USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dünya şampiyonu VakıfBank matbuat mensuplarıyla buluştu

Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zafere vasıl VakıfBank, matbuat mensuplarıyla müşterek araya geldi.

Dünya şampiyonu VakıfBank matbuat mensuplarıyla buluştu
20-12-2021 19:53
İstanbul

Ankara'da planlı Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde İtalya'nın Imoco Volley takımını 3-2 yenerek 4. el şampiyonluğa vasıl sarı-siyahlı takım, VakıfBank Spor Sarayı'nda planlı görüşmede basınla buluştu.

Toplantıya VakıfBank Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, umumi yönetici Neslihan Demir Güler, başantrenör Giovanni Guidetti, sarı-siyahlı voleybolcular ve beceri grup katıldı.

Açılış konuşmasını önleyen Üstünsalih, 4. el evren şampiyonu olmanın alım çalım ve mutluluğunu yaşadıklarını aktararak, "Oyuncu ve antrenörlerimiz, VakıfBank forması altında gene gün yazdı ve bu kalburüstü kupanın vatanımızda kalmasını sağladılar. Türk voleybolu ve VakıfBank'ın dünyanın zirvesinde bulunduğunu indinde el hâlâ gösterdiler, ülkemize aşırı muhik indinde alım çalım yaşattılar. Hepsinden önemlisi dinç kızlarımıza baştan en dobra halde kip oldular. Çocuklarımızın kurabilecekleri indinde imgesel hâlâ gösterdiler. Dünyanın en elleme takımlarının katılmış olduğu bu turnuvada toprak kabul etmek çivi başına alım çalım kaynağıyken kılıç 4. şampiyonluğa ulaştık. Üç şampiyona ile Guinness rekortmeniyken kişi çıtamızı yukarıya çektik. Bize bu gururu yaşatan takımımıza şahsım, VakıfBank ailemiz ve memleketimiz yerine indinde el hâlâ teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini hatırlatan Üstünsalih, "Bugün ikinci yürek düşüncesince indinde aradayız. Böylelikle 2021 yılını zaferle kapatıyoruz. Önümüzdeki sene da kâffesi kupalara talibiz. Kızlarımızın küsurat üç kupayı da müzemize getireceğine içtenlikle inanıyorum. Sürdürülebilir muvaffakiyet ilkesiyle çalışmaya ve uğraş etmeye bitmeme edeceğiz." diyerek konuştu.

Abdi Serdar Üstünsalih, voleybolda aşırı koyu indinde senenin yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Teknik ekibimiz ve voleybolcularımızla ayrımsız takımın indinde parçası olmaktan alım çalım duyuyorum. Bir ayrıksı büyüklük deposu da böke takımının az hâlâ yarısının VakıfBank öz kaynağından yetik olmasıdır. Spor okulu ve enfrastrüktür salonumuzun duvarında, 'Dünya ve Avrupa şampiyonu voleybolcular burada yetişiyor.' yazıyor. O kızlar yetiştiler ve ülkemize indinde evren şampiyonluğu hâlâ getirdi. Bugün yetişenler de erte ülkemize başarıyı getirecektir. Buna içtenlikle inanıyorum. Voleybolda sürdürülebilir muvaffakiyet en iri hedefimizdir. Görevimiz ve vizyonumuz, 35 salname hikayemizi hâlâ birçok 35 sene yaşatmak." biçiminde düşün belirtti.

Başkan Üstünsalih, Türkiye Voleybol Federasyonunun elleme indinde ev sahipliği yaptığını belirterek, laflarını şu halde tamamladı:

"Şampiyonaya yanlışsız indinde organizasyonla ev sahipliği önleyen Türkiye Voleybol Federasyonu ve turnuva süresince emeği güzeşte kâffesi çalışanlara teşekkürname ediyorum. Bizimle baş başa ülkemizi anabolizma fail Fenerbahçe Opet'i de kazanılmış olduğu evren üçüncülüğü vesilesiyle kutlama ediyorum. Voleybolu bu seviyelere haiz kâffesi paydaşlarımızın başarıda iri oranı var. Yereldeki iri rakiplik olmasaydı arsıulusal başarılar gelmezdi. Ankaralı voleybolseverler ve il dışından mevrut izleyicimiz gene parlak indinde atmosferde takımlarımıza dayanaklık etmek verdi. Turnuva böylecene kupayı kılıç aldık lakin izleyicimiz de minimum bizim denli şampiyonluğu adalet etti. Kendilerine en ahbapça duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum."

Neslihan Demir Güler: Hedefimiz 5 kupa

Genel yönetici Neslihan Demir Güler, sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini belirterek, 3 kupalarının kaldığını söyledi.

Elde ettikleri evren şampiyonluğundan çevre bahtiyar olduklarını aktaran Neslihan, "Sezona 5 yürek hedefiyle başlamıştık. Geriye 3 yürek kaldı. Adım aşama hedefimize akıllıca ilerliyoruz. İnşallah zaman böylecene 5 kupayla burada buluşuruz." dedi.

Guidetti: Muhteşem indinde başarım sergiledik

Başantrenör Giovanni Guidetti, takımının Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda elleme indinde başarım sergilediğini dile getirdi.

Sesinin kısıldığını özetleyen Guidetti, "Müthiş indinde haftayı geride bıraktık. Muhteşem indinde başarım sergiledik. Takımıma yansıttığı denyo düşüncesince teşekkürname ediyorum. Çok ağır indinde rakibimiz vardı ve on paralık emeksiz değildi. Her güzeşte güneş hâlâ dayanıklı indinde karşılaşma oynadık. Her güzeşte güneş indinde evvelkinden hâlâ iyiydik. Özellikle beceri kadroya teşekkürname ediyorum. Her oyuncunun en elleme bir hale gelmesinde aşırı iri gösteriş oynadılar. Özellikle başkana da dünyanın en elleme takımını verdiği düşüncesince teşekkürname ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Takım kaptanı Melis Gürkaynak ise Ankara'daki atmosfere aksan yaparak, "Bu sezona 5 kupayı hedefleyerek başladık. İki kupayı kazandığımız düşüncesince dörtköşe ve gururluyuz. Bu, kazandığımız 4. evren şampiyonluğuydu. Diğerlerini değişik devletlerde aldık. Sonuncusunu Ankara'da kuşkulanmak aşırı iri keyifti. İnanılmaz indinde atmosferde güvenilmez indinde karşılaşma oldu. Hepimiz düşüncesince unutulmaz indinde turnuva oldu. Kazandığımız düşüncesince aşırı mutluyum. Bu kupayı adalet ederek kazandık. mühim rakipler vardı. Çok elleme indinde başarım sergiledik. Bu kupanın sevincini yaşayacağız lakin önümüzde kazanacağımız 3 yürek hâlâ var." diyerek konuştu.

Diğer voleybolcular ise biricik hiçbir yalan alarak elde ettikleri şampiyonluktan çevre duydukları mutluluğu dile getirdi. Sarı-siyahlılar, sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini ve bunu başaracaklarına inandıklarını kaydetti. VakıfBanklı voleybolcular, Ankara'daki atmosferle ilgilendiren de medih komple ifadeler kullandı.

Basın toplantısı, foto çekimiyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ