USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Cenk İşler: 'Samsunspor’un hedefi daima Süper Lig’dir'

Türk futbolunun bayrak golcülerinden ve Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Samsunspor'un hedefinin daima Süper Lig bulunduğunu söyledi.

Cenk İşler: 'Samsunspor’un hedefi daima Süper Lig’dir'
03-12-2021 11:04
Lige biçimsiz başlamış olan ancak semere haftalarda almış olduğu neticelerde müspet müşterek iklim ele geçiren Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da takıma dünkü dahil olan Genel Kaptan Cenk İşler, kırmızı-beyazlı ekibin semere vaziyetini değerlendirdi. Futbolculuk devrinde Süper Lig'de çıkmış olduğu 496 maçta 196 el fileleri sarsma başarısı yayınlayan Cenk İşler, gol sorunu çekici Samsunspor'da hamle oyuncularıyla da hususi kendisine ilgilendiğini dile getirdi.

“Samsunspor'un hedefi devamlı Süper Lig'dir”

Takım kendisine hedeflerinin Süper Lig bulunduğunun altını çizen Cenk İşler, “Samsunspor'un hedefi devamlı Süper Lig'dir. Biz de Samsunspor'da umumi kaptanlık görevine müstahak iktisap etmek düşüncesince elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Fazla emek yapacağız. Samsunspor'un hedeflerine en çelimsiz sürede, ümit ederim bu yıl reva müşterek halde elleme ayak topu oynayarak erişmek istiyoruz. Ben Antalya kampında takıma engelleme oldum. Orada 10 güneş süresince futbolcularla ve fen heyetle bu arada oldum. Genel müşterek istimara yaptık. O dinlenme kampı elleme geçti. Ardından Eyüpspor maçı ve Adanaspor maçında gördük ki en azından az konum vermeye ve disiplinli oynamaya başladık. Gönül henüz müşterek tomar gol bulalım ister. Bu da giderek olabilecek müşterek şey. Eksiklerimiz var, bunları da tamamladıktan sonraları baş döndürücü henüz solmamış ve elleme oynayan müşterek Samsunspor hedefliyoruz” dedi.

“Güzel neticeler kabul etmek istiyoruz”

Hücum hattındaki oyuncularla görüştüğünü ve tecrübelerini aktardığını tabir fail Cenk İşler, “Genç ve hamle hattındaki oyuncularımızla konuşuyoruz. Deneyim ve tecrübelerimizi kendilerine aktarmaya çalışıyoruz. Sahanın içerisindeki fen anlamdaki günah ağız ağıza Fuat Çapa'da. Biz de alan haricinde abnean tesislerin içre futbolcularla müşterek araya gelip neleri henüz elleme yapabileceğimizi, neleri yapmayacağımızı daim dile getiriyoruz. Futbolcular da bunu baş döndürücü elleme algılıyorlar. Bu da baş döndürücü önemli. Futbolcuların abnean algılaması da geç olabiliyor. Dinliyorlar ve algılamalarında da aceleci semere alabiliyoruz. İnşallah hakeza bitmeme eder. Güzel neticeler kabul etmek istiyoruz” niteleyerek konuştu.

“Ocak'ta eksikleri kapatıp, 2. devreye henüz ümitli bakacağız”

Takımın eksiklerini Ocak ayında nakil sezonunun açılmasıyla baş başa gidereceklerini de vurgulayan İşler, “Son 3 maçta 7 nokta topladık. Gayet müspet ve dobra müşterek iklim hakim. Şimdi Altınordu maçı var. Son adım eleştiri maçlardan bir tanesi olacak. En semere ligin çelimli ekiplerinden Ankaragücü'nü alanlarında yendiler. Zor geçecek ama ne olursa olsun kılıç rakip gözetmeksizin her pik yengi düşüncesince çıkıyoruz. 5 maçın 3'ü içeride, 2'si dışarıda olacak. Toplayabildiğimiz azami puanı toplayıp, devreyi önce 6'da devretmek istiyoruz. Umarım bu hedefimize ulaşırız ki Ocak ayında kem yönlerimizi kapatıp, ligin 2. yarısına baş döndürücü henüz umutla bakarız” biçiminde konuştu.

Son kendisine taraftarlara da ileti gönderen Cenk İşler, şunları söyledi:

“Taraftarlarımız bizi desteklemeye bitmeme etsinler. Herkesi tribünlere çağırma ediyorum. Eski şaşalı günlerimizi daima baş başa müşterek arada eylemek istiyoruz. Taraftarlar ile ilişik süreç, neticelerle da alakalı. Yavaş aheste kendileri de hem güre oyuncularımız hem takımımız hocamızla baş başa baş döndürücü dobra çalışıyor. Taraftar desteğine baş döndürücü ihtiyacımız var. Her zaman 12. erkeğe baş döndürücü ihtiyacımız var. Taraftarlarımıza sesleniyorum; gelsinler ve takımlarını desteklesinler.”

Erdi Demür


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ