USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Denizlispor zor günleri birliktelikle aşacak

A. Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, zor günleri topluluk adına birlikte aşacaklarına inandıklarını belirterek, “Denizlispor'un başarısını talip her insanın bizlere dayanak vermesini istiyoruz” dedi.

Denizlispor zor günleri birliktelikle aşacak
01-02-2022 19:04
A. Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Fethi Akcan ve Asbaşkan Ahmet Aşıkoğlu, Baklan ve Çivril şehremaneti başkanlarını makamında görüşme etti. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'e meydana getiren ziyarette pakt emek harcamaları ile ait bilgelik sağlayan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Denizlispor'un Denizli'nin en ehemmiyetli markası bulunduğunu belirterek, “Bu markayı elan da mübalağa etmek düşüncesince yola çıktık. Zor günlerde devraldığımız bu rolü gereğince yapmanın gayreti içerisindeyiz. Her devir anlatım ettiğim kadar Denizlispor Kulübü'nün hoppadak onu yönetenlerin fedakarlıkları ile ayakta kalabilmesi beklenen değil.

O nedenden dolayı ilkin şehremaneti başkanlarımız edinmek az daha herkesten maddesel ve tinsel dayanak bekliyoruz” dedi. Ziyaretten iri sevinme duyduğunu tamlayan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ise, Denizlispor'a herhangi bir mevzuda dayanak vermeye müheyya olduklarını söyledi. Kupada Galatasaray'ı bozulmamış dışı bırakmanın kamuoyunda oluşturduğu etkinin, sporun önemini bir defa elan ortaya koyduğunu tamlayan Gülsever, “Sayın başkanımız ve yöneticilerimizin ziyareti bizi aşırı sevindirdi. Kendilerine teşekkürname ederim. Denizlispor herkesin kuma paydası. Biz elimizden mevrut desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Fethi Akcan ve Asbaşkan Ahmet Aşıkoğlu elan sonraları Çivril ilçesine geçerek, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ı makamında görüşme etti. Başkan Uz burada meydana getirdiği konuşmada, sportif başarıların hesaplı adına çelimli olmaktan geçtiğini belirterek, “Denizlispor düşüncesince bap kapı dolaşmaya, bu markayı müstahak bulunduğu yere gelmek düşüncesince topu topu fedakarlıklara hazırız. Ancak hoppadak bizim fedakarlıklarımızla bunu başarmamız beklenen değil. Toplumun herhangi bir kesiminden dayanak bekliyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural da, yönetimin çalışmalarını takdirle izlediklerini, dayanak dair ellerinden geleni hazırlamaya müheyya olduklarını söyledi.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, ziyaretlerin anısına şehremaneti başkanları Yusuf Gülsever ve Niyazi Vural'a Denizlispor'un 55. yapı yıldönümü zımnında bastırılan hususi şekil armağan etti.

Eren Elyesa Polat
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ