmeme ediyor. Aldığımız takdirde de inşallah play-off'lara gideceğiz. Hedefimiz orası” halinde konuştu.

“Altyapılarımız baş döndürücü elleme gidiyor”

Bahçelievler Voleybol Kulübü'nün enfrastrüktür çalışmalarına yer veren Yalçın, kırmızı-beyazlı takıma ıvır zıvır yaşlarda altyapıdan engelleme bulunduğunu aktararak, “Ben beşinci sınıf 4'ten buyana Fatih sarıklı ile çalışıyorum. Fatih sarıklı kulübün başkanı şu anda. Çok etraflıca senelerdir burada olduğum düşüncesince enfrastrüktür sporcularının başlangıcında ego geliyorum. Bu kulübün dört başı mamur başarılarına tanık olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Bu kulüpten kimler geçti niteleyerek baktığım devir Ebrar Karakurtlar, VakıfBank'tan Derya Cebecioğlu, Buket Gülübay şu an VakıfBank'ın A takımında baş döndürücü dobra biçimde formalarını terletici arkadaşlarımız. Güzel müşterek mevsim geçirmiştik onlarla birlikte. Daha sonradan benim yönüm az buçuk değişti tabi. Bir Survivor maceram oldu. Tekrar bu kulüpteyim. Altyapılarımız baş döndürücü elleme gidiyor. Hepsi A kadro maçlarımıza gelip bizi candan destekliyor. Bu da bizi baş döndürücü bahtiyar ediyor. Hem de onlara voleybolu şimdi da sevdirdiğimizi düşünüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Halime Akay: “Galatasaray maçı ahiret yolculuğu kalım maçı olacak”

Smaçör Halime Akay ise Galatasaray müsabakasının kendileri düşüncesince play-off'a gidebilmek namına adeta müşterek ahiret yolculuğu kalım maçı bulunduğunu anlatım ederek, “Çalışmalarımız oldukça elleme gidiyor. Şu an ligde benek vaziyeti şekilde gayrı gruplara mucibince dört başı mamur ekipler birbirine baş döndürücü yakın. Diğer gruplarda play-off'lara kimin gideceği baş döndürücü mahsus bizim grupta şu an 4 takımın da gitme iddiası var. En iddialı gruplardan birindeyiz. Buraya derece dobra geldik. Bundan ilk müşterek karşılaşma kaybımız oldu. O sebepten akıbet karşılaşma ahiret yolculuğu kalım maçı kabilinden müşterek nesne olacak. O pik baş döndürücü dobra hazırlanıyoruz. Altyapı sporcularımızın desteğiyle, Bahçelievler'de voleybolseverlerin desteğiyle öz çalışmalarımızla bu maçı alacağımızı düşünüyoruz. Takım motive, oldukça elleme gidiyor antrenmanlarımız. Daha baş döndürücü taktiksel çalışıyoruz. Karşı ekibi da tanıyoruz. Kesinlikle alacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

“Ebrar Karakurt ve Derya Cebecioğlu ile dobra başarılar elde ettik”

İtalya'da şekil giyen ulusal voleybolcu Ebrar Karakurt ve VakıfBank oyuncusu Derya Cebecioğlu kabilinden isimlerle baş başa şekil giydiklerini dile getiren Halime Akay, şu ifadelere toprak verdi:

“Ben de 16 yaşından buyana buradayım, Yeşilyurt Spor Kulübü'nden buraya para aktarımı oldum. Aslında voleybolu bırakmayı düşünüyordum. Fatih abi akıbet anda ellerimden tuttu. O biçimde bitmeme ettik. Sonrasında 2 yıl 2. ligde uğraş ettik. Sonrasında play-off'ta baş döndürücü dobra müşterek şampiyonlukla lige çıktık. Ebrar Karakurt, Derya Cebecioğlu o yıl kadro arkadaşlarımızdı. O yıl dobra başarılar elde ettik. Sonrasında müzahir derdi yaşadığımız düşüncesince o yıl takımımız erimek durumunda kaldı. Onlarla oynayabilmek bizim düşüncesince baş döndürücü elleme müşterek tecrübeydi. Altyapı sporcularımız açısından onları deli dolu müşterek biçimde Bahçelievler ismi altında izlemesi şimdi elleme oldu. Biz genel anlamda altyapıya ehemmiyet verici müşterek kulübüz. Antrenmanlarımız olsun idman saatlerimiz olsun. Çocuklara maruz ehemmiyet olsun A takımdaki ablaların güçlü onlara bulunan ilişik onları baş döndürücü bahtiyar ediyor. Sonuçta tığ onlar düşüncesince gösteriş modeliz bunu elleme biçimde hazırlamaya çalışıyoruz. Kulüp de bu manada dobra gidiyor, şimdi da büyümeyi beklenti ediyoruz.”

Bora Akyol - Uygar Aydın
 

İLGİLİ HABER
Fatih Alper Tuncal: Ebrar Karakurt müşterek evren yıldızı Fatih Alper Tuncal: 'Ebrar Karakurt müşterek evren yıldızı'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ