USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-0'lık Altay galibiyetinin peşi sıra icra ettiği açıklamada evvel yarıda istedikleri üzere oynadıklarını fakat ikinci yarıda emniyetsiz biçimsiz olduklarını söyledi. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonraları sezonun sonlandığı havas?

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'
25-04-2022 00:05

Torrent, gençlere baş döndürücü güvendiğini vurgulayarak, önümüzdeki mevsim takımda kalması biçiminde 3 oyuncuyla baş döndürücü idman istediğini kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Altay'ı 1-0 yenik etti. Maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, “Bütün mevsim süresince Galatasaray'ın başına mevrut şeyin özeti gibiydi bu maç. Gerçekten geçmiş yarıda istediğimiz kabil oynadık. Cesur oynamayı başardık, güzel birlikte oyun kurduk. 7 pare baş döndürücü kesin durum yakaladık. Ancak ikinci yarıda güvenilmez kötüydük. İki gol şimdi çıkartabilirdik ancak oynadığımız oyundan memnun değilim. Oynamak istediğimiz biçim bu değildi. İlk yarıda baş döndürücü birlikte tomar gol konumu yakaladık. 1-0 baş döndürücü sakıncalı birlikte skor. Fakat benim düşüncesince riziko benimseme buyurmak çelimsiz kuşkulanmak değil derinlemesine oynamaktır. Bence Galatasaray topa erbap bulunduğu devir rakibinden şimdi güzel oynayabilir. Ancak topa erbap değilse o devir şimdi güzel olmayabilir. İkinci yarıda bundan bahsettiğimiz biçimde ehliyetli tersini yaptık. Sanki korkuyormuş kabil derinlemesine toplarla oynadık. Bu takımın başına ne geldi? Bunu idrak buyurmak düşüncesince ehliyetli birlikte gün. Maç içinde baş döndürücü birlikte tomar durum tutup hemen yegâne gol atmak. Başımıza mevrut buydu” şeklinde konuştu.

"Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor"

Bir gazetecinin Türkiye'ye geldikten sonraları Galatasaray'da ne değişmiş bulunduğu sorusu üstüne Torrent, şöyleki karşılık verdi:


“Öncelikle durum kendisine baktığımızda değişik birlikte oyun anlayışımız var. Galatasaray bekleri dışardan, kanatları içerden oynatıyordu. Bizim kabil baş döndürücü birlikte tomar durum yakalayabiliyordu. Çok birlikte tomar karşıt akış vardı. İlk ilkin bizim de başımıza tıpkısı geldi. Kanatlar içeri, bekler dışarı ve bekler içerideyse de kanatlar dışarıda oynadığımız düşüncesince karşıt atakları az buçuk şimdi arama altında tutuyoruz sanarak düşüyorum. Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor. Dolayısıyla şimdi güçlüysen maçı bitirebilirsin diyebilirim. Ligde en birlikte tomar konuma 4-5 takımdan biriyiz. Çok konuma giriyoruz hemen bitiremiyoruz. Bu posta biberli çekmeye başlıyoruz. Bugün bulunan şeyde buydu."

"Arda gelişigüzel antrenmanda baş döndürücü pozitif, elinden geleni veriyor"

Arda Turan ve Ryan Babal'e biçim vermesi hakkında suali da yanıtlayan Torrent, "Oyuncu ayıklamak hazırlop değil. Çünkü nice kat 5 pare baş döndürücü güzel egzersiz çıkartan oyuncuyu grup haricinde tasarruf buyurmak durumunda kaldım. Nasıl kuşkulanmak istediğimize mucibince listeyi dengelemeye çalışıyoruz. Kimseyle sorunum yok. Arda şimdi ilkin sakatlığıyla ilişik oynayamadı. Avrupa'da güya onu ego oynatmıyormuşum denmiş hemen esas bu değildi. Görüyorsunuz elhak Arda oynuyor. Her antrenmanda baş döndürücü pozitif, elinden geleni veriyor" sanarak konuştu.

"Fenerbahçe'ye kaybettikten sonraları sezonun bittiği havası vardı"

Torrent, odaklandığı sonuç noktanın karşılaşma tashih buyurmak bulunduğunu belirterek, "Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilişik birlikte grup düşünmüştük. Kaleciler dünya yol oyuncusu kendisine 20 topçu düşünüyorduk. Çünkü adalet fail oyuncuyu grup dışı istemiyorduk. Şu anda açıklık vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. Ara hasretmek durumundayız, apayrı birlikte öğretmen ile sürdürmek isterlerse haklarıdır, bunu da benimseme buyurmak gerekir. Fenerbahçe'ye dirlik maçı kaybettikten sonraları Galatasaray düşüncesince bundan sonraları mevsim bitti, şakası kalmadı havası vardı. Tek esas şu Galatasaray'ın bu mevsim düşüncesince rastgele birlikte şampiyonluğu olmayacak. Beni buraya kontratla düzlük kulübü de taraftarı da baş döndürücü seviyorum" ifadelerini kullandı.

Torrent 3 oyuncuyu ayraç etti

Gençlere baş döndürücü güvendiğini vurgulayan Torrent, açıklamasını şöyleki sonlandırdı:
"Umarım birlikte şansım mümkün da mevsim evveliyat devirde onlarla çalışırız. Özellikle 3 aktör var, hakkıyla bayılıyorum onlara. Ama şu anda Galatasaray'ın sakinleşme evresi. Eminim ki dinç futbolcular benimle de olur, başkasıyla da olur, mevsim evveliyat devirde punt bulacaklardır."

Salih Yılmazsoy - Sinan Yeniçeri

İLGİLİ HABER
İzmirde 3 nokta on paralık golle Galatasarayın! İzmir'de 3 nokta on paralık golle Galatasaray'ın!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ