USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Kocadağ: 'Sergen Yalçın’ın Beşiktaş defteri kapanmadı'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, takımdan ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defterinin kapanmadığını anlatım ederken, Fenerbahçe ile oynanacak bulunan derbi öncesinde acemi hocayı takıma yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Emre Kocadağ: 'Sergen Yalçın’ın Beşiktaş defteri kapanmadı'
09-12-2021 16:06
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının peşi sıra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri uğrunda Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların Başkanı Ahmet Nur Çebi ve gözetim müesses şekilde ağır birlikte çağda Beşiktaş'ın yönetimine isteyen olduklarını tamlayan Kocadağ, "O süreçten itibaren ağır birlikte süreçti Beşktaş'ı toparlama yerine neler yapabiliriz, onları düşündük ve Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın çocuğu ve bizin planlarımızın parçası şekilde akıllıca sürede takımın başına geldi.

Hocamızla bu arada ihtimal bu takımdan birlikte obje imkânsız denilen dönemde, 10 yıl böke olunamaz denilen çağda ilkin senemizde 2 yürek aldık. Hocamız ve çoğumuz bu süreçleri yaşadık, hakkıyla 2 yürek alarak hem camiamızı sevindirdik tıpkı sürede başarının dibine imza attık. Hocamız da bu işin önderliğini yaptı. Sene başlangıcında aşırı iri ümitler, beklentiler, böke ergin ve 2 yürek almış ekipman şekilde elan iri beklentilerle başladı. İyi de birlikte ekip kurduğumuzu düşünüyorduk. İyi oyuncular, iri esame ekibe katıldı. Hem Şampiyonlar Ligi'nde tıpkı sürede ligde maksata yürüyecek birlikte ekip şekilde yola çıktık" dedi.

"Sergen Yalçın, Beşiktaş toplumu düşüncesince aşırı iri birlikte isim"

Gelinen noktada topluluğun beklentilerini karşılayan sonuçların alınamadığını dile getiren Kocadağ, "Bir güruh etken mevcut lakin bu yaşanılan süreçte aşırı ağırbaşlı yıpranmalar da yanında geldi. Biz de elimizden geleni, hocamızın bizlerden arzu etmiş bulunduğu çağda Ümraniye'de hocamıza korumak düşüncesince ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum. 2 hafta ilkin de kılıç birlikte musahabe yapmıştık. Biz hocamıza güvendiğimizi, tekrardan bitmeme etmesi ve denemesi icap ettiğini belirtmiştik. O da bire birlikte halde ayrıldı lakin bugün bakımından hocamız elan birlikte tomar Beşiktaş camiasına dokunca hasretmek istemediğini belirtti.

Biz de bunu akıllıca gördük. Sergen Yalçın, Beşiktaş toplumu düşüncesince aşırı iri birlikte isim. Çocuk yaşta bu kulübe gelip başarılara imza atan birlikte isim. Bugün bakımından bu kapıdan çıktı. Efsane birlikte aktör şekilde girmiş bulunduğu kapıdan söylence öğretmen şekilde çıktı. Çok iri birlikte avantaj bulunduğunu düşünüyorum. Bundan ahir süreçte Sergen hocamız için, Beşiktaş'ın kapısı katiyen kapanmamıştır. Bugün hasretlik olmakta lakin kılıç helalleşerek bunu gerçekleştirdik. Bazen bu süreçler yaşanmak yerinde kalıyor. Bundan sonrasıyla dayalı değerlendirmelerimizi yapacağız. Beşiktaş'ı baştan ayağa kaldıracağız, lazım adımları atacağız" diyerek konuştu.

"Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defteri kapanmadı"

Hoca şekilde elan öncesinde birlikte planları olmadığını tamlayan Kocadağ, "Bugün bakımından çalışmalara başladık. İnşallah dobra birlikte hocayla anlaşıp getireceğiz. Kısa müddet içinde hocayı takıma katarız. Maddi mevzuyla dayalı boyut yok, ödence maddesi yoktu. O noktada çapraz anlaşarak ayrıldık. Karşılıklı konuşuldu ve bizim infirak düşüncemiz olmadığını söyledik lakin yukarı üstüne üstlük mevrut birlikte proses var, hocamızın belirttiği birlikte gır var. Daha birlikte tomar dokunca hasretmek istemiyorum demesi camiayı düşündüğü, bizleri taraftara gönül rahatlığı bulunduğu sorumluluktan dolayı. Hocamızın Beşiktaş defteri kapanmadı. Daha ilkin de ayrılıklar yaşadı. Bizler de ayrılıklar yaşadık, gine geldik. Beşiktaş herhangi birlikte devir temelli bulunan unsur.

Belki kılıç oluruz olmayız lakin Sergen öğretmen baştan bu kapıdan girecektir. Sergen Yalçın hocalık yönünde kendini kanıtlama etmiş durumda. Bizim elhak içeride özlük profesyonellerimiz, hocalarımız var. lider öğretmen takımın başlangıcında olacaktır. Daha sonraları bu hafta içinde öğretmen adaylarıyla görüşüp sonucu veririz. Yerli-yabancı dair birlikte obje bildirmek istemem. Önümüze ne tercihler gelecek, kimler müsait, ki bizim istediğimize karşılık verecek öğretmen olarak, onları bu hafta içinde müddet gösterecek" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe derbisi öncesinde hocayı yetiştirmeye çalışacağız"

Şu an düşüncesince kişi dair konuşmanın akıllıca olmadığını kail Emre Kocadağ, "Çok kalburüstü hocalar. ad üstünden bahsetmek akıllıca olmaz. Biz başkanımız ve profesyonellerimizle dizelge üstünden bakacağız. Derbi öncesine yetiştirmeye çalışacağız hocayı. Bizim tek kişi üstünde hatır fırsatımız olmadı. Bu kulübü dalavere geçirmek düşüncesince buradayız, birlikte hasretlik yaşandı üzerimize düşeni yapacağız. En iyisi olması içerisinden elimizden geleni yapacağız. Oyuncular da üzüldü. Geçen yıl dobra birlikte mevsim geçti. Çok başarılarla kırcı birlikte sezondu. Hocamız da oyunculara veda etti, oyuncular da teşekkürname etti" halinde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort - Bora Akyol

İLGİLİ HABER
Beşiktaştan Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ