USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erce Kardeşler: 'Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz'

Trabzonspor'da al yaşlı cezalısı kaleci Uğurcan Çakır'ın namına Gaziantep FK maçında şekil giymesi muhtemel kaleci Erce Kardeşler, derinliğine süredir oynamadığı düşüncesince maçı kafasında oynamaya çalıştığını belirterek, havaya girmeden işlerine odaklandıkların?

Erce Kardeşler: 'Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz'
17-11-2021 14:19

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'yı misafir edecek bulunan Trabzonspor'da egzersiz evveliyat Erce Kardeşler matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Süper Lig'de en sonuç gine Gaziantep FK maçında şekil giydiğini hatırlatan Kardeşler, etraflıca birlikte süredir oynamadığını belirterek, "En sonuç Gaziantep maçında oynamıştım. Bu gidişle daim Gaziantep maçlarında oynayacağım galiba. Tabi ki etraflıca birlikte süredir oynamıyorum, bu birlikte dezavantaj derece gözükebilir fakat aşırı özledim karşılaşma oynamayı. Maç kuşkulanmak herhangi birlikte devir aşırı özeldir, aşırı keyiflidir. Bir de şöyleki birlikte gidiş var, önceki el içerdeki birlikte klasman maçında önceki 11'de başlayacağım. Bunun da heyecanı var. Taraftarımızın uğrunda önceki el birlikte klasman müsabakasını önceki 11 yerine başlayacağım. Tabi ki hocamız nasip verirse, kesme konuşmayalım, ne mümkün ne olmaz. Kendimi amade tutmaya çalışıyorum, hepsi dostlarım da katışıksız olsunlar aşırı dayanak noktası oluyorlar bana. İnşallah bana güvenen şahısların yüzünü karaca çıkarmam ve yengi serisini sürdüreceğimiz karşılaşma olur" niteleyerek konuştu.

"Takım arkadaşlarımızla aramızda neymiş çağ bağı var"

Takım zarfında aşırı elleme birlikte ortamın bulunduğunu tamlayan Erce Kardeşler, "Trabzon'a geleli 2,5 sene oldu. Bu devir sürecinde hakkıyla aşırı elleme birlikte yassı var. Geldiğimden bu yana arka oruçlu çirkin oruçlu diyebileceğimiz biricik aktör üstelik olmadı. Takımda herkesi aşırı sevdiğiniz düşüncesince onların başarılarıyla bahtiyar olabiliyorsunuz sahada. Uğurcan kurtarmış, ego kurtarmışım, Cornelius gol atmış, ego atmışım... Ben onu o biçimde düşünüyorum. Aslında ortamdan çevre bu biçimde oluyor. Takımda hep beraberce birlikte familya ortamındayız. Sabahları tesislere geliyoruz, çalışmak bitiyor, oturuyor lakırtı ediyoruz. Birlikte aşındırmak yiyoruz. Arkadaş, arkadaş ne derseniz o biçimde bulunduğu düşüncesince neymiş kadro arkadaşlarımızla aramızda çağ bağı var. O derece içten birlikte yassı var. Milli takımlara gidenleri özlüyoruz. Abdüş'ü, Uğurcan'ı, Berat'ı özledik. Yabancı arkadaşlarımızı özledik. Böyle olduğunda kadro arkadaşlarınız sahada savaş ediyor, sizin yapabileceğiniz on paralık bilinçlilik onlara dayanak noktası olmak, onların mutluluklarını yahut üzüntülerini paylayabilmek. Ben de elimden geldiğince onlara bu biçimde iane eylemek istiyorum. Sanıyorum küçüklüğümde bilinçaltımda birlikte Trabzonspor sevdası varmış, aşırı birlikte tomar seviyorum burayı, şehri ve kulübü. İnşallah hakeza bitmeme bedel ve etraflıca seneler burada şekil giyinebilirim" ifadelerini kullandı.

"Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz"

Bu mevsim aşırı elleme birlikte baş yaptıklarını tamlayan 27 yaşındaki ağ bekçisi, "Bu sene elleme birlikte baş yaptık. Şu an bence on paralık misyonumuz Gaziantep maçı olmalı. Yani bizim düşüncesince esasta salı haset yok, pazartesi haset var. Her pik bu biçimde hazırlanıyoruz. Tabi ki bizim de hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Ama bu hayalat aşırı birlikte tomar düşünülmeye başlandığında maatteessüf ayaklarımızı yerden kesebilir ki bu da bizim istemediğimiz birlikte şey. Çok etraflıca birlikte proses mevcut önümüzde. Biz çabucak on paralık hiçbir bakıyoruz maçlara ve anca hazırlanıyoruz. Her rakibi ayrı ele alıyoruz. Kendi aramızda da bunu aşırı birlikte tomar konuşuyoruz. Hiçbir biçimde havaya girmeden çabucak işimize odaklanmak istiyoruz. Ama elleme birlikte baş yaptık, taraftarımız bizlere dayanak noktası olmaya bitmeme etsin. Ancak aşırı birlikte tomar görüntü içerisine tahavvül eylemek bizlere dokunca verebilir. Çünkü insanoğlu birlikte biçimde bizim ayaklarımızı yerden boğazlamak istiyorlar. Biz de buna izin eylemek istemiyoruz. Bizim şu andaki on paralık misyonumuz Gaziantep müsabakasını da kazanıp seriyi bitmeme yol açmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Maçı aklımda oynamaya çalışıyorum"

Uzun birlikte süredir oynamadığını kail Erce Kardeşler, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Tabi ki etraflıca birlikte müddet oynamadığım düşüncesince az buçuk hâlâ yapınmak gerekiyor. Çünkü rutin az buçuk hâlâ değişik oluyor. Ama oynadığımız devir maçı kafanızda da kuşkulanmak zorundasınız. Çünkü aşırı ansızın şeyler olabiliyor. Ben de etraflıca süredir oynamadığım düşüncesince az buçuk hâlâ maçı aklımda oynamaya çalışıyorum. Çünkü etraflıca süredir oynamamış olmanın verdiği biçim seviyesi var, o da oynadıkça artıyor. Her idmanı karşılaşma derece yaparak ve herhangi birlikte şeb ezanı yattığımda aklımda maçta neler yapabilirim, karşıma neler çıkabilir niteleyerek düşünüyorum. Maçta muhtemel elleme ve çirkin senaryolarda da neler yapabileceğimi düşünüyorum. Maçta da başıma vardığında en azından beynim amade bulunduğu düşüncesince aceleten tepki verebiliyorum. Ben bu biçimde hazırlanıyorum. Ancak hacısı hocası değişik biçimde hazırlanabilirim. Ancak yayıncı ki Gaziantep maçına az buçuk hâlâ hususi hazırlanıyorum. Çünkü aşırı etraflıca süredir karşılaşma oynamıyorum" dedi.

"Milli Takım ile alım çalım duyuyoruz"

A Milli Futbol Takımı'nın hususi birlikte toprak bulunduğunu vurgulayan Erce, "Benim gözümde pakt bazında birlikte bilinçlilik bulunmaz ora Milli Takım, 80 milyonun anabolizma edilmiş bulunduğu çabucak 11 isim oynuyor, redif arkadaşlarımız da var. Ancak zat arkadaşlarımızın oynaması ve onlar canlandırırken de takımın kazanması başkaca alım çalım donör birlikte şey. Uğurcan olsun, Abdülkadir yaşam etraflıca birlikte aradan sonraları önceki el oynadı. Berat toy gitti ve oynamaya başladı. Tabi ki onlar oynadığında kılıç aşırı hâlâ bahtiyar oluyoruz. Çünkü arkadaşlarımız sevdiğimiz insanlar, onlarla alım çalım duyuyoruz. Orada bizi ve Trabzonspor'u anabolizma ediyorlar. Ama orada ehemmiyetli bulunan Milli Takımın başarısı. Kim oynarsa burada ehemmiyetli bulunan Milli Takımın başarısı. İsimlere yahut kulüplere takılmıyorum. Benim düşüncesince Türkiye alıngan birlikte konu. Bence hacısı hocası o biçimde bakmalı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçında yaşadıkları sevinçle ilgilendiren yerine ise kalburüstü kaleci, "Beşiktaş maçı bence bizim düşüncesince alışılagelen birlikte maçtı. Ama sonuç dakika golü olması bizi fazladan bahtiyar etti. Çünkü sonuç dakika golleri herhangi birlikte devir ayrıdır. Hangi takıma dirlik olursa olsun bu böyledir. Derbi maçı olması da bizi aşırı ayrı bahtiyar etti. Hem de rakibimizle aramızdaki farkı arkalamak açısından önemliydi. Hem düet ortalama açısından da önemliydi. Çünkü sabık sezona baktığımızda yayıncı ki üç golle ligin şampiyonu mahsus oldu. Ligin kararı atama edildi. Bizim düşüncesince de hususi birlikte gündü, deplasmanda kuşkulanmak hâlâ sevinçli oldu. Çünkü karşınızda birlikte 11 var, tribünde ise 30-40 bin isim size dirlik yöneltmek düşüncesince herhangi birlikte şeyi yapıyor. O nedenden bizim düşüncesince bayağı birlikte maçtı fakat sonuç dakika golü olması yayıncı ki bizi aşırı bahtiyar etti. Aramızda küçük ufak fısıltılar oluyor. Hayallerimizi duygulu inceden zat içimizde yaşıyoruz" niteleyerek laflarını tamamladı.

Gökmen Şahin - Ozan Köse
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ