USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Belözoğlu: 'Bu başlangıcın tek maçlık bir motivasyon olmadığını göstermek istiyoruz'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş galibiyetinin tek maçlık bir motivasyon olmadığını göstermek istediklerini belirterek, "Sezonun geneline bunu aksettirmek istiyoruz. Antalyaspor da dünkü hocasıyla, dünkü aldatmaca anlayışıyla yatkın ve hevesli ba?

Emre Belözoğlu: 'Bu başlangıcın tek maçlık bir motivasyon olmadığını göstermek istiyoruz'
20-10-2021 17:15
Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak bulunan Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, egzersiz öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Antalyaspor müsabakasını değerlendirerek laflarına başlamış bulunan Belözoğlu, "Bizim adımıza aldatmaca yerine da beklenti verici. Sonuçta Beşiktaş güzeşte yılın şampiyonu. Oturmuş, ağırbaşlı birinci sınıf oyunculardan yerleşmiş bir takım. Kazanmak güzel. Bu başlangıcın tek maçlık bir motivasyon olmadığını göstermek istiyoruz. Sezonun geneline bunu ulaştırmak istiyoruz. Antalyaspor da toy hocasıyla toy aldatmaca anlayışıyla eğilimli ve hevesli başladı.

Ligimizde maç düzeltmek emeksiz değil. O sebepten dolayı değme maçın özlük zarfında zorlukları, ayrı senaryoları var. Dersimize çalışıyoruz. Oyuncularımızı ona layıkıyla yapmaya mücahede gösteriyoruz. Beşiktaş maçının motivasyonu ile bu arada bitmeme edecek. Biz gene istediğimiz oyunu, çağ be çağ oynayarak rakiplerimize onama ettiren bir Başakşehir şekilde lige hazırlanmaya çalışıyoruz” diyerek konuştu.

"Önemli bulunan yakalanan eşiyle bulunan evliliği zaman geneline yayabilmek"

Başakşehir'in kendisinin baş döndürücü elleme bildiği, zarfında de senelerce bulunmuş olduğu bir pakt bulunduğunu hatırlatan güre fen adam, "Burası benim düşüncesince hususi bir yer. Bir fen insanın da inanıyorum Türkiye'de benim görevimde bulunan her insanın de burada idman isteyeceği birlik bir düzlem var. Başakşehir eskiden şampiyona yaşadı, şampiyonlukları kovaladı. Her takımın inişleri çıkışları olabilir. Bu yıl itibarı ile de oyunsal şekilde bakmış olduğunuzda bu puanlarda kalmaması müstelzim oyunlar da oynadı Başakşehir, Aykut hocamızla beraber. Biz özlük aldatmaca anlayışımızı ve felsefemizi bir numara antrenmandan itibaren hissettirmeye çalıştık. Oyuncular da buna dobra aksülamel gösterdiler. mühim bulunan burada yakalanan eşiyle bulunan evliliği zaman geneline yayabilmek. Bunu da yapabilecek hem tecrübemiz hem enerjimiz var. İnşallah kazanarak bitmeme etmek, kazanmayı alışmışlık biçimine sağlamak en şişman arzum" biçiminde konuştu.

Takımdaki akıbet gidiş üzerine bilgelik verici Emre Belözoğlu, "Fredrik Gulbrandsen'in küçük ağrıları var. Geçmişten de gelen. Ömer Ali bizle beraber. Dün Edin bizle bu arada çalışmadı. Hemen elden hepsinin apiko olacağını düşünüyorum Antalya maçına kadar. Elimde geniş, elleme bir ekipman var. Bu açıdan Aykut hocaya teşekkürname geçirmek gerekiyor. Fizik yönünden baş döndürücü elleme bir ekipman devraldık. O sebepten dolayı takımımıza inanıyor, güveniyoruz. Her oyuncuya değişik bedel veriyoruz. Ben elimde degaje ve elleme bir ekipman bulunduğunu düşünüyorum" dedi.

"Nuri Şahin baş döndürücü kalburüstü bir kariyere sahip"

Antalyaspor'un toy fen direktörü Nuri Şahin düşüncesince ise Belözoğlu, "Nuri baş döndürücü kalburüstü bir kariyere sahip. Çok da kalburüstü bir insan. Benim düşüncesince de baş döndürücü sevdiğim bir kardeşim. Beraber senelerce oynadık ulusal takımda. Ona kariyerinde başarılar diliyorum. Futbolculuk kariyeri kabilinden elleme kulüplerde inşallah fen eş şekilde iş eder. Onun düşüncesince de elleme bir baş oldu. Oyun sistemini oturtmaya çalışıyor. Türkiye Ligi çetin bir lig. Bu ligde maç düzeltmek emeksiz değil. Genç fen erkeklerin nasip bulması ve toy soy sop oyunun vatanımızda toprak edinmesi yerine güre soy sop fen erkeklerin fariza almasının desteklenmesi yönünden düşüncem var. Umarım derinlemesine yıllar diyar ve evren futboluna iş eder. Bizim düşüncesince de dobra maç olacak" ifadelerini kullandı.

"Transferle ilgilendiren çalışmamız olmadı"

Transferle ilgilendiren şu an bir çalışmalarının olmadığını açıklanan Emre Belözoğlu, "Birçok şeyin konuşulması herhalde benim eskiden yapmış olduğum görevle ilgili gündeme geliyor. Benim tek çalışmam olmadı. Yavaş aheste bu haftadan itibaren scoutlarımızla bu arada oturup değerlendirmeler yapacağız. Önümüzdeki yıl de gene güre ve devim bilimi ekipman olma yerine hedeflerimiz var. Gençleşmemiz gerekiyor. Kadromuz geniş. Sadece transferi aktör onama geçirmek şekilde da görmemeniz lazım. Mevcut kadronun çelimli bir ekipman bulunduğunu düşünüyoruz. Bazı haberlerin çıkmasını da saf karşılıyorum. Geçmişteki pozisyonumdan dolayı. Hiçbir çalışmamız olmadı. Daha günümüz var. Biz de takıma toy engelleme olduk" değerlendirmesinde bulundu.

"Bütün takımlarımızın kalburüstü olmasını isterim"

Avrupa'da oynayan tamamı Türk takımlarının kazanmasını istediğini tamlayan güre fen adam, "Çünkü futbolunun gelişimi düşüncesince buna baş döndürücü ihtiyacımız var. Ligimizdeki başarılarla o arenalarda destan göstermek istiyorsak oralardaki maçları da kazanmamız gerekiyor. Bütün takımlarımızın kalburüstü olmasını isterim. Kaybetmesinde de talihsiz olurum. Dünya futbolu bundan böyle hakkıyla şişman bir pasta. Kulüpler satılıyor, alınıyor. Newcastle benden sonraları ikinci kere satıldı. Newcastle'ın zarfında bulunmuş biri olarak, oranın değişik bir ayak topu kültürü bulunduğunu düşünen biri şekilde Geordie'nin (Newcastle domestik halkına maruz isim) Newcastle Kulübü'nü satın almasını isterdim. Ama evren futbolunun da gerçeklerini onama etmemiz gerekiyor" biçiminde konuştu.

Teknik müdürlük hayalinin, Avrupa'da Türk bayrağını temessül geçirmek bulunduğunu vurgulayan Emre Belözoğlu, "Özellikle bir küme ve diyar söylemem akilane olmaz. Tamamen Başakşehir'in hedeflerine derişik reşit durumdayım. İnşallah o tarihi ulaştığında konuşulur" dedi.

Oğuzhan Ort - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ