USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Konyaspor karşısında evvel 25 dakikada sergiledikleri oyunun şişman ortak fon kırıklığı bulunduğunu belirterek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana kalık bulunan ortak kadro. Bu alan okumayı onama ettim. Burada olmaktan aşır

Domenec Torrent: 'Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım'
06-03-2022 08:46

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-0 yenik oldukları pik bağlı açıklamalarda bulundu.

İkinci olmasının nedeninin kimi şeyleri güzel yapması bulunan müşterek takıma dirlik oynadıklarını tamlayan Domenec Torrent, "Bize dirlik elbette oynayacaklarını kemiksiz müşterek halde biliyordum, sonuç 6 müsabakasını seyrettiğimiz için. Kaybettikleri maçlarda caba bence baş döndürücü güzel oynayan müşterek takım. O nedenden dolayı bu denli boğuk müşterek halde başlamamak lazımdı maça. 19. dakikada 2-0 yenmiş müşterek skora ulaştık. Son dü maçı oyuncular kazanmıştı. Fakat bu tam müşterek bilinçlilik değil. Bütün hafta süresince konuşmalarımızda Galatasaray derece şişman müşterek kulübün etraflı maçları tashih etmek düşüncesince çıkması icap ettiğini söyledik. Bu sebepledir ki, benim geçmiş 25 dakikayla ilişik izlenimim şişman müşterek hayalet kırıklığı oldu. Çünkü sahaya hakkıyla boğuk müşterek halde çıktık. Bu dakikalardan sonradan oldukça stabil müşterek karşılaşma olduğuna inanıyorum. İki yan düşüncesince de baş döndürücü az okazyon vardı. İkinci yarıda kimi hallerde kontrolümüzün altındaydı oyun. Son paslarda müşterek eksikliğimiz evet diyebilirim. Onların ukubet alanına DOĞRU metrelere vardığımız zaman, şimdi kemiksiz olmamız lazımdı. Maçın geçmiş 20. çabucak maçı Konyaspor kazanmayı doğruluk ediyordu diyebilirim. Geri artan 70 dakika düşüncesince dü takım stabil müşterek karşılaşma sergiledi. İkisi de tashih etmek istiyordu diyebiliriz” halinde konuştu.

"Hiçbir şeyi anlamamış derece akıntı ettik"

İlk 20 dakika hayalet kırıklığına uğradığını aktaran Domenec Torrent, “Yapmamız müstelzim tek şeyi anlamamış derece akıntı ettik. İki parça problemimiz mevcut dedim. 9 ölçü ve ön libero. Bunları çözdükten sonradan gelişmeye başladık. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren perşembe günkü Barcelona müsabakasını düşüneceğiz. Rakip rastgele müşterek halde şaşırtı çıkarmayacak. Çünkü kılıç takımın elbette savunduğunu, elbette geçişler yaptığını, elbette hücuma çıktığını birlik müşterek halde dirlik takımın ne yapabileceğini biliyoruz. Birkaç kere gene ettim zaten. Şu anda Avrupa'nın en güzel 5 takımından müşterek tanesi. Ama kimesne yanlış anlamasın. Biz oraya uğraş etmeye çıkıyoruz. Biz oraya kaybedeceğiz sanarak müşterek bilinçlilik fikren çıkmayız. Barcelona'ya dirlik müşterek tedbir yapıyoruz, birlik yapmamız gerekiyor. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren de yapacağımız bilinçlilik bu olacak" ifadelerini kullandı.

"Bütün antrenörler günah yapabilir"

Torrent, müşterek gazetecinin Erick Pulgar ve Sacha Boey'in performansı ile Bafetibi Gomis tercihine bağlı suali ise, "Birbiriyle baş döndürücü bağdaşmayan ve baş döndürücü lojik sıfır şeyler. Mesela Omar UEFA sıralamasında yok. Boey, dü maçtır oynamamıştı zımnında karşılaşma ritmine alışmış değil. Omar, güzel egzersiz çıkartıyor takım arkadaşları gibi, oynatalım ki şuncacık ritmi de artsın. Barcelona'da neyle karşılaşacağımı biliyorum. O nedenden dolayı onu da şuncacık korumaya çalışıyorum. Çünkü 4 devir içinde hem maçımız mevcut tıpkı zamanda ara sıra gezi yapacağız. İnanın ki etraflı antrenörler günah yapabilirler. Yani müşterek değişmeyen alacağımız devir bunun müşterek nedeni behemehâl vardır" sanarak cevapladı.

"Kendimizi geliştirmemiz lazım"

Torrent, 5 oyuncunun dizelge haricinde olduğuna değinerek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana artmış bulunan müşterek kadro. Bu düzlük okumayı benimseme ettim. Burada olmaktan baş döndürücü memnunum fakat ne bulduysak o. Geldiğimde 28 aktör vardı, 23 değil. Şimdi kendimizi geliştirmemiz lazım. Çok şikayetçi olunması benimseme edilemez, daim müşterek ahir adımı düşünmemiz gerekiyor. Her hafta maçımız var, rastgele müşterek maçta bana bire müşterek istifham geliyor; 'Neden aktörleri oynatmadınız?'. 5 müşterek tomar oyuncumuz var. O nedenden dolayı daim değişmesi gerekiyor. Tabii efsus burada olmayı doğruluk fail kimi oyuncular olamıyorlar. Ama geçmiş evvela fiziki adına makul mu?, ondan sonradan antrenmanlarda güzel yapıyor mu? Bunların hepsini düşünüp ona uyarınca müşterek değişmeyen benimseme etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sakatlık nâkil Fernando Muslera'nın özelliğine bağlı Torrent, "Gelişmeye başladı. Şu anda dâhilen takıma araştırma görevlisi olmaya çalışıyor. Takımla antrenmana 3-4 devir evvela başladı. Dolayısıyla bakacağız, ehemmiyetli bulunan kendini elbette hissettiğidir. Eğer oynamaya amade hissediyorsa elhak gelir, söyler" sanarak konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin
 

İLGİLİ HABER
Galatasaray Konyada kayıp Galatasaray Konya'da kayıp
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ