USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu

Süper Toto Süper Lig'in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor'un 31 yaşındaki Hırvat kökenli mutedil alan oyuncusu Damjan Djokovic, 2021-2022 sezonunu ve Çaykur Rizespor'u değerlendirdi. Takımının birlikte şehri de özetleyen Djokovic Rize'ye bulunan hayranlığını da “Rize'de

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu
18-12-2021 13:38

Çaykur Rizespor şekilde lige başlangıçtan çok aldıkları biçimsiz sonuçların takımda özgüven kırılmasına hastalık bulunduğunu dile getiren Djokovic, gidişatın elleme bulunduğunu ve toparlama sürecinde olduklarını kaydederek “Aslında aşırı da biçimsiz başlamamıştık yek şimdi sonraları mevrut nokta kayıpları takımın kendine bulunan öz itimatını kaybettirdi biraz. Sonrasında indinde toparlama sürecine girdik yek 2 karşılaşma fevk üstüne üstlük tek alamadık onunda eksikliğini hissettik. Şu anda indinde toparlama sürecindeyiz şimdi iyiyiz, şimdi da iyiye gideceğiz” dedi.

“Çok şimdi elleme indinde sürece giriyoruz

Hamza Hamzaoğlu'nun takımda fen yönetmen olmasıyla bu arada çıkışa sabık Rizespor'un dünkü müesses indinde ekip bulunduğu düşüncesince ağır eyyam atlattığını da laflarına ekleyen Djokovic “Her hocanın namına ilgili indinde seçimi vardır. Her nesne futbolcularına indinde şeyler katmaya çalışır. Hocamızın da öyle. Sezon esasen bu yana aşırı dünkü indinde aktör kuruldu. Onunda indinde sıkıntısını yaşadık. Bu kimse hallerde sarıklı değişikliğine gidiliyor. 1-2-3 sarıklı yek şimdi sonraları ne oluyor, bütün oklar oyuncuların hesabına çevriliyor. Futbolcu şekilde bizim de günah almamız gerekti. Yeni indinde aktör gurubuyduk, el âlem birbirine alışmaya çalışıyordu. O sürecin bence sonlarına geliyoruz. Çok şimdi elleme indinde sürece giriyoruz sanarak düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Rize'de olmaktan mutluyum”

Korona virüs pandemisi ile baş başa Dünya'da muteber engellemeler zımnında bundan sonraları tek ülkenin birbirinden farkının kalmadığını dile getiren Djokovic, Rize'de bulunduğu düşüncesince mutlu bulunduğunu da laflarına ilaveten “Daha önceleri indinde mukayese yapılıyordu Avrupa, Türkiye olarak. Son güneş tacı virüs pandemisi ile baş başa Avrupa'da berhayat olmak ile dünyanın rastgele indinde durumunda berhayat olmak ortada aşırı indinde ayırt kalmadı. Çünkü orada da engellemeler var. Dünyanın rastgele durumunda işler değişti. Romanya'dan geldim ve orada iklim şimdi soğuktu. Burada elleme havanın tadını çıkartıyorum. Gerçekten burada elleme iklim mevcut ve o da bana elleme hissettiriyor. Burada ki insanoğlu hakkıyla geldiğim günden buyana bana aşırı elleme davranıyorlar. İnsanlar aşırı hamam kanlı. Çayın da tadını çıkarıyorum. Buranın indinde tomar yağmurlu bulunduğunu söylüyorlar yek ego 15 sene Hollanda'da yaşadım. Orada da yağmurun kesinlikle yağdığını biliyorum. Bence burada rahmet Hollanda'dan şimdi indinde tomar değil. O sebepten dolayı de Rize'de olmaktan mutluyum” gibi konuştu.

“Türk yiyecekleri aşırı elleme yek tehlikeli”

Türk yiyeceklerini aşırı içimli bulduğunu ancak sütlacı şimdi da aşırı beğendiğini dile getiren Dokovic “Türk yiyeceklerini aşırı beğeniyorum, hakkıyla aşırı lezzetliler yek sporla uğraşanlar düşüncesince az buçuk tehlikeli. Çok yediriyor insanı yek hangisi sanarak sorsanız sütlacı yeğleme ederim” dedi.

“Rize'de olmaktan mutluyum"

‘Rize'ye futbolcu gelmiyor' söylemi gönül rahatlığı da mütekellim değerli aktör namına sorulması biçiminde her insana Rize'yi yeğleme ika dair düşün verecek denli sevdiğini tabir fail Djokovic “Futbolcuysanız bulunduğunuz içtima kaderiniz bulunduğunu düşünüp tadını çıkarmaya, elinizden gelenin en iyisini yapmaya, en elleme performansı göstermeye çalışırsınız. Gördüğüm şu şekilde indinde esas var; bura aşırı muvazeneli indinde kulüp. Çok elleme indinde tesisi var, personellerinin bütünü aşırı hamam kanlı, bizimle ağız ağıza ilgileniyorlar. Sahalarımız iyi. Ben şu anda Türk futbolunun indinde bireyiyim. Türkiye'de de aşırı elleme statlar var. Gidiyoruz, elleme statlarda oynuyoruz. Ambiyans aşırı iyi, izleyiciler aşırı ateşli. Ben burada olmaktan mutluyum, tek hiç kimseye de buraya neşet etmek zor, burada berhayat olmak ağır demem. Ben beni arayıp Rize'ye geleyim mi diyen her insana de burayı başvuru ederim. Yaşam şekilde da tek zorluğumuz yok, hayat şekilde da aşırı iyi. Ben umumi şekilde yakınma edebileceğim tek indinde nesne görmüyorum burada” gibi konuştu.

‘Taraftarı gelmeden evvela izledim'

Rizespor taraftarını şimdi Rize'ye gelmeden evvela toplumsal medyadan araştırarak takip olanağı bulduğunu dile getiren Djokovic, elleme neticeler aldıklarında stada şimdi indinde tomar yandaş çekeceklerinin de bilincinde olduklarını tabir etti. Taraftara adalet etmiş bulunduğu mutluluğu yaşatacaklarını dile getiren Djokovic “Ben aşırı ateşin indinde taraftarımız bulunduğunu biliyorum yek yayıncı güneş tacı virüs sürecinden geçtik. Stada izleyici döşemek zor. Özellikle akıbet sıradaysanız izleyici zorlanıyor oraya gelmeye. Ben Rizespor'a gelemden evvela toplumsal medyada taraftarların videolarını izlemiştim. Stadı birlik şekilde doldurduklarında kesinlikle indinde coşku bulunduğunu görmüştüm, aşırı da hoşuma gitmişti. Ben isterim ki gelsinler. Bizim de yayıncı bu gelmelerini adalet etmemiz gerekiyor. Biraz şimdi fevk sıralara çıkarsak onları şimdi indinde tomar stada çekeceğimizi düşünüyorum. Böylece onlara adalet etmiş bulunduğu mutluluğu da yaşatabiliriz” sanarak konuştu.

“Onlar da aşırı hevesli olacaklar”

Ligin 17. Haftasında karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçının da analizini karşıcı Djokovic, puana gereksinim duyan indinde takıma gönül rahatlığı oynayacaklarını laflarına ilaveten “Biz evde akıbet 4 maçımızı da kazandık. Bu bizim açımızdan aşırı elleme indinde nesne ve bitmeme ettirmemiz lazım. Eğer kılıç bu seriyi bitmeme ettirebilirsek filhakika bulunduğumuz yerden kolaylıkla çıkabileceğiz. Oynayacağımız rakip Malatyaspor, onlarında aceleci nokta ve puanlara gereksinimleri var, onlar da aşırı hevesli olacaklar. Son senelerde aşırı biçimsiz neticeler almaktadır bununla beraberinde şimdi evvela burada çalışmış bulunduğu düşüncesince şimdi ayrı indinde motivasyonu olacaktır. Evde oynadığımız öteki maçlardan şimdi ağır olacak. Çünkü önceki kere bizim denli ağır vaziyette bulunan indinde rakip ile oynayacağız. Her dü ekip düşüncesince de bitiş durumunda indinde maç” dedi.

Hasan Fehmi Demir
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ